Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Inseminacja objawy

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie, chcialabym prosic o wsparcie/ porady lub tez informacje od osob, ktore mialy podobne objawy po inseminacji. Wraz z mężem staramy sie od 5 lat o dziecko. Różni lekarze, różne badania, różne diagnozy. Przed rokiem okazalo sie, ze mam 1sze stadium endometriozy, nieczynny jeden jajowod i cykle bezowulacyjne, czyli 3 w 1;) w koncu, po wielu podejsciach, udalo sie nam, nie bez trudu i malych komplikacji, podejsc do 1szej inseminacji na niepeknietym pęcherzyku. Dnia nastepnego czulam juz dosc dotkliwie, jak pechęrzyk pękał, co tez potwierdzil lekarz dwa dni pożniej. Do czego jednak zmierzam - od dnia, w którym pękł pęcherzyk mam bardzo obolaly brzuch, niesamowicie wzdety, wrecz balon ogromny. Chcialabym zaznaczyc, iż istota wzdeć nie jest mi obca, gdyz od dawna borykam sie z tym problemem. Jednakze tym razem jest to wrecz anormalne. od 10 dni mam brzuch napompowany 24H/ na dobe. Od razu zaznacze, ze zrezygnowalam ze wszystkich potraw powodujacych takowy stan. Kwestie lekow wspomagajacych tez mozemy pominac, iz jedyna co bralam w tym cyklu, to Lametta od 2-6 dnia ( nie powodujaca wczesniej takich objawow) i bodajze zastrzyk Otrivelle ( obawiam sie, ze cos przekrecilam). Bardzo prosilabym o opinie, czy jest to naturalne przy tego typu zabiegach; czym to moze byc spowodowane..? bede wdzieczna za wszelkie pomocne wypowiedzi.. dziekuje slicznie T.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować