Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urządzam mieszkanie potrzebuję pomocy

Polecane posty

Gość rjana
kanapa nie w moim stylu natomiast mam zestaw wypoczynkowy od tej firmy- niby wszystko ok ale "na zywo" nie prezentuje sie tak slicznie jak na zdjeciu. w moim przypadku zalezalo mi na "kanciastym" wykonczeniu tak jak to wygladalo na zdjeciach a niestety w realu juz takie nie sa.

Gość gość
rjana bardzo ci dziękuję za informacje zastanawiam się nad nia i sama nie wiem mam bardzo mieszane a jak jest z jakością materiałów i wykonaniem przez tą firmę?

Gość rjana
material i wykonanie jest OK, zreszta mozesz zamowic probki materialow i wybrac taki ktory ci sie spodoba- przesylaja je bezplatnie. moge ich polecic- solidna firma, termin sie nie przeciaga tylko tak jak pisalam- troche inaczej wyglada to na zdjeciach niz w realu ale jesli nie zalezy ci na takich drobnych szczegolach to powinnas byc zadowolona.

Gość gość
ok nawet nawet tylko nie wiem czy dobrze widze że wykończenie /lamówka/ obszycie jest białe tj niepraktyczne chyba nie trzeba tłumaczyc dlaczego

Gość gość
myślę że tą lamówkę białą bez problemu można zastąpić granatem oni robią meble na zamówienie,hm no właśnie te detale są najważniejsze.... :(

Gość gość
Ta kanapa jest OKROPNA - i to zarówno tapicerka, jak i jej kształt. Jest po prostu niezgrabna i brzydka.

Gość gość
kanapa jak kanapa ani straszna ani piękna Tobie sie taka podoba i to jest najwazniejsze pozatym jak bedzie sie komponować zależy gdzie i jak ja ustawisz w towarzystwie czego czyli jaki dywan stół szfka itp

Gość gość
te kanapy w większości są do siebie bardzo podobne różnią się głównie podłokietnikami a mnie zależy aby była szaro-granatowa.Szukałam pól dnia i poza tą nic sensownego nie znalazłam :-P kanapa będzie stała na szarej ścianie w towarzystwie białych mebli ;) specjalnie nią zachwycona nie jestem ale ..... reszta też nie wygląda zbyt zachwycająco ;)

Gość gość
Ta jest wyjątkowo klocowata i zepsuje ci cały efekt. Te boczki są okropne. Nawet grafitowy albo granatowy Ektorp z Ikea byłby lepszy.

Gość gość
Czy wy urządzacie kilkudziesięciometrowe salony w rezydencjach czy normalne mieszkania w bloku? Bo jakie powierzchnie trzeba mieć, żeby takie kloce dobrze się prezentowały! I kto to będzie potem przesuwał do sprzątania, gdzie z tym zostać przy malowaniu? Pomijając, że takie meble są "modne" przez dwa sezony. Nie lepiej pójść w tradycję, a wystrój i styl stworzyć przez dodatki?

Gość gość
każdy się urządza tak jak lubi :) Ja mam miejsce na jak to mówisz takiego kloca :-P