Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem gosciem

Mam 30 lat i nigdy nie miała chłopaka jak nauczyć się samotności

Polecane posty

Gość gość
czterdziecha, żałujesz ze probowałas sama zarywać?

Gość czterdziecha co ma pecha
Żaden tam robotnik potowy.Pan urzędnik, po maturze, drugi też nie luj ."normalni" mężczyźni. Dodam pana dr , który zapytał mnie dlaczego kobiety są inteligentne, albo piękne.

Żałuję i nie żałuję.Mam syna, nie jestem dziewicą i nie muszę się wstydzić idąc do ginekologa.Tudzież nie peszą mnie sprośne dowc**y.Nawet seks mi się podobał. Niestety, emocjonalnie jestem ruiną.Nie lubię facetów.Gardzę nimi, tą ich powierzchownością, tą nieuzasadnioną wiarą we własną atrakcyjność.I prawo do wyrywania 20.

Gość gość
Ja tez mam taka bliska kolezanke ktora jest w moim wieku (29) i nigdy nie miala chlopaka.a mowia ze niema jz pelnoletnich dziewic w tym kraju ale w czym rzecz. Znam ja od lat super laska wysoka sgrabna szczupła blondi.wyksztalcona towarzyska caly czas przebywa w towazystwie ludzi ne stroni rowniez od towazystwa meskiego. Wiec co jest z nia nie tak?otórz poczatkowo sadzilam ze jako ideal kobiety madra i piekna za razem poprostu faceci sie jej boja a nastepnie doszkam po latach do wniosku ze ona poprostu jest bardzo wybradnai szuka faceta idealnego ( a takich niema!) Odkad pamietam zawsze jak juz jakis sie kolo niej zakrecil to cos jej w nim nie pasowalo ato jej sie nie podoba a to prymitywnie gada a to nie takie wyksztalcenie ma i tak sie zostaje stara panna

Gość gość
no ale miło i niemiło jednocześnie (bo to wcale nie fajne jest), że nie jestem sama z takim problemem, myślałam, ze jestem jakimś dziwadłem najgorszym

Nawet nie wiesz ile jest takich kobiet. WSTYD , to je powstrzymuje przed przyznaniem się do tego.Wstyd i podejście , które tu było widać.Te wszystkie bzdurne ady o pierwszych krokach, inicjatywie. To w kobiecie szuka się winy tego, że jest sama.A wina jest czasem tylko taka, że nie podoba się facetom, a nie chce być służącą, desperatką która zobi wszystko, zniesie każde upokorzenie by z kimś być. Te wszystkie żony znoszące zdrady, poniewieranie, bicie to właśnie takie co uczyniły pierwszy krok i znalazły mimo wszystko partnera.Któy nimi gardzi, poniewiera - bo są z braku laku, bo nic LEPSZEGO SIĘ NIE TRAFIŁO.Zawsze jak wyciągam takie argumenty to faceci milkną. Bo to tchórze, nie potafiący przyznać się co dla nich najistotniejsze.

Gość kociara kocica
brutalna, ale najprawdziwsza prawda... może to głupie i naiwne, ale mi 2 nieznajace sie osoby/ jedna wróżka, a druga bioenergoterapeutka, postawiły kiedyś tarota i stwierdziły, że mąż będzie, że będzie 2 synów bliźniaków, ale faceta ja sama poderwę, a on i tak odejdzie, bo mu się coś odmieni (podejrzewam, ze lepszą by znalazł)... spoko wizja, wolę nie mieć tych bliźniaków :) ani tym bardziej tego, co odejdzie... wolę nie zarywać do facetów... z drugiej strony, roziców kiedyś zabraknie, kotka zdechnie i co ja... ja i tak skłonna do depresji i nie wiem, czy dzieci mi wystarczą do szczęścia, bo też różni ludzie z tych kurdupli mogą wyrosnąć, niekoniecznie z bliźniaków moich urojonych, ale każdy dzieciak może być wredny na stare lata... tak jak ta matka tego Trynkiewicza, co sama się go boi, po co jej taki syn... może pieprzę, jak potłuczona, ale to moje myśli luźne na ta chwilę

Gość kociara kocica
mi kiedyś dziad 55 letni powiedział, że ja mam "cycuszki fajne, tylko twarz brzydką", miłe, a w tym czasie moja matka miała z nim romans

Gość swiniak z kafeterii
nie wiem co to byli za faceci, ale po tym co piszecie, skonczone chamy... az mi wstyd za nich...

Gość Czterdziecha co ma pecha
Normalni przedstawiciele swojej płci.Jakby zapytać KAŻDY facet kiedyś zrobił, powiedział lub pomylał coś takiego.KAŻDY. Oni są tak nastawieni na fizyczność , ze czasem nic innego nie trafia.Nawet pustaki i blahary szybciej znajdą faceta na stałe niż brzydkie kobiety.

Gość gość
to tak czasami jest i w ogole na spoko no sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi tak ale pamietaj 👄 www.youtube.com/watch?v=D4wB8NNwA-c

Jawny przykład jakimi kretynami są chłopy .Mamrająca sopranikiem kretynka, udająca takaą bezladną...

Gość gość
Czterdziecha, przestan p******ic ciągle na facetów, bo kobiety wcale nie są lesze... Jeśli wszyscy faceci to takie bydlęta, to w takim razie Twój syn też taki będzie, jeśli juz nie jest. FAjnie mieć świadomość , ze Twoj syn będzie/jest bydlęciem ? :)

Preferencje mego syna jak na razie są zdrowe.Jesli kiedyś zacznie wybierać blahary będę musiała się z tym pogodzić. Kobiety nie są lepsze?A co mnie to obchodzi.Co mnie obchodzą inne głupie baby, znam masę takich które nigdy nie zachowały się tak. A FACETA NIE ZNAM!!!!

Gość gość
Jestes nieszczesliwa kobieta i tyle. Twoj synek to swiety, a inni faceci to gnoje. Teraz jestes w zwiazku , z tego co czytam, i co obecny facet rowniez jest bydlakiem? bo napisalas ze nie znasz zadnego normalnego chłopa... a jakos masz faceta... :)

Nie mam chłopa słonko.trąciłoby to schizofrenią - bycie z kimś i pisanie tak o facetach. Jakoś tak żadnemu nie odpowiada teściowa z Alzheimerem i nastolatek.a przede wszystkim ja - rycząca przeciętna 40. Mój syn jest FANTASTYCZNY - JEST DOJRZAŁY PONAD WIEK I ODPOWIEDZIALNY. Inni mężczyźni to nieodpowiedzialni, prymitywni, bezmyslni gnoje.Nigdy żadnemu nie mogłam zaufać i szukać oparcia.

Gość czterdziech co ma kota
WSZYSTKIE kobiety to k******, za wyjątkiem mojej matki i siostry oczywiście. :D :D :D

Gość boadupczyciel
Wsadź sobie kołek osinowy w d**e i siedź ... Ewentualnie operacje plastyczną bo żaden normalny facet na takiego kotleta nawet nie pierdnie

Gość gość
czterdziecha co ma kota dobrze ktos napisał, kogo to wina ze zadajesz sie z debilami? nie twoja czasem? zastanow sie co piszesz

Gość gość
kociara kocica mi kiedyś dziad 55 letni powiedział, że ja mam "cycuszki fajne, tylko twarz brzydką", miłe, a w tym czasie moja matka miała z nim romans Masakra jak mozna tak do mlodej dziewczyny powiedziec jeszcze stary byk :( .

Gość gość
ja jestem taka niesmiala sztywniaczką co to całe zycie stała jak słóp soli tez przed 30tka i powiem tak po pierwsze trzeba zmienic myslenie z powaznego na zabowowe w sensie a zaczepie tego goscia zeby zobaczyc jego reakcje i zeby nowe rzeczy robic, ktorych dotąd nie robilam tak jak nie raz mowia ,ze lubie probowac nowych rzeczy, poznawiac nowych ludzi itd i zmienic motywacje - robic to dlatego zeby sprawdzic jak sie bede czula w nowej sytuacji, zeby przezyc nowa przygode a nie tak jak do tej pory ,ze chce kogos poznac kto sie do mnie w 100% dostosuje czyli znalesc chlopa co bedzie mial taki wyglad ze bedzie mnie podniecal a jednoczesnie z charakteru bedzie pantoflarzem wyrozumialym i juz z nim tak utkwie do konca zycia z wygodnictwa bo nie chce sie zmienic bo tak latwiej tu jest ten blad tylko podchodzic do kazdego ot tak dla jaj :D z ciekawosci, nie klasyfikowac ludzi i nie oceniac i wtedy nie ma strachu :) wlasnie trzeba przejsc grunotwna przemiane zeby te nowe rzeczy zaczely ciekawic i wtedy sie zaczyna zyc i samo jakos mimo niesmialosci tak sie przestawia w psychice ze sie chce dzialac choc sie bylo kamieniem do tej pory i czlowiek sie wewnetrznie rozluznia i potem te nowe sytuacje zaczynaja przynoscic radosc i tez sukces ze sie w ogole udalo stawic temu czola ale to bez zmiany MOTYWACJI nie da rady....! dlatego takie luzaki co tak naprawde lubia nowosci i to ich motywuje to wygrywaja w zyciu bo chyba po to sie zyje zeby nowych rzeczy sie uczyc poprzez doswiadczenia niekoniecznie samotnosci ;)

Gość Lulilu
Też mam 30 lat i jestem sama. Zawsze Otaczalo mnie mnóstwo kobiet i kobiety mnie zawsze lubily w odróżnieniu od facetów. Myślę że już tak zostanie, problemy są tylko wtedy gdy muszę iść ba wesele i nie ma z kim.

Gość gość
Samotności nie można się nauczyć Nie można się do niej przyzwyczaić Z każdym rokiem boli bardziej Pozdrawiam 🌻

Gość gość
to moja wina mam 34 lata jestem prawiczkiem i nawet nie wystartowałem do dziewczyny zapytacie czemu. Ze wstydu ratuje resztki swej godności nie oglądam TV dożo czytam ale nic nie zmieni tego że pochodzę z wielkiej patologii. Patologia to moja rodzina bóg ojciec i do tego wszechwładna władza którym winny jestem bezwzględne posłuszeństwo. Nie chce takiej rodziny jak moja nie chcę takiej pracy za grosze, nic nie wartej, takiego państwa takiej telewizji. Jak mam pójść do dziewczyny i powiedzieć jej że nienawidzę tego popapranego polskiego obłędu. Jak mam jej powiedzieć że jestem ateistą że tak nie znoszę swoich i nawet jej starych chodź ich nawet nie widziałem to nie wieże że są jacykolwiek starzy normalni i nie mam najmniejszej ochoty poznawać nikogo. Wstyd mi za to wszytko i za to że nic nie mogę z tym zrobić

Gość gość
Głupia może być ale brzydka to już inna bajka:D