Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankietotererowiec

ankieta dla wszystkich pan

Polecane posty

Gość ankietotererowiec

1. Jestes mezatka, w zwiazku pozamalzenskim czy sama? 2. Ile masz lat? Jaki masz kolor wlosow? Jak dlugie masz wlosy? 3. Czy lubisz fellatio? Jesli tak, to co w tym najbardziej lubisz? Jesli nie to dlaczego? 4. Jak czesto robisz fellatio? 5. Oprocz ust, czego jeszcze do tego uzywasz? 6. Wydajesz przy tym jakies dzwieki? 7. Mocno slinisz partnera? 8. Zwracasz uwage tylko na czlonka i jadra czy inne czesci ciala tez dopieszczasz? 9. Czy Twoje wlosy C**przeszkadzaja? 10. Wolisz czlonka ogolonego, przystrzyzonego czy kompletny busz? Dlaczego? 11. Patrzysz w oczy podczas robienia laski? 12. Uzywasz mimiki twarzy aby bardziej podniecic partnera? 13. Boli Cie szczeka/usta? Po jakim czasie? 14. Pozwalasz konczyc w ustach? Dlaczego? 15. Polykasz? 16. Gdzie najbardziej lubisz spuszczenie sie partnera? 17. Bawisz sie s****a po wszystkim? 18. Masz fantazje o robieniu laski wiecej niz jednemu facetowi? 19. Najdziwniejsze miejsce gdzie robilas laske? 20. Robilas laske przy kims kto o tym nie wiedzial? 21. Potrafisz 'glebokie gardlo' 22. Miejsce na dodanie czegos od siebie :D Za wszystkie odpowiedzi dziekuje!

Gość gość
dadaj jeszcze jakies 100 pytan zeby ankieta byla bardziej kompletna

Gość ankietotererowiec
Zadalem te, ktore najbardziej mnie interesowaly

Gość ankietotererowiec
no drogie panie, zapraszam do wypełniania, nie wstydzimy się :classic_cool:

Gość ankietotererowiec
buźka prymitywie ;*

Gość ankietotererowiec
nie ucz ojca dzieci robić :classic_cool:

Gość ankietotererowiec
kapciu :D

Gość komu słuzy ta ankieta
,podniecasz sie wypowiedziami kobiet?:D

Gość ankietotererowiec
robię badanie społeczne. wyniki wysyłam do NASA, żeby wiedzieli kogo wypiertolić na misję na Marsa

Gość Po co Ci ankieta
jak masz do wyboru do koloru w sejmie z rządem :D

Gość Osobo skończ waść
polać wyzej osobie :D

Gość O ja piertole ha ha ha
Damulki sie wypowiedzą jak bedzie po weekendzie.Będą się nudziły w"ciężkiej" pracy to wpadną tutaj :D

Gość Kolassia
1. Mężatka 2. 33, włosy kasztanowe, do pasa. 3. uwielbiam 4. co kilka dni 5. ręki 6. Mlaskania 7. Tak 8. Raczej tylko na penisa 9. Moje włosy łonowe? Golę je. 10. Przystrzyzonego 11. Nie 12. Nie 13. Boli szczęka, po ok. 10 min, ale nie przestaję 14. Tak, bo to głupie wyjmować go z ust przed orgazmem 15. Czasami połykam, czasami wypluwam 16. Do c**ki 17. Nie rozumiem pytania. 18. Nie 19. Samochód, tylne siedzenie, a z przodu siedzieli znajomi którzy w każdej chwili mogli się odwrócić 20. Tak, jw 21. Tak

Gość gość
Nie mogę odpowiedzieć bo kafe uznaje moje odpowiedzi za spam kurde, nie pierwszy zresztą raz!!!

Gość gość
No no no, widze juz jedna sie odwazyla, ciekawe co z reszta babeczek :D

Gość gość
zerżnełem żonę i nie chcę mi si e spać

Gość gość
1. w pozamałżeńskim 2. I23, szatynka, za łopatki 3. bardzo lubię 4. tak często jak oboje mamy ochotę, czasem codziennie, czasem co kilka dni

Gość gość
no wrrr

Gość gość
5. ręce, czasem biust 6. jak się zasysa i porusza to jest taki śmieszny dźwięk, który mój partner lubi :P plus jakieś mlaskania 7. tak

Gość gość
8. zsuwam się w dół pieszcząc szyję, tors. a w trakcie to zajmuję się też jądrami, i tym miejscem między nimi a pupą 9. włosy na głowie owszem, dlatego lubię jak on je przytrzymuje 10. przystrzyżony 11. czasami 12. nie bardzo rozumiem pytanie, partner twierdzi że moje miny go podniecają

Gość gość
13. po 10min, usta, ale wtedy samą ręką mogę albo językiem popieścić by odpocząć 14. nie, bo jego nasienie ma paskudny smak :/. gdyby nie to to bardzo chętnie, raz na jakiś czas jedynie w sama końcówka niestety w gumce to wtedy dla urozmaicenia 15. jw 16. wszędzie właściwie 17. raczej nie, chyba że na biust 18. nie 19. na razie nie ma takiego raczej 20. nie 21. uczę się 22. lubię jak "uderza" penisem o mój wyciągnięty język albo o policzki gdy klęczę

Gość gość
j***** forum, nawet odp po ludzku nie da się dodać, wszystko blokuje

Gość gość
a jamyślałem że to tylko u mnie tak

Gość gość
wpisujesz posta a potem wychodzi Ci że pusty?

Gość gość
dokładnie

Gość gość
szmaciane forum, sądziłam, że net mi w trakcie urywa połączenie czy coś. albo spam się wyświetla albo to. niedługo naprawdę nikt tu już nie będzie wchodził, w temacie znaku zapytania nie można użyć, nie ma enterów, zrypana grafika, modów chyba też nie ma itd szajs, gdyby nie przyzwyczajenie to już dawno by mnie tu nie było

Gość gość
podpisuję się obiema rękoma