Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agniesia1906

Pomóżcie xC

Polecane posty

Gość Agniesia1906

Od roku jestem mężatką . Mój mąż ogólnie jest wspaniałym człowiekiem ale czasami zdaża mu się upić do tzw. "zgona" czasami to znaczy mniej więcej raz w tygodniu. Doprowadza mnie to do takiej złości- może nawet nie tyle złości co jest mi po prostu przykro , że zamiast chwilę poświęcić mi - porozmawiać ze mną , przytulić czy coś , woli się upić. Obwiniam za to jego brata , z którym gdy tylko wyjdzie wraca pijany . On gdy tylko usłyszy , że coś do niego mam - krzyczy , wyzywa a czasami próbuje mnie uderzyć . Mieszkam u mojego męża z teściami i jego rodzeństwem - Już nie jeden raz prosiłam mojego męża żebyśmy się wyprowadzili bo źle się czuje w tym domu-bo wiecznie jestem o coś obwiniana.. Już nawet parę razy myślałam odejść od mojego męża - powstrzymał mnie tylko fakt że mamy małe dziecko . Moj mów w ogóle mnie nie rozumie - cały czas się kłócimy - najczęściej o jego pijaństwo .. Co mam robić ? Ja dużo rzeczy rozumiem .. ale czasami już nawet nie mam siły żeby żyć.. Pomóżcie!

Gość gość
Skoro nie jesteś szczęsliwa , źle czujesz się w tym domu to czemu tam mieszkasz? Spakuj się i wyprowadź , jesli mąż Cię kocha bedzie starał się Cię odzyskać , zmieni nawyki i zamieszka z Tobą , a jesli nie jesteś aż tak dla niego ważna to będzie coraz gorzej i wcześniej czy później sie rozstaniecie , szkoda życia bo masz tylko jedno

Gość plus
Potwierdzam to co wyżej napisał gość. Wyprowadż sie. Jeśli mąż Ciebie kocha bardziej niż swojego brata oraz wódkę to znajdzie drogę by być z Tobą i dzieckiem to będzie test kogo bardziej kocha Ciebie i dziecko czy brata i wódkę. Jesteś zbyt młoda żeby z tą sytuacją w jakiej obecnie się znalazłaś pogodzić się, bo to będzie każdego tygodnia i miesiąca gorzej a nie lepiej.