Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 29 lat i pełno siwych włosów

Polecane posty

Gość gość

jest to niestety straszne. Jestem kobietą. Siwe włosy głównie na skroniach.

Gość Czkawka nastroszona
Zapodaj fotełę

Gość gość
nie no, nie podam, ale ponieważ mam ciemne wlosy to to widac. jest tych wlosow juz kilkaset.

Gość gość
nie wiem co z tym robic????????????? pozostaje tylko farbowanie. To straszne, naprawde.

Gość gość
a ja mam 27 i ten sam problem, pierwszy siwy miałam w wieku 14 lat, też mam czarne włosy i farbuję

Gość gość
podobno miedź jako składnik tyrozynazy (takiego enzymu, co odpawiada, za barwę skóry włosów itp), może zapobiec siwieniu, tylko, to co juz wysiwiało, to raczej normalne nie bedzie i nie wiem, ile tej miedzi musialabym zezrec zeby nie siwiec

Gość gość
w ogole posiwialy mi wlosy, zreszta byc moze nawet w nocy podczas ktorej snilo mi sie ze mi wlosy siwieja. W dodatku na czole pojawily mi sie bielsze plamki.

Gość gość
Nie wiem czy jest to na tle nerwowym czy raczej związane jest z genami (moj tata tez szybko posiwial, mozliwe ze rowniez z powodu nerwów)

Gość gość
geny, u mnie to samo, taka nasza "uroda", farbuj na najbardziej zblizony do naturalnego, ja miałam ten pierwszy siwy w wieku 14, potem spokoj, potem nagle bum tych siwych na skroniach jak ty, mam w miarę długie czarne krecone wlosy, nosze rozpuszczone, farbuje co 2 - 3 miesiace, nosze rozpuszczone, bo wtedy zakrywaja skronie, w kucyku czasami widac