Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslona1234

Czy warto pocałować kolege

Polecane posty

Gość zamyslona1234

który wpadł nam w oko , co o tym myslicie? Zdarzyło sie to komuś ?

Gość gość
ale tako? o ja, fajny pomysł, ale ja sie nawet na kawę wstydzę zaprosić

Gość zamyslona1234
no własnie nei wiem czy jest to dobry pomysł :D

Gość gość
Jak to wpadł nam w oko?To jest was więcej? Czy patrząc w lustro zezujesz?:classic_cool:

Gość zamyslona1234
Miałam na myśli , że mi wpadł w oko :D

Gość gość
nie jestem aż taka odważna, gdyby mi się nie podobał i nie zależalby mi, to ewentualnie moglabym, tylko po co... gorzej, ja ksie czlowiek w koledze podkochuje

Gość zamyslona1234
Może warto się odważyć ? Moze daloby to jakis pozytywny skutek? W jakiś sposób trzeba okazać zaintresowanie nim....

Przejmowanie inicjatywny jest ciekawe. Pytanie czy chcesz dominować a on ma być pasywny.

Gość gość
ale tak od razu cmokając? ja się go nawet wstydzilam wziąść za rękę, jak moglam, bo byla taka sytuacja i nic to by nie sugerowalo... no i mamy powyzej 25 lat, moze w przedszkolu tak sie cmokaja, ale ja jego w tym wieku, nie :)

Gość zamyslona1234
Nie chce dominować... Od razu pocałować ? Nie, myslalam , żeby to zrobić z zaskoczenia ale róznie może zareagować i tego się boję...

Gość zamyslona1234
Chciałabym mu pokazać w jakis sposób, że nie jest mi obojetny ale jak to zrobić ? Zwłaszcza gdy kiedyś nie zwracałam na niego uwagi...

Gość gość
Mi się zdarzyło znaliśmy się rok i podobał mi się dobrze nam się rozmawiało ale jakos studia, życie i przez rok nic... ale po wakacjach impreza u mnie w mieszkaniu troche alkoholu i całusy najpierw na żarty przy znajomych nastepnym razem spotkaliśmy się sami i lizalismy sie jak zwierzeta bo nie można nazwać tego całowaniem było bosko no i romans trwa...

Gość zamyslona1234
Czyli jednak czasem warto ? Też go znam rok i mi się podoba :)

Gość gość
Mnie i jego w sumie połaczyło starsznie silne pożądanie fizyczne,seks , a miłośc przyszła później teraz jednak nie jesteśmy razem bo on był za bardzo zazdrosny robił mi chore akcje. Ale dalej jestesmy przyjaciółmi i jest fajnie :) Spróbuj co ci zależy ja też go pierwsza pocałowałam i dałam mu do zrozumienia że mi sie podoba póżniej w rozmowach wyszło że ja też mu się podobałam ale jest nieśmiały życze powodzenia:)

Gość Żelazna Gertruda
A gdzie się poznaliście?

Gość zamyslona1234
Ale wiedziałaś , że Ty tez mu się podobasz ? Gdybym miała pewność , że mu sie podobam to nie wahałabym się :)

Gość zamyslona1234
Żelazna Gertruda - do kogo jest skierowane to pytanie?

Gość gość
hm, ale jak zrobi nie taka minę? bedzie strasznie głupio. Albo "odcaluje" na odczepne i bedzie unikac, albo smiac sie? ja bym jednak nie ryzykowala, zrob bezpieczniejsze podchody chyba, ze liczysz sie z najgorszym.

Gość gość
Nie wiedziałam , naprawdę. ale jestem dość odważna osobą , stwierdziłam że jak coś nie wypali to obrócę to w żart ale widziałam że przy znajomych nie miał oporów to że jak będziemy sami to też jakoś pójdzie. Naprawdę czasem jeżeli chłopak jest nieśmiały to nic po nim nie widać tak było w moim przypadku po roku spotykania rozmawialiśmy o naszych początkach i on mówił ze strasznie mu sie podobałam i że myślał ze taka dziewczyna na niego na pewno nie spojrzy... faceci są tez nieśmiali i boja sie odrzucenia. Jeżeli chcesz spróbuj bo pozniej zawsze bedziesz sie zastanawiała a gdybym jednak to ja zrobiła pierwszy krok ... ?

Gość zamyslona1234
No właśnie boję się , że zrobi negatywna minę alebo co gorszę zacznie mnie unikac a tego nie chcę... Więc chyba dam sobie spokój i wymyśle coś innego:)

Gość Żelazna Gertruda
Do autorki. Tj do Ciebie. Po prostu interesuje mnie jak go poznałaś?

Gość zamyslona1234
"Nie wiedziałam , naprawdę. ale jestem dość odważna osobą , stwierdziłam że jak coś nie wypali to obrócę to w żart ale widziałam że przy znajomych nie miał oporów to że jak będziemy sami to też jakoś pójdzie.... " Naprawdę podziwiam Cię za odwagę! Mi trochę tej odwagi brakuję. Jak ostanio się z nim widziałam to miałam ochote to zrobić, zwłaszcza, że troche wypiłam z nim... ale boję się odrzucenia i to mnie blokuje... Muszę znaleźć jakiś mniej "drastyczny sposób " ale dzięki za wypowiedź :)

Gość gość
czasem warto zaryzkować :) bo może z tego wyniknąć coś fajnego też długo się wahałam a to jak się zachowa zależy tylko od tego jaki on jest. Bo wyśmianie czy inne głupie zachowanie będzie świadczyło tylko o tym jaki on jest i że nie był wart twojej uwagi prawdziwy facet potrafi wyjść z godnościa i nikogo nie urażając z takiej sytuacji :)

Gość grupakontrwywiadu
Prowo. :classic_cool:

Gość zamyslona1234
Poznałam go na imprezie, mozna powiedzieć, że dzięki mojej koleżance, która go znała wcześniej...

Gość zamyslona1234
Powiem Ci tak: Gdybym to zrobiła to raczej by mnie nie wyśmiał, to nie w jego stylu. No ale mógłby zacząć mnie unikać, to zależy czy mu się podobam a tego niestety nie wiem... zwłaszcza, że miałam z nim głupią sytuację i długo nie miałam z nim żadnego kontaktu... Ale ostatnio na imprezie ciągle przebywał ze mną i to jest najgorsze... zbyt duzo o nim myślę...