Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam dziewczyny z niską samooceną

Polecane posty

Gość gość
chciałbym wiedzieć od czego to zależy, że jedna się zmusi i przełamie a druga już nie bardzo?

Gość gość
upośledzony jesteś? co innego "zmusić się" do seksu z własnym chłopem, który ci się podoba, ale akurat nie masz specjalnie ochoty na seks, a co innego z kimś kto nie jest dla ani ciebie atrakcyjny seksualnie!! a ty byś się przełamał do seksu z 80 letnim panem Romkiem? po co i w imię czego? nikt nie będzie uprawiał seksu z kimś kto mu się nie podoba..

Gość gość
bardzo ciekawy temat, do gościa powyżej, tak masz fację nikt (tzn. żaden facet) nie będzie uprawiał seksu z kimś kto mu się nie podoba, ale w naszym kraju funkcjonują podwójne standardy i kobieta ma się zmuszać, bo panowie tego oczekują

Gość lenkahuehuewsr
KAŻDY zasługuje na miłość na szczęscie BEZ WYJĄTKU czy brzydki czy ładny, chudy, gruby, łysy itd. Ja jestem ładną dziewczyną, czasem mam kompleksy czesem nie zalezy od nastroju. Ale mam bardzo niską samoocenę o sobie przez to jakie w przeszłosci błedy popełniłam i mam ojca alkocholika :(

Gość oui migotka
nie rozumiem po co jakaś dziewczyna ma się zmuszac? Chłopie na jakim Ty świecie żyjesz. ? Jeśli nie spodobasz się jakiejś dziewczynie to nie ma szansżeby ona "zmusiła się" do byca z TOBA I uprawiania seksu. Twoi koledzy zapewne mieli na mysli , ze ich partnerki czasami nie mają ochoty na seks , ale po namowach ulegają, a nie,ze zmuszają się w ogóle do seksu z powodu obrzydzenia do partnera.

Gość gość
kobiety z niską samooceną nie szukają celowo brzydala!! to raczej chodzi o inne kwestie- taka kobieta pozwala się np traktować jak popychadło, zgadza się na chamstwo, brutalność, brak szacunku ze strony partnera. uroda nie ma tu nic do rzeczy; zresztą jak chcesz niby znaleźć taką kobietę? z ogłoszenia: "brzydki szuka pięknej DDA"? no zlituj się..

Gość lenkahuehuewsr
" brzydki szuka pieknej DDA" WTF ??? teraz to chyba przesadziłes. Czy jak dziewczyna ma syndrom DDA to od razu musi mieć niską samoocene? oj wybacz ale w moim przypadku inne czynniki bardziej na to wpłynęły niz to jakiego mam ojca

Gość lenkahuehuewsr
I kobieta z niską samooconą nie jest szmata! widać ze nie wiesz jak to jest...więc "gość" nie udzielaj sie

Gość gość
czytaj ze zrozumieniem, kobieto. nikt nie twierdzi, że jesteś "szmatą", chyba rzeczywiście boisz się takiej szufladki, że się tak unosisz bez powodu. kobieta pewna siebie i znająca swoją wartość nigdy nie pozwala się źle traktować i kopie chama w doopę po pierwszej takiej akcji. to są zresztą oczywistości: powiedz dlaczego np dobrze zarabiająca wykształcona pani doktor pozwala na lanie swojej osoby po pysku przez jakiegoś śmiecia? raczej nie dla tego, że ma samoocenę pod sufit i uważa, że zasługuje na wszytsko co najlepsze. i nie lekceważ roli tego, że jesteś DDA. normalny człowiek nawet po życiowych porażkach nie zaczyna myśleć o sobie negatywnie. wyleciałeś ze studiów, chłopak cię kopnął w tyłek- przykre, ale otrząsasz się, bo masz psychikę ukształtowaną w zdrowym środowisku.