Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak nie wychować syna na ciote i prawiczka

Polecane posty

Gość nowy rok nowe szanse
To proste: nie próbuj go ubezwłasnowolnić i nie nadskakuj mu i nie prowadź za rękę całe życie ;)

Gość gość
to proste kup chomika

Gość gość
Proste. Jak ukończy 12 lat zamów mu laskę z roksa.pl Niech chłopak zobaczy co w życiu się liczy. Ps. Jeśli jest na swój wiek wyrośniętym chłopakiem, może to przyspieszyć do 10. roku życia.

Gość gość
ODDAĆ GO RODZINIE ZASTĘPCZEJ , nie będzie miał możliwości wzięcia z CIEBIE przykładu.

Gość nazwalem corke Symonia
tak samo jak nie wychowac corki na ulegla niedojde co jak sie jej napluje w twarz to powie: poczekaj kochanie deszcz pada pobiegne po parasol 🖐️

Gość gość
tylko chomik

Gość gość
najlepiej przed urodzeniem niech już uprawia seks by nie urodzić się przez przypadek prawiczkiem bo będzie wstyd

Chłopiec musi spotkać się z innymi mężczyznami, sprawdzić się i dostać potwierdzenie "męskości" od Ojca. To jest ideał. Pytanie ile z tego jest możliwe u Ciebie.

Gość gość
nie odstawić meża po porodzie najgorsze co możesz zrobić to kochać go bardziej od swojego męża najlepsze co matka może dać synowi to kochać jego ojca

Gość gość
akurat co do zostawiania dzieci- na dworach tak się robiło, bo wiadomo było, że książe musi być wychowywany przez kogoś innego niż matka, by wyrosnąć na kompetentnego władcę rodzice są za miękcy miłość rodzicielska jest za silna i wymaga poskromnienia tylko tej małżeńskiej nigdy za wiele, bo to jest jak ogród

Samo uprawianie seksu nie czyni dorosłym. 12-13 latki potencjalnie mogą uprawiać seks i co z tego wynika? Nic. Seks to nie dorosłość.

Mądrzy rodzice są najlepsi do wychowania dziecka. Odstawienie i oddzielenie od rodziców może utworzyć króla i władcę który nie ma uczuć, współczucia i patrzy na ludzi z góry.

Gość gość
byle sie nie wtrącac. Moze lubi byc prawiczkiem.

Gość gość
nie mówię, że oddzielanie królów od rodziców było ok ale to o czymś świadczy niestety rodzice za bardzo kochają dzieci, skoro wiedzą, że bardziej od siebie nawzajem, mimo, ze stanowią fundament rodziny

Gość Poirytowana92
Fakt lepiej wychowac na dziecio roba albo alfonsa :D ha ha co za inteligentna osóbka to założyła :P

Kto nawciskał wam kitów,że dzieci kocha się bardziej od partnera,męża?

Gość gość
to zapytaj się na forum w jakimkolwiek temacie o dzieciach czy kochają bardziej ja dziś spytałam na temacie pt. uwielbiam seks z moim mężem i babki często mówi,ą: tak na szczęście nie zawsze i nie wszytskie co daje mi nadzieję;-)

Gość gość
Nie wolno ubezwłasnowalniać? A jak dziecko beznadziejnie postępuje w życiu to jak go nie ubezwłasnowalniać?

Gość gość
wolę faceta, który mnie będzie szczerze i dozgonnie silnie kochał i dla którego będe numer jeden, potem dzieci i rodzice nawet jeśli miałby mnie dwa razy zdradzić z czystej chcicy niż kolesia majacego więcej lojalności dla matki niż zony sorry, ale faceci rozrózniają seks od miłości, są ważniejsze rezcy i forsze zdrady niż wsadzenie komuś członka

Gość Scavenger Refuse Collector
no cóż, jak jest dorosłe to jedynie ubezwłasnowolnić można tylko gdy zagraża innym albo choroba psychiczna.

Nie chcę generalizować,ale nie każdy partner,mąż zasługuje na miłość,natomiast dziecko niczemu nie jest winne i gdy w małżeństwie są problemy,całą miłość przelewa się na potomstwo.

Gość gość
a co cię to obchodzi jak pełnoletni człowiek postepuje? dałas mu życie, tak? rodzice ubezwłasnowolniali cię , bo miałas inne zdanie od nich?

Gość gość
takie sytuacje rozumiem, ale co innego jeśli mąż jest dobry, a kobieta deklaruje, że go bardzo kocha, ale dziecko bardziej, a na pytanie czy nie ma aby na mysli, że po prostu o dziecko sie więcej matwi, bo małe i w ogóle odpowiada, że nie, że kocha bardziej i już skoro to coś innego i każda z tych miłości ma inna historie i charakterystykę, przy czym wszystko wspólnie składa sie na rodzinę...to jak to jest? bo póki co odstrasza mnie to od potencjalnego zakładania rodziny;-p

Gość gość
Obchodzi mnie bo nie chcę żeby się stoczył.

Gość gość
Mów, żeby szukał laski, tak robił, żeby zawsze jakąś miał.

Gość gość
to trzeba było o to zadbać WYCHOWYWANIEM od początku jego życia, a nie do cholery jak jest już dorosły to poprzezz wtrącanie się, patologiczną kontrolę i chorą symbiozę , któr anie pozwoli mu zbudować tej męskości i niezależności, o której mówisz;-./ i na której ci zależy