Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KingaStefankaFanka

Od czego to zależy czy moja wypowiedź jest uznana za spam

Polecane posty

Nie wklejam żednych linków, ani nie wymieniam nawet żadnych marek produktów...a od czasu do czasu pojawia się nais, że moja odpowiedź została uznana za spam :o

Gość gość
bo może za długo piszesz? mi też się to pojawia czasami... ale na dole można wpisać kod z obrazka i wypowiedź się normalnie pojawia

niektóre normalne słowa nie-przekleństwa słowa są na takiej liście słów zakazanych przez co post zostaje uznany za spam. Od paru lat mam wrażenie że to forum jest moderowane przez jakąś niedorozwiniętą 12 latkę.

Gość gość
albo ze uzywam zakazanych znakow :) wiesz dlaczego , bo to farum jest tak debilne ze az sie wlos na glowie jezy . jak zalozysz temat o d***e , c***e , o tym ze sie spierdzialas rano lub o tym ze twoj chlopak uwaza ze masz za dlugie wlosy pod pachami to napewno bedzie to uznane za super temat .

Gość gość
spocony cycek - ciekawe czy przejdzie

Od wczoraj mam ten problem. Dyskutujemy od lat na jednym forum i teraz chyba chcą nam rozwiązać grupkę przyjaciół. Wpis dłuższy niż 3 zdania (nawet o pogodzie) traktowany jest jak spam. To już nawet nie moderacja w stylu 12 latki, ale kompletny brak zwojów mózgowych. Mam wrażenie, że informatycy zamieniają się w cyborgi

Gość gość
taki debil jak przemek23 lata pisze bez ograniczen wiec to chyba o czyms swiadczy . kafeteria jest na nizszym poziomie niz ten super program w MTV WARSAW SHORE

Gość gość 23
gdzie jest k***a świńiaaa?! jaka k***a świniaaa??

Gość gość
czasami wystarczy wyczyscic cookies,mozna tez zmienic***,poniewaz dynamiczne ip zazwyczaj jest na czarnej liscie a jak sie z takiego caly dzien pisze to blokuja posty,mozecie rzeczywiscie wysylac spam nieswiadomie,majac zarazony komputer,takze przyczyn jest wiele

Gość gość
ja już sparawdziłam, jak napiszę najdebilniejszą odpowiedź, albo założę naprawdę kretyński temat to przechodzi spokojnie. Jak tylko mam poważne pytanie to jeb, jeb, jeb i spam ;/

Gość gość
Bo forum równa do największej liczby użytkowników czyli ostatnio do gimśmieci :classic_cool:

Gość gość
Nie było i nie ma tutaj moderacji na poziomie wszystkie zabezpieczenia wprowadziła jakiś ciołek bez pojęcie, jak to powinno być zrobione

No nie wiem :o ja mam czasem wrażenie, że to od niczego nie zależy i jak im się serwery przeciążają wyskakuje że spam, obojętnie co sie napisze, żeby ylko nie zamieszczać odpowiedzi :p

Gość gość
Jakoś Przemowi spam nie wchodzi.Koorestwo na tym forum

Gość gość
Twoja wypowiedź jest uznawana za spam, bo o2 zatrudnia i d i o t ó w niepotrafiących napisać prostego kodu php i regex.

Gość gość
A moze Milecka bedzie chciała cos zrobic Pawełkowi i bedzie ich nachodzic i grozić ???

Gość gość
znow spam ?

Gość gość
Mi zarzuca spam przy slowach zwiazanych z religia I wegetarianizmem. I kiedy probujemy komus cos Przetlumaczylam na ang.

Gość gość
p***b..ane

Gość gość
Up

Gość gość
pisze próbnego posta

Gość gość222
Proba wypowiedzi

Gość gość
Dlaczego moje pozdrowienia uznane zostały za spam

dobra, ale co na to poradzić? gdzie napisać by w końcu móc dalej być na forum i pisać? gdzie to zgłosić?

Gość fggjhjhjh
Kurde nać