Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pinkgirl777

Czy 12 lat różnicy wieku to dużo

Polecane posty

Gość gość
Nikt ci nie da gwarancji ze sie uda. Zycie pisze czesto inne scenariusze niz my tego chcemy. Zycze szczescia. Ja tez jestem ze starszym partnerem i sie super uklada.

Gość gość
dojrzalsze? chyba szybciej wam cycki rosną niż nam zarost. Dojrzalsze to może kiedyś ale teraz to wystarczy popatrzeć co wyprawiają dziewuchy.

Gość nie żona nie matka
12 lat to nie jest dużo :) ja mam chłopaka sztarszego o 8 lat no wiem 4 lata mniej ale dobrze nam sie układa :)

Gość gość
przeciez to tak jest no oczywuscoe ni tak no no no a jasnie no a spoko jest wszstko no tak no nie przejmuj sie to zupelnie mozna na spoko zalatwic i zmienic na lepdsze trzeba tylko pare wskazowek wybrac i zaraz sie poprawia :) www.youtube.com/watch?v=D4wB8NNwA-c

Gość gość
Wszystko zależy od wychowania i priorytetów. Jeżeli spojrzeć na same ciągajła to i owszem, ale są dziewczyny wykształcone, myślące o normalnym spokojnym życiu a nie tylko o baletach.

Gość nie żona nie matka
swojąd rogą mozna myslec o wykształeceniu i rodzinie a czy balety w tym przeszkadzają?

Gość gość
Mój facet był ode mnie o 7 lat starszy i na początku mu to nie przeszkadzało, ale z czasem jednak było inaczej. Jego rodzicom się nie podobało to że jestem od niego młodsza i nie dawno sie rozstaliśmy przez to.

Gość gość
Mój facet był ode mnie o 7 lat starszy i na początku mu to nie przeszkadzało, ale z czasem jednak było inaczej. Jego rodzicom się nie podobało to że jestem od niego młodsza i nie dawno sie rozstaliśmy przez to.

Gość gość
W wieku 20 - 32 czy 30- 42 jest jeszcze ok, ale facet 52 przy kobiecie 40 już jest problemem. Po prostu się starzeje i nie daje rady.

Gość Pinkgirl777
Mój akurat nie jest bogatym biznesmenem. A liczy się to że jest odpowiedzialny i chce założyć rodzinę tak jak ja.

Gość gość
zakładaj nikt ci nie broni, zobaczysz w starszym wieku

Gość Pinkgirl777
Wiadomo jak ktoś ma w głowie na*ebane to na później mu odpierda*a i zostawia męża bo jest za stary.

Gość gość
myślę że to za dużo. W takich związkach na początku jest różowo a potem niestety coraz gorzej. I wcale nie chodzi o to że "jemu nie staje"

Gość nie żona nie matka
ale nie wydaje mi sie zeby zawsze sie nie układało :) moze byc kolorowo i na początku i na środku i na końcu :) to ze ktos jest starszy to nie jest nic zlego :)

Gość gość
dziewczyna 12 lat i chłopak 24 lata też 12 lat różnicy jest

Gość poluśa
no dobra ale mowimy raczej o pełnoletnich ludziach

Gość gość
malo, ja bym chcial wiecej

Gość edekzkrainykredek z
żeby tylko miał gładkie dłonie>a reszta to >h*j

Gość gość
no to 16 i 28 albo 18 i 30 miłość to może z 1% reszta to układ gdzie facet utrzymuje a laka daje wiadomo co"P

Gość Pinkgirl777
Gość 17.23 czy Ty aby przypadkiem nie zostałes w ten sposób skrzywdzony przez jakąś laske jak to piszesz.

Gość gość
12 lat to nie jest jeszcze wielka roznica wiekowa. W kazdym zwiazku czy malzenstwie moze z czasem byc gorzej czy roznica jest 5 czy 15 lat. Skoro sie rozstaliscie pod presja rodziny to wasz zwiazek nie byl wystarczajaco silny.

Gość gość
Pinkgirl777 Gość 17.23 czy Ty aby przypadkiem nie zostałes w ten sposób skrzywdzony przez jakąś laske jak to piszesz. x prosze cie przecież każdy widzi i każdy wie dlaczego kobiety wybierają od najmłodszych lat starszego partnera

Gość gość
To nie jest duża różnica.

Gość do Autorkii
zanim coś doradzę, to powiedz najpierw... jaki masz kontakt ze swoim ojcem? .. Czasem młode dziewczyny po prostu szukają kogoś dojrzałego, bo potrzebują poczucia bezpieczeństwa, którego nie dał ojciec... ale to może skomplikować związek w późniejszym czasie, gdy minie zakochanie...

Gość matrat
a ja poznałem właśnie panne milke i jest między nami tylko 5 lat różnicy hehehe..i co wy na to?

Gość matrat
a ja poznałem właśnie pannę milkę i jest pomiędzy nami tylko 5 lat różnicy hehehe..i co wy na to?

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] do Autorkii zanim coś doradzę, to powiedz najpierw... jaki masz kontakt ze swoim ojcem? .. Czasem młode dziewczyny po prostu szukają kogoś dojrzałego, bo potrzebują poczucia bezpieczeństwa, którego nie dał ojciec... ale to może skomplikować związek w późniejszym czasie, gdy minie zakochanie... 12 3 Odpowiedz na ten temat » Masz racje w tym co piszesz. Znam pare zwiazkow z roznica wieku 10 plus i wlasnie czesto sie rozpadaly gdy minal pierwszy szal i zaczelo i zycie, znam tez takie ktore pomimo roznic wieku doskonale do siebie pasuja i sa udane.

Gość gość
Wcale nie jest za duzo facet dojzaly juz wie czego kobieta potrzebuje a mlodego nie zawsze mozna sobiie ,,wychowac,,z mlodym na poczatku jest super potem to tylko tak jakby przymus a dojzaly wie juz czego chce wie czego moze oczekiwac od kobiety i co kobieta oczekuje od mezczyzny.Takie jest wylacznie moje zdanie,choc nie mozna skreslac wszystkich mlodych wacetow.

Gość gość
ty u gory nie interesuj sie facetami ale slownikiem ortograficznym