Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiedzcie mi czy ktos kto nigdy

Polecane posty

Gość gość
no ja sama sie gubie w tym :P :(

Gość gość
Nie chce o tym myslec a ciagle analizuje, raz potrafie sobie obiecac, ze juz koniec a za chwile znow, to juz trwa 4 miesiące ponad. Ile jeszcze ?:( Nic z tego nie wynika, nie wiem co robić, tak bardzo mi go brakuje.

Gość gość
nie mysl o tym olej go to jakis psychopata dziewczyno znajdziesz lepszego

Gość edekzkrainykredek z
się otrząsnie jak się wytrzepie>albo>i>nie

Gość gość
ten koleś manipuluje Tobą takie mam wrażenie, najgorszy typ faceta, który dziś kocha, jutro obojętny ile można znosić takie huśtawki nastroju ? ja już mam swojego dość , zamknięty w sobie skryty i tylko po alko wielce wylewny sie robi a tak to nic prawie nie gada, czekam na krytyczny moment i odchodzę bo póki co jeszcze coś mnie trzyma jakaś minimalna cienka nić ale to kwestia di, tygodni kiedy pęknie, mam dosyć

Gość gość
no wlasnie najgorsze po alkoholu. Nie wiem co mam myslec, mamy czwartek zero odzewu z jego stronyjak to zawsze, praktycznie w ogole nic nie pisze. Jestem na jego kazde zawołanie, ale nie powiedzialabym ze jest manipulantem, bynajmniej kiedys nie byl

Gość gość
to zycie to jest do d**y, jak sie zaczyna ukladać nagle wszystko sie roz******la

Gość gość
niestety,

Gość gość
Moja rada jest jedna. ODCIAC SIE. Oddychac swobodnie. Powiedziec, ze kontakt Cie blokuje. On bedzie mial czas na przemyslenie. Zechce wrocic to zdecydujesz czy dac mu szanse, ale nie tkwij w takiej hustawce. Najgorsze co chyba mozna zrobic to uczynic sobie bozka z drugiego czlowieka.

Gość gość
no tak ale najbardizej boje sie tego, ze ja sie calkowicie odetne a on mnie oleje, wiem ze to bedzie oznaczalo ze ma mnie w d***e, wiem to..ale sie boje strasznie :(

Gość gość
Czyli w ostatnim opscie przyznalas, ze wolisz sie oszukiwac i zyc zludzeniami, tak? To masz odpowiedz.

Gość gość
nie, to nie tak. Boję się po prostu, że On sobie da spokój czy coś :(