Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakinteresujasiepartnerzywaszaciaza

Polecane posty

Gość gość
no właśnie jeżeli on sam jest chłodny i nie lubi takich przytulanek itp to po prostu może nie widzi potrzeby tego robić i faktycznie może mu się wydawać że przesadzasz lub zwyczajnie nie widzi twoich potrzeb tym bardziej że przed ciążą nie miałaś takich potrzeb.

Gość gość
Ja czasem się głupio aż czuję gdy np marzy mi się zjedzenie masy rzeczy wcale nie pasujących do siebie a mój patrzy na mnie jak na kosmitę i stwierdza że na pewno przesadzam i że obejdę się bez tego no ale jak mnie już najdzie na coś ochota to nie ma zmiłuj a on nie rozumie. Myślę że na prawdę przydało by się jakoś dokształcać mężczyzn zanim zajdzie się w ciąże ;)

Gość gość
Sprobuje być taka jak przed ciaza zobaczymy czy da to jakiś skutek może wtedy on się "obudzi" . tylko to trudne troszke a w dodatku mam takie glupie myśli że może on już nie chce być ze mna tylko robi to na pokaz przed rodzina itp ... ale dobra zobaczymy co będzie

Gość gość
To masz tak jak ja ! :-) miałam ochote taka na mc flurry że 40 km w jedną strone jechalam a później pomidorowa i to cały gar albo jakieś takie i on też że na pewno przesadzam że to tylko takie gadki z tymi zachciankami :-)

Gość gość
No właśnie. Oni nie rozumieją że niektóre rzeczy są normalne i że nie da się nad tym zapanować. Dlatego myślę że przydałaby się jakaś książka najlepiej taka przeznaczona dla facetów napisana przez faceta wtedy może zmieniliby pogląd na to.

Gość gość
To jest całkiem fajne :-) ! ale jak zrobić żeby przeczytali ? normalnie swojemu pokażesz ? :)