Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiemamusia

Pierwszy cykl

Polecane posty

paparara szkoda.. miejmy nadzieję, że zostaniesz grudniówką :))) Ja dziś dostałam lekkiego plamienia, ale chyba wszystko jest okej. Wymiotuję rzadko, głowa trochę boli, poza tym czuję się całkiem dobrze.. Wzięłam się nawet za lekkie porządki. :) A za tydzień wizyta i nowe usg :)

a u mnie mdłości, wymioty... próbuję się ogarniać, wychodzić na spacery ale np. dziś: wstałam, zwymiotowałam zasnęłam, wstałam prawie zwymiotowałam, leżałam zjadłam leżałam bo czułam się naprawdę słaba patrze a ty 21 godzina. super dzień :/ ja na dodatek ogólnie jestem przeziębiona zatoki dały mi popalić, plus katar, kaszel i orkiestra w płucach ;) brzuch mnie pobolewa, ale ogólnie jest ok przyzwyczajam się :) a jak tam?

Gość gość
a ja u teściowej na wsi miałam tak samo + migrena hehe ;)

nuclear! a ja myślałam, że Ty ode mnie starsza jesteś, a własnie przeczytałam na innym temacie, że nie i się zdziwiłam. Ja mam 23 lata :) Jak tam dziewczyny? Ja to bym chciała najchętniej już urodzić ;)

Jestem tutaj chyba najmłodsza :P No i czuję się dziś świetnie :p Najbardziej denerwuje mnie to że zawsze miałam czystą cerę, a teraz co chwilę jakiś troll mi wychodzi na twarzy :P

Gość gość
tu kwiattek19, a mnie tak mdłości męczyły przez ostatnie dni, że szok... Już nie wiem jak sobie radzić ciągle latam siku za przeproszeniem ale ogólnie ok. Naczytalam sie glupich rzeczy i boje sie najblizszego usg , a jak coś bedzie nie tak?! chociaż trzymam się wersji, że musi być dobrze :)

Cześć dziewczyny;] Ja również czekam na pozytywny test. Na razie jednak mimo braku miesiączki i podniesionej temperatury jest on negatywny - albo jest za wcześnie albo okres spóźnia mi się od tego stresu i wyczekiwania. A jak u Was starania? W którym cyklu się udało? Ja z moim M. nie zabezpieczamy się od grudnia - nie staramy się może jakoś specjalnie wyliczać itd, po prostu kochamy się spokojnie.

Minutka nam się udało za pierwszym razem :) Dziś byłam na usg i było tak ładnie widać rączki i nóżki a ten mały Fasol nagle się odwrócił i wygląda jakby mu rękę urwało :P Ale fajnie ogólnie jest, lekkie wymioty raz rano i raz wieczorem a tak to raczej spokój :) schudłam 2 kg, strasznie mało jem. No i oczywiście zapytałam czy na kolejne usg (już przez brzuch) mój D. będzie mógł iść ze mną i p. Doktor powiedziała, że raczej tak. Tak się cieszył jak zobaczył, że Kazik tak urósł :D (Tak, mój Fasol dostał imię Kazik dopóki nic nie wymyślimy, chociaż jak dla mnie mógłby zostać Kazikiem :D)

no u nas też pierwszy cykl i strzał w 10. ;) X Co ja wczoraj dziewczyny odwaliłam. Siedze sobie na działce jakby nigdy nic z moim narzeczonym i nagle ni z tego ni z owego rozryczałam się... Ale tak na maksa wyłam!!! Nie mogłam się ogarnąć... Nie wiem było mi tak przykro i smutno mój mnie poprzytulał przestałam i zaczełam się śmiać bo nie wiem do tej pory dlaczego płakałam. :D Bomba emocji! To było straszne :D

hej dziewczyny,staram sie a wlasciwie zaczne w tym cyklu. komu sie udalo za pierwszym ?? wybaczcie nie chce mi sie czytac od poczatku

hej. wątek umarł. podejrzewam, ze te ktorym sie nie udalo odeszly stad. u mnie ok :) czekam na badania (przeziernosc itd) a jak tam?

Hej dziewczyny. Temat podupadł. My kolejne starania mamy za sobą. To już 4 cykl. Jak to szybko zleciało.. Pozdrawiam i gratuluję. :)

Gość gość
Decor- mam nadzieję, że w końcu wam się uda. Ja jutro lecę do lekarza bo miewam niepokojące bóle.. Nuclear.

Nuclear - dziękuję za twoją nadzieję. Dziś zobaczyłam dwie kreseczki na teście. :) W którym tygodniu mialyscie pierwsza wizytę u gina?

Gość malinka8483
Gratuluję DECOR aż mi się buzia uśmiecha :-)