Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pinkgirl777

Czy 12 lat różnicy wieku to dużo

Polecane posty

Gość Pinkgirl777

Jak uważacie? Oczywiście ja jestem młodsza od faceta

Gość gość
to duża różnica, wszystko zależy od tego na jakim etapie życia jesteś, ile masz lat?

Gość Pinkgirl777
22

Gość Pinkgirl777
Czyli jednak nadzieja jest na udany związek :) Dzięki Maćku ;)

Gość gość
Pewnie, że jest nadzieja. Ja np. kręcę z dziewczyną 15 lat młodszą. :-)

Gość gość
to nie jest tak dużo ale zależy od podejścia od człowieka. Niektórym to nie przeszkadza o tworzą bardzo udane związki

Gość gość
ja bym powiedziała, że za mało. tak 15 lat starszy to jest ok

Gość Pinkgirl777
Pomimo tej różnicy jesteśmy na tym samym etapie myślenia i stworzenia rodziny :)

Gość gość
ja 28 a ona 16 lat i dobrze nam razem

Gość gość
Skoro bzykasz 16 - latkę to tobie na pewno dobrze. :-o

Gość Pinkgirl777
he he szczerze mówiąc spodziewałam się samych negatywnych odpowiedzi :D Ale już tak mam że nie potrafie być z kimś w moim wieku.

Gość Pinkgirl777
Niby tak ale zawsze można spróbować z młodszym ale jak uważacie że nie jest to tak straszna różnica to dobrze :P

Gość Pinkgirl777
Akurat pieniądze tu nie mają żadnego znaczenia :)

Gość gość
to jest indywidualna sprawa i ubodpbaania ja mialam kiedys taka znajomosc ale b. krotka bo bardzo sie roznilismy ja dopiero zaczelam prace, dobrze zarabiac, chcialam podrozowac****oznawac ludzi...a on non stop mowil o wspolnym zyciu.. malzenstwie, dzieciach!!! przerazil mnie wiec ucieklam gdzie pieprz rosnie:D tobie zycze powodzenia- jesli sie dogadujecie to sie uda

Gość Pinkgirl777
Rozumiem:D Ale w moim przypadku jesteśmy na tym samym etapie :)

Gość gość
W tym wieku, to zdecydowanie za duza roznica. Chyba, ze szukasz faceta, ktory bedzie Cie utrzymywal, to powinno dac rade.

Gość gość
za kilka lat przestana krecic Cie starsi faceci, bo nie bedzie Ci impomonowal "wiekiem" i zaczniesz szukac rowiesnika

Gość gość
Ja uważam, że możecie być szczęśliwi. Sama jestem w związku z mężczyzną starszym ode mnie 10 lat ja mam 23 lata a zaczynaliśmy ze sobą być jak ja miałam niecałe 19. Jest nam ze sobą dobrze i tak naprawdę w ogóle nie odczuwamy tej różnicy. Trzymam za was kciuki i jestem pewna, że może wam się udać.

Gość gość
dla ciebie to będzie ok tylko potem facetowi kuśka opadnie a Ty będziesz szukać kochanka, za młodu jest dobrze ale w starszym wieku już tak różowo nie jest, poco ci stary trep młodszych niema

Gość gość
kobieta daje ciało a facet ją utrzymuje tajemnica stara jak świat

Gość Pinkgirl777
Może i są takie. Ale ja nie jestem niczyją utrzymanką :P

Gość gość
No jeżeli tobie kuśka w 40 lat opadnie to przykre, są faceci którzy dają radę i do 70 a nawet dłużej. Zależy jak kto o siebie dba :) a że niektórzy w ogóle to później nie ma co się dziwić że po 40 nie dają rady.

Gość gość
dziewczyna 22 ii facet 30+ albo 16-19 i facet ok.30 wiadomo o co chodzi i czemu nie mają rówieśnika :P

Gość gość
12 lat to nie jest wielka ale rowniez i nie mala roznica wieku. Wiele zalezy od tego na jakiem etapie rozwoju psych-emocjonalnego jestes, czy patrzycie na przyszlosc w podobny spobob i czy macie wspolne cele. 22latka z 12 lat starszym no nie wiem...

Gość gość
O co chodzi według ciebie? Faceci w wieku 16-19 lat myślą tylko o sexie i balowaniu zero planów na przyszłość zero odpowiedzialności tylko zabawa. Mężczyzna starszy jest odpowiedzialny, planuje przyszłość i stanowi oparcie bynajmniej nie materialne, ale emocjonalne.

Gość gość
będzie podaj piwo kobieto

Gość gość
Jak obracasz się w takim środowisku, że mężczyzna traktuje kobietę tylko do podawania piwa to jest to bardzo przykre. Trzeba obracać się w kulturalnym towarzystwie, a nie w motłochu. Proponuję wprowadzić zmiany w swoim środowisku.

Gość gość
gość O co chodzi według ciebie? Faceci w wieku 16-19 lat myślą tylko o sexie i balowaniu zero planów na przyszłość zero odpowiedzialności tylko zabawa. Mężczyzna starszy jest odpowiedzialny, planuje przyszłość i stanowi oparcie bynajmniej nie materialne, ale emocjonalne. x Tak tak a wy takie dojrzałe :p nie ciskaj tutaj kitów młodziutka leci do starszego głównie dla kasy. I tak wyprowadza się od rodziców do faceta a co zrobi rówieśnik? zostanie z rodzicami albo wyprowadzi się na swoje na co sam zapracuje

Gość gość
Od zawsze wiadomo, że dziewczyny są bardziej dojrzałe niż chłopcy. Proponuję trochę poczytać na ten temat. Odnoszę wrażenie, że ciebie kiedyś jakaś dziewczyna wykorzystała i teraz każdą mierzysz miarą tamtej.