Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doświadczenie

Polecane posty

Gość gość

On doświadczony ja nie. Nie wiem jak mu o tym powiedzieć i troszeczke boje się jego reakcji. Obydwoje jesteśmy już po 30

Gość gość
nie mów mu daj namiary , ja cię najpierw doświadczę :P

Gość gość
ha ha ha dla mnie nie ma sexu bez uczucia

Gość m_r
Jeżeli jest faktycznie doświadczony to nawet jeśli nic mu nie powiesz zorientuje się po Twoich reakcjach. Pytanie tylko jakie będzie miał podejście. Jeśli Wasz związek jest rozwojowy to będzie cierpliwy, wyrozumiały i zadba o to byś czuła się komfortowo w intymnych sytuacjach, powolutku nauczy Cię wszystkiego:)

Gość gość
Taka rola nauczyciela to chyba kręci facetów ?

Jak w tym wieku jest i znalazł niedoświadczoną kobietę = mało używaną to powiedz mu to, będzie zachwycony, serio

Gość gość
Taka rola nauczyciela to chyba kręci facetów?

Gość gość
panowie jak to jest z wami kręci was bycie nauczycielem w sexie? :)

To zależy w jakim wieku, 20 latek chce po prostu sie dobrze p******* i wtedy woli sie pieprzyć z laską która robi to jak najlepiej żeby miec jak najwięcej frajdy. Ale do stałego związku szuka się porządnej i niedoświadczonej, ale najlepiej nie dziewicy, doswiadczenie zdobedziesz z nim i na pewno nie bedzie z tego powodu ubolewal malo jest takich lasek jak ty, szacun

Gość gość
Facet o którego mi chodzi jest po 30.

Gość gość
to jak to jest z Wami Panowie ? :)

Gość gość
Olewam - ze mnie jest właśnie taka osobniczka jak opisałeś porządna niedoświadczona ale nie dziewica. Tylko boje się że jak przyjdzie co do czego to nie będe wiedziała jak się zabrać do tego

On będzie wiedział, tylko się nie stresuj i nie ograniczaj :D pomyśl że jesteś w wesołym miasteczku :D Powaga zabija !!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Olewam - dzięki za słowa otuchy :)

Gość gość
"małoużywana" żałosne xxxx a pomyśl, czy jego doświadczenie nie będzie C**przeszkadzać. mi się kiedyś wydawało że nie (sama też nie jestem doświadczona) ale no takiego "zużytego" też bym nie chciała. wiadomo po 30 inaczej, ale co innego mieć kilka związków kilkuletnich a co innego zmieniać babę co 2 miechy xxxx lepiej niech on się zastanawia czy będzie C*****ował, doświadczenia zawsze nabrać możesz, odjąć już nie bardzo

Gość gość
więc jakby on ją kochał to choćby i 20 miała też nie powinien nad niczym się zastanawiać :P

Gość gość
właśnie jak go kocha to nad czym się zastanawiać

Gość gość
Panowie ale jak zapatrujecie się na kwestję bycia nauczycielem w tej dziedzinie ? :)

Gość gość
Olewam a czemu twierdzisz że miłość w naszych czasach nie istnieje? Oj istnieje i zawsze przychodzi w najmniej spodziewanym momęcie i trafia i piorum. Mnie tak dopadło <3

Z mojego doświadczenia wywnioskowałem że nie istnieje i od tego czasu jestem szczęśliwy więc zdania nie zamierzami zmieniać wiązać też się nie zamierzam a jak ktoś się we mnie zakochuje zrywam kontakt. Troche to niewygodne bo ostatnio czesto sie to zdarza ale teraz patrze na swoje szczescie nie raniac nikogo CELOWO. i oby tak zostalo

Gość gość
Ciekawy temat Panowie a jak Wy się zapatrujecie na kwestje bycia nauczycielem w sexie?

Gość gość
ale tak bez słowa zrywasz kontakt?

Gość gość
Piorunem to co najwyżej może cię trafić fascynacja, ale ona z czasem przemija. Miłość, to przywiązanie, przyjaźń, zaufanie, lojalność, szacunek, to martwienie choćby w taką pogodę jaką mamy za oknem czy nie jest jej zimno, to myślenie non-stop czy jest w dobrym nastroju i czy się uśmiecha... i można by tak wymieniać i wymieniać...

Gość gość
nie powiedziałabym że to co czuje to jest tylko fascynacja to jest coś wiecej

Gość gość
Zobaczymy za 2-3 lata czy będziesz tego samego zdania ;)

Nie bez słowa, mówię że wierze w takie coś jak miłość i nie utrzymywać kontaktu, bo dla mnie jasne jest że ktoś kto się we mnie "zakochał" już zawsze będzie chciał coś więcej a że ja nie lubię ranić ludzi to kończę sprawę szybko i bezboleśnie, zwykle słyszę "szkoda ale dziękuję za szczerość".

Gość gość
Panowie to jak się zapatrujecie na rolę bycia nauczycielem w sexie?

Gość gość
Wypowie się jakiś Pan ? :)