Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 tygodnie po cc czy moge uprawiac sex

Polecane posty

Gość gość

od poczatku nic mnie nie bolalo - lekkie szczypanie przy wstawaniu. Teraz blizna wyglada super lekko boli wiadomo ale moge gory przenosic. Nie krwawie juz mam tylko bardzo skape brazowe plamienia - doslownie 2 kropelki dziennie. Czy moge zaczac uprawiac sex? dodam, ze nie mieszkam w polsce i tutaj lekarze mowia, ze moge kiedy chce, jednak mam obawy czy nic sie nie stanie?

Jeśli lekarze tak mówią to nie powinno być żadnych przeciwwskazań. Można zacząć delikatniej i obserwować swoje ciało.

Gość gość
tylko, ze tutaj kazdej dziewczynie po porodzie mowia ze moze kiedy chce, nie bylam badana

Gość ccx2
No nie wiem,ja bym poczekala.Jak moj po 6 ms-c zobaczyl podczas seksu blizne to od razu mu sie odechcialo.Teraz po 2 latach blizna wyglada znacznie lepiej.

Gość gość
dokladnie, moj widzi brzuch i blizne prawie codziennie i ciagle mi mowi, ze jestem piekna i ze juz wygladam super

Gość gość
ja tam zaczełam jak tylko przestałam krwawic i nic sie nie działo ;)

Gość gość
ja odczekalam 6 tyg ale szalu nie bylo :)

Gość gość
mój mówi ze blizny nie widac ze mu nie przeszkadza ale jest i to spora. Ale uważam co tam blizna w porównaniu ze mam synka ukochanego :)

Gość gość
a od poczatku byla spora czy sie rozrosla po jakims czasie? bo moja to tylko przeciecie tak jak na poczatku.

Gość gość
A gdzie mieszkasz? Tez nie mieszkam w Polsce ale 6-tygodniowy okres pologu mnie obowiazuje. Musi i u ciebie byc cos podobnego. Napewno bedziesz miala lub moze juz mialas wizyte kontrolna po jakims czasie od porodu. Wtedy popros o zbadanie i opinie lekarza.

Gość gość
mieszkam w anglii i tutaj polozna zerka na blizne czasami. pytalam lekarza w szpitalu to mowil, ze kiedy bede chciala. Polozna, ze moge poczekac 6 tyg ale to zalezy ode mnie jak sie czuje bo wcale nie musze.

Gość gość
ja po cc uprawiałam seks jak tylko przestałam krawiwc czyli okolo 4 tyg po porodzie i na prawde było ok ;) żadnych problemów. bv

Gość gość
jezeli czujesz ochote i czujesz sie na siłach to nie ma problemu. Ja na poczatku byłam zmuszona uzywać żelu ze względu na suchość ale było fajnie ;)