Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pierscionek zareczynowy za 150 zl to obciach

Polecane posty

Gość gość
ja na urodziny dostalam srebrny pirscionek od chlopaka Niemca( niby twierdzil ze ma jakis drogi kamien) nie podobał mi sie bo nosze złoto poszlam go wycenic do złotnika i masakra 10 zl babka mi oferowała..bylam wsciekla i oddalam mu ten,pierscionek, porazka a niby taki biznesmen:( lepiej odłoz kase i kup taki,ktory bedzie jej wart!

Gość gość
a to pisze na nim ile kosztował? :D

Gość gość
Nie qrwa nie pisze ale widać ze byle gooovno

Gość gość
Gościu z 13:55 dobrze zrobiłaś trzeba było mu w ryj jeszcze dać szwabowi Gdyby moj narzeczony dał taki gift to już by narzeczonym nie był . Dodam , ze ja robię przemyślane i kosztowne prezenty i byle gooovno nie chce :o

Gość gość
faktycznie dziwna koleżanka, w ogóle po co rozmawiać o cenach pierścionków :/ ja nie zaglądałam do paragonu swojego, wiem, że mąż dał coś koło 1500zł, bo wówczas na tyle było go stać, i tak długo na niego odkładał... ale dla mnie mógłby być nawet za 50zł, bo przecież to SYMBOL czegoś więcej. Oczywiście z praktycznego punktu widzenia złoto i brylanty są nieporównywanie trwalsze niż srebro i cyrkonie, dlatego warto w nie zainwestować, ale jak kogoś nie stać to nie widzę nic złego w kupieniu czegoś tańszego, zwłaszcza wiedząc, że przyszłej narzeczonej to nie przeszkadza ;)

Gość gość
uważam, ze nie tyle cena ile wysiłek włożony w kupienie pierścionka świadczy o zamiarach. Mój jest stosunkowo tani, ale narzeczony SAM kupił kamień (nie było łatwo znaleźć, ale nie powiem co to), złoto, sam zaprojektował, złotnik wykonał. Grawer musiał zrobić w innym mieście, bo musiał być ręczny :D Ale moja koleżanka i tak skomentowała, ze "na zaręczyny tylko diament" :D Ale to taki typ, który przegląda się w oczach innych.

Gość gość
Żaden obciach, pierścionek to tylko symbol. masz głupią koleżankę i tyle.

Gość gość
Sknera nie sknera... naprawdę to jest najważniejsze za ile pierścionek? Ważne jest to jak się dogadujecie i czy jest wam razem dobrze. Ja też dostałam pierścionek za niecałe 300 bo były ważniejsze wydatki.. i nie mam do nikogo żalu.

Gość gość
Nie to nie jest obciach. Co to za różnica jaka cena? Wazne sa słowa ktore wypowiedział czy wypowiesz przy zareczynach. Wiem ze moj maz kupił mi pierścionek w lombardzie. Nie było go stać na inny. A dla mnie jest najpiękniejszy mimo ze wiem ze ktoś go nosił przede mną

Gość kobieta009
tylko prymitywny cżłowiek moze napisać o kimś , ze jest tania szmata , z powodu taniego pierscionka.... Niby pierscionek powinien byc wart 3 krotna pensje faceta, ale moim zdaniem , nie wazne jest ile kosztuje, wazne żeby ten cżłowiek Ciebie autorko szanował, pewnie jestescie jeszcze młodzi bardzo :) Tylko sie cieszyc ,i nie bierz do siebie głupich uwag, zauważyłam , ze mało tu ludzi na poziomie wyższym od betonu

Gość gość
jakim trzeba być pustakiem, zeby pójść wycenić podarowany pierścionek....

Gość Zsazsa
Odpowiadam na pytanie w temacie - TAK