Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam infekcje pochwy CZYM LECZYĆ

Polecane posty

Gość gość

córka ma 2,5 roku od początku ciąży mam infekcje. teraz tak samo mam upławy. do lekarza mi nie podrodze bo muszę iść prywatnie jak byłam dostałam globułki któe nie pomogły dzisiaj znalazłam globulki gynofemidazol zamierzam ale tylko 6 zamierzam jej zużyć pomogą coś ? albo kupić jakieś inne w aptece ? ale jakie ? i coś może doustnie ?

Gość gość
niestety gynofemidazol odpada bo sie przeterminował cos innego moze a awtece kupie /. albo juz lepiej pójde do lekarza

Gość Led Zep
Gynazol jak ręką odjął, ale to na recepte. a tak to może kup lactovaginal i stosuj codziennie, clotrimazol... innego pomyslu bez recepty nie mam. chyba są globulki clotrimazol? może i one są bez recepty? każde, nawet nystatyna jest na recepte.

Gość Justann
Powiem tak: leczenie się samemu z infekcji nie ma sensu. Generalnie musisz iść do lekarza, żeby zrobił Ci wymaz i na podstawie wymazu określił czym toto leczyć. Po leczeniu warto powtórzyć wymaz, żeby sprawdzić czy na pewno jest ok. Jak się leczysz sama, to tylko Ci infekcje będą nawracały.

Gość gość
Niestety bez wizyty u giną się nie wyleczysz sama a komplikacje mogą być groźne lepiej idz

Gość gość
Jestes w ciąży i zamierzasz sama się leczyć? To proponuję zacząć od głowy.