Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leelith

Czy jest możliwe przygotwac sie do rozstania

Polecane posty

Gość Leelith

Historia jak z filmu Bollywood, dosłownie... Razem już rok. On Afgańczyk, a ja Polka. (Darujcie sobie komentarze na tle religijnym, rasowym, itp.) Myślimy, tak, to ten i to ta. Przedstawił mnie swoim rodzicom, którzy mnie nie zaakceptowali jako przyszłą żonę. Mama mojego wybranka postanowiła mu wybrać żonę sama. A na wieść, iż chce spędzić życie ze mną powiedziała, że doprowadzi ją to do zawału serca i zniszczy jej życie. To jest dla nas dramat na chwilę. Nie mama sumienia, aby kazać mu wybierać pomiędzy rodziną, a mną, nie wiem czy mam w ogóle takie prawo. Nie potrafię również przygotować się logicznie do rozstania... On z resztą podobnie, ale nie wiemy co w tej sytuacji zrobić. TAK, SZUKAM OTUCHY !

Rozstać się jak przyjaciele. Z tego związku i tak nic dobrego by nie było. Mądra teściowa ;)

Gość gość
ciężkie do ogarnięcia. Ale nie łam się będzie dobrze. A do rozstanie nie da się przygotować i tak będzie bolało.

Gość Leelith
Hehhh :) Owszem, kultura wymusiła niewolnictwo na nim. Próbowalismy sie rozstać. Dobra, ja jestem ckliwa i uczuciowa niezmiernie. On facet jak dąb ! Twardy charakter, co do czego ryczał jak dziecko i nic z tego nie wyszło...wrecz wzmocniło nas paradoksalnie. Ręce opadają !

Gość Yoyoyoyoyyoh
NIE :(