Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniutka_91

POMOCY Życie w Bournemouth

Polecane posty

Gość Aniutka_91

Za tydzień wyjeżdżam jak stoję do Bournemouth. Kończy mi się umowa.. Skończyłam toksyczny związek.. Czy może mi ktoś powiedzieć, czy warto? Mam gdzie się zatrzymać w Bournemouth, ale nie mam nagranej pracy. Jęyk znam w stopniu podstawowym. POMOCY

Gość danuta tips ju kej help
bylem tam 3 razy nad morzem,z***biscie jest :)

Gość gość
Z podstawowym jezykiem nie masz tu czego szukac!

Gość gość
wracaj do Polski!!! najpierw robiłaś wstyd rodakom dając się traktować jak szmata, a teraz będziesz przynosić wstyd jako bezrobotna, która nawet nie zna języka - wyjedź stąd i więcej nie wracaj!!!

Gość gość
nastepna co bedzie ciapakom na pocatek d**y dawac, byle sie gdzies zahaczyc na poczatek... a potem zgodzi sie pracowac na czarno za 3 funty za godzine, bo z czegos trzeba zyc (tak bedzie mowic), a potem bek, bo nie moze sie za to utrzymac...

Gość gość
Zniszczyli rynek pracy i płacy w UK, robią tu taki sam syf jak w Polsce. Wnet nie będzie tu nic innego jak praca na czarno za mniej jak minimalna i pol etatu za minimum.

Gość Aniutka91
Po*eby bez mózgu nie zmierzam zarabiać na d*pie, mogłabym robić to w Pl. Żmije jadowite. A język angielski nie jest chińskim da sie Go nauczyć. Szakale os*ańce bezmózgie.

Gość Aniutka91
Polak polakowi wilkiem w UK to jednak prawda Wy gnoje, jeszcze się tu pokażę jak będę trzaskać funty cieżką pracą, nie tak tak Wy za dywize na bękarty z nieprawego łoża by się utrzymać w Uk ;]

Gość gość
Poradzisz sobie,bo ostra z ciebie babka:P

Gość gość
To po c***j wchodzisz na forum i pytasz skoro jestes taka madra p*****ncu :D

Gość Aniutka91
Mam mnóstwo energii i samozaparcia i nie pozwole by gnoje pobierający zasiłek dla ułomnych dzieciorobów mi skrzydła podcinały bez takich proszę

Gość Aniutka91
Chciałam rozeznać rynek od ludzi, którtzy żyją tam i mają olej w głowie a nie trociny, którzy zaczeli od zera jak ja, a nie rozbestwionych pi*zd które siedzą w domu i do lidla chodza na zakupy, bo kasjerki polki, a poza tym kali kupił chceb idio*ki ;|

Gość gość
Wszystko będzie dobrze jak tylko nie będziesz zbyt blisko z Polakami bo cię zjedzą żywcem jak ci będzie lepiej od nich...taka prawda niestety

Gość Aniutka91
Pustaku blondyni dla jasności nie usze nadstawiać ciapakom dla nlokum, bo mam rodzine, która ma dom w Bournemoutch zazdosna żmijo, czyżbyś tak zaczynała? ;> przykro mi.. Zbadaj srac*kę, bo zapewne aids od murzy ńskich lanc rozpowszechniasz

Gość Aniutka91
szanuje "gość" powyżej jesteś widocznie kimś, z kim chciałam właśnie porozmawiać :):) nie jestem wcale taka zła dopóki mi ktoś nie ubliży bez racji :)

Gość gość
Spoko.mieszkam w Anglii 10 lat,dokładnie w devon.też przyjechałam z podstawowym angielskim.nie było lekko,ale chyba znacznie lżej niż teraz,bo wtedy tu na nas czekali z wyciagnietymi rękami.teraz jest ogólnie nie ciekawie,znacznie trudniej znaleźć dobrą pracę,Ale dla chcącego nic trudnego:) ja w każdym razie nigdy tu bez pracy nie byłam do tej pory.

Gość gość
Teraz to nie ma pracy w UK, a jak jest to bardzo nisko-platna i na oplakanych warunkach.

Gość Elzaa23
jak wspomniałam mam mnóstwo determinacji, moja rodzina jest tam 10 lat wszyscy nas statkach. Zarabiają gruby hajs, ale nie było lekkko wierze w siebie, znam swoja wartosc, wiem , że bedzie mnóstwo łez i lamentów, ale przeżyje jestem sila, dam rade, anucze się, muszę :)

Gość Aniutka91
elza? wyjęłaś mi to z ust

Gość gość
Aniutka91 Mam mnóstwo energii i samozaparcia i nie pozwole by gnoje pobierający zasiłek dla ułomnych dzieciorobów mi skrzydła podcinały xxx kolejna przemądrzała gówniara! pyskujesz do innych - spójrz na siebie! taka jesteś mądra a tyle czasu dawałaś sobą pomiatać jakiemuś złamasowi - jemu trzeba było pyskować i się stawiać! taka pewna jesteś, że tu w Anglii karierę zrobisz? zwalasz się rodzinie na garba, bez kasy, bez języka, bez wykształcenia, bez żadnych konkretnych umiejętności - góra po miesiącu cię odeślą do Polski albo wyrzucą, bo w tej dziurze do której jedziesz dla takich ćwoków jak ty roboty nie ma!!! i jeszcze ta wstawka o kupowaniu w Lidlu! ty z pewnością na zakupy będziesz jeździła do Harrodsa!

Gość gość
Aniutka, powodzenia self confidence to połowa sukcesu:) Ja tez taka jestem i wszędzie sobie dam radę , robię swoje And i don't complaint And don't explain :p

Gość gość
Zal mi was ludzie.......

Gość gość
nie wysilaj się , ona i tak nie wyjedzie - na wątku ogólnym założyła temat o swoim byłym i kombinuje jak do niego wrócić!

Gość gość
Ty Gość powiem tylko że jesteś zarozumiały k***s :))) obyś ty nie musiał wracać do polski.