Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaniezdradzona

partner sam na imprezie

Polecane posty

Gość onaniezdradzona

jak do tego podchodzicie? to u was normalne w związku że ktoś sam idzie na impreze. Mój chłopak sam dziś pojechał, ja nie poszłam z nim bo muszę się na sesje uczyć... znaczy nawet nie pytał bo wiedział żę nie będę mogła. jak to u Was jest? to normalne?

Gość onaniezdradzona
pierodle to forum k***a nikt tu nie umie odpisac ;/

Jak dyskoteka, to tak średnio. Jak spotkanie z kumplami, czy znajomymi na domówce to spoko. Wszystko zależy jak partner zachowuje się na tego typu imprezach. Niestety często zachowują się (i kobiety i faceci) jak spuszczeni ze smyczy. Dla mnie nawet takie błachostki to powód do rozstania. Dlatego jestem sam i żyję w układzie na d**ę. A mało kto ci odpisuje, bo to wszystko jest sprawa indywidualna. niektóre laski podrywają, lub daja sie podrywać każdemu frajerowi i uważają, że to jest ok wobec jej faceta. Inne mają odmienne zdanie. Tak samo jest z facetami. Każdy do tych spraw podchodzi inaczej. Ja jestem z***biście zazdrosny, ale nie chorobliwie, ani bezpodstawnie. nie robię też afer, tylko odchodzę, a że k******o się szerzy i taka wasza natura, to żyję, jak to wyżej opisałem.

Gość mikuśka l
Potwierdzam to co napisał Michałłł. Zdarzało mi się chodzić samej i jemu też, ale nie na dyskoteki, tylko domówki, zwykle takie nasiadówki jednopłciowe :P

To zależy jak ustaliliście między sobą. Z moją byłą zerwałem bo 2 razy nie dotrzymała umowy że nie chodzimy sami po klubach, a moja nowa chodzi gdzie chce bo też tak ustaliliśmy, więc wszystko jest OK i nic nie jest Ok bo tylko to co wy uznacie za OK jest Ok