Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cichutki197

Ciaza

Polecane posty

Gość Cichutki197

Witam;) mam pytanie.. Moja dziewczyna byla w 11 dniu cyklu a wiec dni plodne, doszlo miedzy nami do stosunku. Ale zaczne od poczatku, zaczelismy od pieszczot gry wstepnej, a skonczylo sie na seksie oralnym. Po moim wytrysku w jej buzi spadlo pare kropel na moj brzuch, pachwiny i zostalo na czlonku. Poszedlem sie odswiezyc umyc czlonek i oddalem mocz, czyli przeplukalem pecherz z plemnikow, dobrze mysle? Po 30 minutach doszlo miedzy nami do stosunku i Ona bedac na mnie ocierala cie oczywiscie o moje pachwiny, i okolice podbrzusza. Wszystko wczesniej umylem woda i mydlem, ale nie wiem czy plemniki sie od samej wody i mydla zmywaja. Nie bylo zadnego wytrysku , nie doszedlem i nie bylo mowy o przedwczesnym, lecz boje sie, ze jakas pozostalosc tego mogla byc, nawet nie widzialna dla oka. Obecnie jest to 5 dzien od naszego stosunku. Co myslicie o tej sytuacji? Obawiam sie, poniewaz nie jestesmy jeszcze gotowi.. czy jest duza szansa na to, ze moglo dojsc do zaplodnienia? Umylem go, wytrysku nie bylo, lecz nie mam pewnosci, ze na skorze plemnika zadnego nie zostalo..

przede wszystkim odbyliscie stosunek i to bez zabezpieczenia - wiec szansa ze zaszla w ciaze istnieje (plyn ejakulacyjny np.) i raczej od tego niz od twoich pachwin - jesli w ogole.

Gość gość
Twoja partnerka na pewno jest w ciąży !! Zbieraj już na wózek.. ! :)

Musicie powiedzieć rodzicom i składać na wyprawkę.No trudno stało się.Mogłeś co najmniej trzy razy przepłukać pęcherz z plemników bo jeden raz to stanowczo za mało.

Gość gość
przepłukiwanie pęcherza z plemników :D :D :D

Gość gość
przepłucz sobie mózg i daruj sobie te drobiazgowe opowieści o waszym życiu intymnym,to obleśne nie wspomnę że głupie