Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiku mikuuu

Czy polecacie wakacje w Egipcie

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia ææ
Nurkowanie z maska w rafie w Egipcie tak ot spontanicznie.... genialna sprawa

Gość gość
Nurkowanie z maska i fajka , to - snurkowanie:-) Można to robic chyba na każdej plazy . Ale tam sa slabe rafy. Aby zobaczyć te prawdziwe trzeba poplynac wglab morza.

Trzeba być upośledzonym, aby jechać do Egiptu. Latem to jest pieknie zimą a zimą to też jest pięknie i można jechać w alpy, albo na Słowację na termy, jak ktoś zimna nie lubi. W Egipcie zimą jest za zimno a latem za ciepło. Swoją drogą fiku miku chyba swoojego bruneta pozanała...chyba bezrobotny, skoro chce ją do Egiptu zabrać...

Gość gość
uposledzony to jestes ty bsa

PO prostu w necie jest ogrom ofert w tym kierunku, a wiadomo, że jak ktoś jest głuptas to łatwiej korzystać z ofert niz samemu organizować.

Gość gość
OD Egiptu lepsze jest Maroko moim zdaniem, mniej oblegane przez ''turystów'' :) no ale co kto woli :) a najlepiej zaoszczedzic kilka stówek wiecej i wybrac sie do takiego Mozambiku czy na Madagaskar ;)

Gość gość
a od Maroko jest lepsza Australia i tak można się licytować. Temat jest na tyle prosty,że można go zrozumieć. Jednak nie dla wszystkich.

Inne propozycje również mnie interesują, jednakże wyjazd do Afryki jest poza moim zasięgiem finansowym.

Gość gość
ale Hurgada też jest w Afryce...

Myślę że wyjazd do jakiegokolwiek kraju arabskiego albo afrykańskiego samotnie to głupota, a że jestem samotną kobietą, a koszt 8-10 tysięcy to zbyt wiele muszę szukać innych alternatyw. Aczkolwiek podzielam twoje zdanie, faktycznie wolałabym spokojnie zwiedzać czy się relaksować.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Fikusna - chcesz cos robic to rob to z glowa. Zacznij od tego co gdzie i jak najbardziej chcialabys zobaczyc. Wspomnialas o Hiszpanii i Portugalii ale nie chcesz tam jechac sama. Co z biurami podrozy i ich ofertami tam ?

Gość gość
tam też dobrze ****ają

Gość gość
llelle gdzie ty widziałaś ofertę z Itaki za 1500 zł w hotelu 5+,ja szukam oferty last minute chcemy teraz polecieć do Egiptu .

Gość gość
mam wrazenie, ze te wszystkie pytania na temat wyjazdu "tu czy tam', stawiają ludzie , dla których taki wyjazd za granice to tylko i wyłącznie kwestia pokazania się wśród znajomych:-p Nie widze pasji podróżniczych, zainteresowania zabytkami czy historia danego kraju , tylko snobizm... A komentarze typu "po ch*j" gdzies jechać- to już kwintesencja "ynteligencji" :-D

W zeszłym roku pojechałam w miejsce, które pragnęłam zobaczyć, aktualnie nie mam konkretnego miejsca na oku, szukam inspiracji ale realnych, możliwych do zrealizowania :)

Gość yalayala
najlepsze kebaby są>

Gość gość
B. ..czytam, dziecino uważnie :-p ..rownie dobrze napisz "po ch*j jechać do: wpisuj wg listy"

Gość gość
fiku mikuuu - poszukaj czegoś w Turcji latem, to cywilizowany kraj, taka muzulmanska Europa ;) nie ma takiego syfu ;) tez jest duzo zwiedzania, nie ma ogromnych upałow po 40-50 stopni albo poluj na last minute w Grecji ;) Włochy, Hiszpania i Francja to drogie kraje niestety

Jeśli jesteś kobietą i jedziesz sama, to nie polecam wycieczki do krajów arabskich. Jeśli jesteś do tego ładną blondynką - nie polecam podwójnie. Zawsze możesz zrobić sobie wypad na tropikalną plażę w Berlinie - bliżej, taniej, brak konieczności szczepień i w ogóle same superlatywy. Nawet pojechałbym z Tobą, ale moja kobieta mnie nie puści ;)

fiku mikuuu-Powiedź wprost że szukasz seksturystyki, a nie coś bleblasz.