Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanywkims

Gdzie pójść na randkę

Polecane posty

Gość gość
ja moge chciec kogos poznać, nawet SAMA PŁACĘ ZA SWOJE ZAMÓWIENIE ale nie bedę płaciła za faceta !!! nie bede marzła zimą , bo mu szkoda kasy na kawę w Mac donaldzie, ponad 40 letniemu facetowi, szkooda kaaasy?:D:D nie będę wydzwaniała do faceta po 1 szej jak na razie randce bo on stwierdził po pierwszym telefonie - kiedy to głównie milczał i buczał..eee...nooo...-że MU SZKno nie i nie! szkODA KASY NA TELEFON - bo on jest w innej sieci niz ja!! I przepraszam wszystkich GOŁODUPCÓWpo 40 stce,że aż tak nie cenie ich inteleeektu i taaak bardzo ich nie chce poooznać:D:D:D NO NIE CHCCĘ! ODRZUCA mnie od takich roszczeniowych dupków! nieżadam 5 daniowegoobiadu, ale wymagam odrobinke KLASY i HONORU czego większosc panów tutaj , niestety, nie posiada, bo nie rozumiem, jak w ogóle mozna zakładać taki temat,że MU SZKODA KASY NA RANDKĘ!!! może nie miec kasy, ale jemu SZKODA!!! - woli wydac na swojego 5 IPOODA , niz na kawe dal siebie- bo dziewczyny zazwyczaj płaca za siebie. ZA SIEBIE> ale nie za sknerusów

Gość gość
Jest zasadnicza roznica pomiedzy zaproszeniem kogos na kolacje a "kupieniem sobie cieplego miejsca niekrepujacego obojga randkowiczow" . Za obydwie rzeczy trzeba zaplacic a jednak sa diametralnie rozne - JAsne! Pierwsza to, patrząc kategoriami tego typa_ ''wydałem kasę na darmo a ona nawet nie ma się gdzie sie z.. nać", a druuga - wydałem kuupe kasy, dała sie zerżnac, ale była jakas drętwa i w sumie za drogo mnie to wyszło, bede na przyszłosc cwaniakował i po drugiej randce bez seksu won, a poza tym, jestem taki wspaniały i juz nie dam sie orznać , niech one płacą za randki"

Gość gość
hmm, na druga randke JUŻ nie masz ani kasy ani pomysłu?? ani kasy- hmm, zdarza sie, ale cos mi wygląda,że kase masz, ale nie NA NIĄ... a pomysł- coz kobiety lubia pomysłowych , inteligentnych i nie skąpiących 4 zł na kawę choćby w Macdonaldzie mezczyzn.. mezczyzn - a ne chytrusów i sknery

Gość gość
no bo pewnie biedulek liczył, że druga randka odbędzie sie bez kosztów, a oni się baaardzo dogłębnie poznają;) u niej w domu:D:D. nie u niego, broń boze, jeszcze musiałby odurzyć i posprzątac , a to tyle energii kosztuje:D:D:D- a on chce całkowicie bez kosztów:D:D POZNAĆ:D:D:D

Gość gość
zaloguj sie na skype- pogadacie sobie, nawet ją zobaczysz, a kawę wypijesz sobie sam:D:D tez randka. jak ja przekonasz, to może bedziecie uprawiali cyberseks:D:D całkowicie bez kosztów...

Gość DominikD
Polecam wam wybrac się do Sushi Saska Kępa!Mają najlepsze sushi w Warszawie;) U nich na pewno spędzicie super czas!Smaczne sushi do tego fajna atmosfera w lokalu ;)Ja bardzo często jadam u nich ze swoją dziewczyną!

Gość JurekKos
Na randkę polecam wybrać się do Domu Kresowego w okolicach Piaseczna!Mega klimatyczne miejsce a do tego smaczne jedzonko;) Na pewno nie pożałujecie!

Gość MagdaHojnicka
W Warszawie jest jedno takie miejsce - Bistro Wiejska, które jest idealne na randkę. Dobrze wygląda, ale nie jest eleganckie, więc czujesz się swobodnie. Jedzenie zróżnicowane i nawet taka wybredna kobieta jak ja miałam swobodny wybór.

Gość fineshhka
Randka w dobrej restauracji zawsze się sprawdza. Ja miałam przyjemność spędzenia uroczego wieczoru w restauracji Akademia na Różanej. Wspaniałe, klimatyczne miejsce.

Gość Madem

Z tym kinem się nie zgodzę. Jeżeli ktoś lubi chodzić do kina lub chce spróbować czegoś nowego to polecam obczaić sobie ScreenX w cinema city. W skrócie - ogląda się filmy na rozszerzonym ekranie. Fajna sprawa ;)

Gość DreamDate.pl

Dream Date Speed Dating & Imprezy dla singli Trójmiasto

To miejsce zostało stworzone z myślą o aktywnych singlach, którzy poszukują swojej drugiej połówki. Speed Dating umożliwia poznanie wielu atrakcyjnych osób z podobnymi zainteresowaniami w ciągu jednej nocy. Jesteśmy tak pewni, że poznasz kogoś wyjątkowego, że oferujemy Ci gwarancję satysfakcji. Więcej informacji znajdziesz na DreamDate.pl

Gość Melle
Dnia 15.07.2019 o 11:57, Gość Madem napisał:

Z tym kinem się nie zgodzę. Jeżeli ktoś lubi chodzić do kina lub chce spróbować czegoś nowego to polecam obczaić sobie ScreenX w cinema city. W skrócie - ogląda się filmy na rozszerzonym ekranie. Fajna sprawa ;)

Byliśmy w Cinema City i to było coś nowego, mam na myśli seans ScreenX - bardzo przyjemny i doznań nie zabrakło. Ta randka jak najbardziej należy doi udanych - polecam :)

Gość Filip

Ja kocham kino i często zabieram do kina swoją dziewczynę. Byliśmy juz na filmach na screenx i w 4dx również i rzeczywiście są to technologie godne polecenia. Screen x robi wrażenie bo ten ekran jest ogromny a 4dx to czysty fun. 

Gość olek

wiem, ze mialo ne byc kina, ale ja kiedys zabralem moja dziewczyne do cinema city do strefy vip. paaanie, jakie to byly luksusy.. lepiej niz na jakims bankiecie :P

Gość olek

wiem, ze mialo ne byc kina, ale ja kiedys zabralem moja dziewczyne do cinema city do strefy vip. paaanie, jakie to byly luksusy.. lepiej niz na jakims bankiecie :P

Gość olo