Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka i wizyta u babci i dziadka

Polecane posty

Gość gość
to fakt, iz ciężko cokolwiek zrozumieć, składnia aka, że hoho, czytałam ze 3 razy, ale co to za dziewucha kt ma 16 lat i ryczy z powodu niemowlaka, wiadomo, ze nim się wszyscy teraz będą zachwycać i to jest naturalne, ponadto trzeba być frajerem a nie normalną nastolatką aby wywalać tyle kasy , dla normalnych dziadków liczy sie gest, a nie cena !

Gość gość
Twoja córka jest żałosna. Myślałam, że piszesz o max 5latce. A 16latka nie rozumie, że to normalne, że rodzina cieszy się z nowego członka rodziny. Maluszek jest słodki i wiadomo, że aż chce się go schrupać. A co mają zabawiać prawie dorosłą wnuczkę?

Gość gość
A gdzie autorka napisała, że babcia powiedziała, że kwaitek to lepszy prezent niż prezent jej córki? To tylko odczucia nastolatki w burzy hormonów. Może jest w ciąży?

Gość gość
Kochanie po równo nie oznacza traktowania równo noworodka i prawie dorosłej wnuczki.

Gość gość
pewnie bylo jej bardzo przykro nawet mi jest jej szkoda babcia nie doceniła poświęcenia ...

Gość gość
Jak to poświęcenia, to córka do prezentu dołączyła paragon i historię odkładania "pieniążków"?

Gość gość
Corka "stwierdzila" ze kwiatek byl cenniejszy. Nie pisze ze babcia tak powiedziala. Wiec czytajcie uwazniej.

Gość gość
glupie prowo

Gość gość
Autorko o tej porze nie ma co zakladac tematow bo siedza tu tylko sflustrowane wredne "sraczki" i malolaty. Nie rozumieja one zycia i niemaja zielonego pojecia o dzieciach.

Gość gość
O " dzieciach" moze ze mamy pojecia ale o 16 latkach prawie kobietach owszem

Gość gość
hahah ja tez przeczytawszy pierwszy pierwszy post autorki bylam przekonana, ze jej corka ma pewnie nie wiecej niz 6 lat. moze juz czas odstawic dziewczyne od cyca? zeby taka pannica byla zazdrosna o niemowlaka :D

Gość gość
Tu autorka, zaraz odpisze na wszystkie komentarze, ale najpierw muszę pobiec do córki, bo coś krzyczy z drugiego pokoju, ze łóżko zasłała... a może zasrała? o k******. lepiej sprawdzę :o

Gość gość
spicie suki?????!!!!!

Gość loleczka
dziwna ta twoja córka ja ma w domu 3 córki 14 lat ,16 lat i 18 lat i zrobiły zrzutkę na prezenty i wydaly 50 zł i jeszcze zeby tak beczec szok

Gość gość
16 latki to już się nieźle pukają, jarają szlugi i nie tylko i chleją przed szkołą.

Gość gość
Widze ze prawie same kretynki tu siedza... :O Niewazne ile corka autorki ma lat, miala prawo poczuc sie zle potraktowana !! Tu nie chodzi o przezent ani o to ile kosztowal. Dziadkowie potraktowali ja jak goscia drugiej kategorii... ciekawe jak Wy byscie sie poczuly gdybyscie poszly na imieniny/urodziny a solenizantka zamienilaby z Wami 2 slowa, po czym plotkowalaby caly wieczor z sasiadka w drugim pokoju ??

Gość gość
Niektóre laski w wieku twojej córki już same rodzą dzieci. Twoja córka ma 16 lat i powinna zachowywać się jak nastolatka, a nie jak jakiś smarkaty przedszkolak. A może się boi, że nowy wnuczek cały majątek bo babci zgarnie?

Gość gość
Ja też mam wnuczkę 16-latkę. Jedyną (więcej wnucząt nie mam). Nawet dziś nie zadzwoniła. A ja upiekłam szarlotkę, bo ona ją lubi.:( Zapomniała o mnie.....

Gość gość
Nie martw się Babciu - jak ci to sprawi przyjemność to najlepsze życzenia ode mnie :) Moja Babcia ma wiele wnucząt i też nie wszytskie pamiętają o Jej dniu - trudno!

Gość gość
Dziękuję.:) Dobra dziewczyna z Ciebie.