Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiku mikuuu

Czy polecacie wakacje w Egipcie

Polecane posty

Swoją dorgą za 900 stów, to jakoś podejrzanie tanio, stówa do kieszeni i za 1000 zł mamy wakacje w środku zimy. Przy okazji szło by trochę arabów pon*******lać, wakacje były by wtedy udane :D

fiku mikuuu-Jak by nie patrzeć, takie kraje jak Egipt, Portugalia, Hiszpania, Grecja, to kraje tych twoich brunetów, wiec co komu się z czym kojarzy?

Pisałam już kiedyś, że preferuję słowiańskich brunetów (zero skojarzeń z tą durna piosenką). Po prostu ta mentalność i kręg kulturowy oraz rodzaj urody bardziej mi odpowiada.

Swoją drogą w Egipcie w tym roku był śnieg i mróz, wiec jakim cudem teraz ma tam być ciepło jak u nas w maju?

fiku mikuuu-Nie ma słowiańskich brunetów, bo słowianie to Aryjczycy, którzy brunetami być nie mogą, tobie chodzi o semitów, mongołów , turków itp, oni są brunetami, mimo że mają obywatelstwo polskie.

Gość dlafrajerowzegiptuniechniedzwo
do bra wiem tylko po h*j do mnie dzwonił do szamana!!!

Są, mamy w Polsce mnóstwo brunetów o polskich korzeniach. Nie obchodzi mnie z kim spała pra pra pra pra babcia 300 lat temu

fiku mikuuu-Ok, rozumiem, w końcu twoja babcia też się puszczała z obcymi i dawała komu popadnie, dlatego też masz brązowy oczy i czarne włosy.A niedaleko pada jabłko od jabłoni...

Gość jasiowędrowniczek
Fiku , zrób mi przyjemność i opluj tego blondasa . Sam bym to zrobił ale jego szlachetnym pochodzeniem jestem onieśmielony :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia ææ
Fikusna - jesli wybierasz miedzy Grecja a Hiszpania to zdecydowanie polecam Hiszpanie.- W zaleznosci od tego kiedy chcesz jechac mozesz wybrac lokalizacje.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Fikusna - wszedzie to nie . Jest bardzo duzo takich miejsc , w ktorych nigdy nie bylam a ktore chcialabym odwiedzic. Praga Czeska, Budapeszt, Krym.

Gość szaman zdiwiony
nigdzie nie byłem a w******lem wszystkie czytaj,czytaj

Gość Zuzanna Amelia ææ
Jeszcze nie wiem. Moze do Pragi. A co chcesz sie wybrac razem ze mna ?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Do Pragi to wystarczy na weekend. Do Amsterdamu tez bym pojechala.

Gość Zuzanna Amelia ææ
No to na wydluzony weekend.

Zuzanna Amelia ææ-Byłem w Pradze, za dużo tych zabytków, ale miasto piękne, bo nie uciepriało podczas wojny, ale wolę Morawy. Do Pragi dobrze się jedzie pociągiem, ja jechałem z Ostrawy a do Ostrawy mam parę kilosów.:D

Gość Zuzanna Amelia ææ
To napisz co jest tam ciekawego do obejrzenia.

Gość gość
to zalezy po co do egiptu. bo jesli nurkowac to przede wszystkim w egipcie, niegdzie indziej nie ma tak duzo i pieknych ryb, korali i wogole.

Gość gość
BSA Swoją drogą w Egipcie w tym roku był śnieg i mróz, wiec jakim cudem teraz ma tam być ciepło jak u nas w maju? x Tydzień później temperatura sięgała 30 stopni.

Gość gość
A mi się Egipt podoba. Dla kogoś, kto trochę orientuje się w ich kulturze i się nią interesuje to fajny kierunek. Np. w http://www.zory.expertwakacje.pl/ są fajne oferty wycieczek, w tym last minute. Można sobie swobodnie pozwiedzać i poznać Egipt bardziej szczegółowo.

Gość Kinnis

Jednym z lepszych jak dla mnie biur podróży jest Coral Travel – można wszystko załatwić sprawnie, doradzą jaki wyjazd wybrać i przede wszystkim sam wyypoczynek z nimi to przyjemność! Jestem bardzo zadowolona z takiego biura podróży!