Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymiana myśli świeżych

Jaki był Wasz najgorszy moment w życiu

Polecane posty

taki biały dymek.. x To pewnie z papierosa.

Gość gość
jak moja mama umierała, straciłem prace i zostawiła mnie dziewczyna.. ciężko było sie pozbierać, nie wstajesz złóżka bo nie masz po co i dla kogo.. wszystko to w przeciągu miesiąca a zbieranie sie po tym trawło i trwało..

Gość szaman artysta
nasze matki są pancerne

Mam dorosłego syna,nie muszę być pancerna dzięki Bogu.

Gość gość
są ludzie którzy wyobrażają sobie życie bez matki, bo albo nie jest najlepszym rodzicem albo nie dają się w manewrować we wszystkie manipulacje i budzenie poczucia stosowane z upodobaniem przez mamuśki, zwłaszcza Matki Polki.

Gość gość
ja sie nie dałem manipulować nigdy rodzicom ale sam fakt. nie jestem kamieniem, panna zostawiła z innego powodu chociaż była mi wtedy bardzo potrzebna i do tego brak pracy zima i sporo czasu na refleksje. sam nie wiem jak udało mi sie pozbierać po tym wszystkim i cudem jest, że nadal żyje

Gość gość
na pewno było Ci ciężko :(

Gość gość
uwierz było. pozbierałem sie i teraz utrzymuje sie w przekonaniu, że nic mnie nie zniszczy..

Gość gość
wiele takich było, ale teraz przypomina mi się kilka: 1) gdy na ulicy w biały dzień okradła mnie cyganka z całego mojego kieszonkowego; 2) gdy zostawił mnie pierwszy chłopak, którego bardzo kochałam. Potem 2 lata depresji; 3) gdy zdechło kilka moich zwierzątek; 4) gdy się ośmieszyłam w szkole przed klasą, bo byłam tak zestresowana że słowa nie mogłam powiedzieć; 5) obrona pracy magisterskiej

Gość nie wszystkim
jest w życiu ciężko

ze mojemu dzidziusiowi w brzuchu przestalo bic serduszko, a druga 8 miesiecy poźniej ze drugie dziecko nie ma nerek i go nie bede miala. kur....

Gość gośćwwa
-moment,gdy dowiedziałam się całej prawdy o moim chłopaku, po 6 latach związku -czekanie na wyniki badań mamy -śmierć przyjaciela -choroba mojego ukochanego psa

Gość malowana lala la la la
- kiedy dowiedzialam sie ze mezczyzna ktorego kocham zostanie ojcem - kiedy moja matka straszyla mnie samobojstwem - kiedy dostalam telefon ze moj ojciec stracil przytomnosc i zabrala go karetka

Gość gość
zauroczenie

Gość gość
z wiekiem ze sceptycyzmem podchodzisz do życia

Gość gość
Mój najgorszy?..Kiedy Mój Ukochany odszedł....po prostu Jego serce przestało bić .To było przedwczoraj,a ja nie wiem jak dalej mam żyć???Szukałam Go całe życie a on mnie....i kiedy wreszcie Bóg połączył Nasze drogi....szybko je rozplótł!Nie ma Boga jesli pozwala na tak ogromne cierpienie....! Tyle planów,marzeń legło w gruzach....nadzieja pękła jak nić.... Moje Serce pękło na pół.Nigdy więcej nie pozwolę sobie kochać... Zawsze będziesz w moim Serduszku Kochanie Moje!Zawsze!Przysięgam! Czekaj tam na mnie....ja wrócę do Ciebie już na zawsze.

Gość adaikedo
śmierć babci i zwierzaków :(

Gość Aaa

Dziś jest najgorszy dzień w życiu. Postanowiłam się zabić mam tylko opakowanie leków nasennyxg ale powinno wystarczyć. 

Mam małe dziecko nie chce go zostawiać ale muszę. 

Gość Gość

Chcesz mieć wjazd na chatę a później odebranie dziecka? 

Gość Aaa
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Chcesz mieć wjazd na chatę a później odebranie dziecka? 

Co

Gość Rainbow
Dnia 26.01.2014 o 01:17, Gość gość napisał:

Ulokowanie uczuć w nieodpowiedniej osobie.

Miałem taką sytuację, ale to był tylko zmarnowany jeden rok młodości. Szybko doszedłem do siebie po odrzuceniu i zacząłem nadrabiać zaległości w sprawach damsko męskich. Najgorsze co mi się przytrafiło to śmierć mamy, która umarła przedwcześnie z powodu śmiertelnej, podstępnej choroby, o której nic nie wiedziała. Gdy się dowiedziała było już za późno. 

Gość mnie juz nic nie

Kiedy on zostawil mnie dla innej w ciazy ,zrobil ze mnie najgorsza osobe , upokorzyl i upodlil . 

To jest zo mnie najgorsze jak do tej pory spotkalo ,wiele razy dostalam po glowie ale to bylo to najgorsze. 

W zwiazku 10 lat dziecko i ciaza a on taki numer odje... 

Dla kogo ? dla kogos  kto go pozniej w dupe kopnal 

dla imprez itd. facet 35 lat haha 

Gość Uuuuuuu

Kiedy dowiedziałam sie ze dla faceta z ktorym zamierzalam spedzic zycie i ktorego kochalam bylam tylko zabawka. Rozkochal mnie i bawil się ze mna robiaz ze mnie najgorsza ...ke. Sprawil ze stracilam poczucie wlasnej wartosci, przestalam wierzyc w milosc. I najgorsze jest to jak ogladam.jego zdjecia z inna.