Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość propozycja3546

Powroze z Tarorta 15 pierwszym osobom

Polecane posty

Gość propozycja3546
Anka- czy uda sie naprawic relacje w milosci? Przede wszystkim rzucaja sie w oczy u Was problemy z komunikacja- 7 mieczy odwrocone to nieszczerosc, manipulowanie informacjami, ukrywanie i przemilczanie celowe jakichs faktow, ogolnie- uprawianie polityki. A to nigdy nie jest dobre dla zwiazku. odwrocona Gwiazda to poczuje beznadziei, taki smutny stan, w ktorym wydaje sie, ze nie ma pomyslu na ratowanie sytuacji. chociaz chec jest. 2 bulaw radzi, abyscie po prostu porozmawiali ze soba- szczerze, spokojnie i doszli do wspolnego stanowiska. Nie pokazal mi sie tu rozpad relacji, ale musicie byc ze soba szczerzy, inaczej, predzej czy pozniej, zwiazek sie sypnie.

Gość gość
czy on sie jeszcze odezwie do mnie głupiec odwrócony dziesiątka kielichów. dziewiątka buław.

Gość propozycja3546
Emilka, czy on Cie kocha? Wyszly ladne karty- Sad mowi o powaznym uczuciu, o znalezieniu swojego miejsca na ziemi. 7 bulaw odwr czesto pokazuje nieumiejetnosc odwaznego zawalczenia o swoje, takie szarpanie sie, moze z zazdrosci? :) 4 bulaw to kolejna fajna karta- dobre, radosne spedzanie ze soba czasu, poczucie, ze sie ''przynalezy'' do jakiejs struktury, no to jest po prostu zwiazek nieformalny. ALE to wszystko ma sens, jesli on jest wolny. Bo jesli ma rodzine, interpretacja jest zupelnie inna ;)

Gość Hania jeszcze wierze w nas
Czy bedziemy jeszcze kiedys razem Smierć odwrocona As denarow odwrócony Siódemka bulaw Hania Z góry dziękuje

Gość propozycja3546
czy on sie odezwie? Trudne karty. Trudne do interpretacji. Czy on ma rodzine, czy jestes ta 3?

Gość ellafitzgerald
czy mojemu życiu coś zagraża świat odw 10 mieczy 8 buław

Gość propozycja3546
Hania, czy bedziecie razem? Wydaje mi sie, ze przeciagasz zycie sprawy, ktora powinna byla juz odejsc. Smierc to proces nieuchronny, ktoremu powinnismy sie poddac-widocznie stare struktury stracily sens istnienia. Widocznie czeka na nas cos lepszego, gdzie indziej. as denarow odwr wlasnie o tym mowi- cos nowego, bardzo wartosciowego, ale nie wykorzystywanego przez Ciebie. 7 bulaw radzi odwaznie isc do przodu. nie mozemy cofnac czasu, mozemy zadbac, zeby przyszlosc byla fajna. i warto to zrobic :)

Gość propozycja3546
ellafitzgeralld czy planujesz w najblizszym czasie podroz zagraniczna? skad u Ciebie tego typu pytanie? napisz cos wiecej prosze, musze znac szerszy kontekst.

Gość gość
czy on sie odezwie? Trudne karty. Trudne do interpretacji. Czy on ma rodzine, czy jestes ta 3? Wszystko sie zgadza (niesamowite skad to wiesz) bardzo prosze o odpowiedz

Gość ellafitzgerald
nie planuję wyjazdów ale ostatnio moje zdrowie nie jest najlepsze i stąd moje obawy

Gość propozycja3546
ella fitzgerald, skonsultuj sie prosze z lekarzem specjalista i nie odwlekaj tego na pozniej. sprawy zdrowotne sa zarysowane w kartach, ale nie mozna diagnozowac przy uzyciu kart- to moga zrobic tylko lekarze :) tak wiec postaraj sie zadbac o swoje zdrowie, mocniej, niz dotychczas.

Gość propozycja3546
czy on sie odezwie? nie, na razie sie nie odezwie. nie pokazalo sie definitywne zakonczenie relacji, ale pokazalo sie jego wycofanie na bezpieczna pozycje obronna, bez wykonania zadnego ruchu (9 bulaw) Pan zdecydowal sie wroci do rodziny (10 pucharow), zaczac raz jeszcze z nimi, aczkolwiek nie jest to pan odpowiedzialny, czy nawet dojrzaly (Glupiec odwr).

Gość mimmikrimmi
czy ten człowiek o którym myślę jest mi pisany? sprawiedliwość 6 denarów 5 buław

Gość propozycja3546
mimikrimi Karty nie odpowiadaja na takie pytania :) czy ten pan jest w trakcie rozwodu, podzialu majatku?

Gość Ewusiaaaaa
Mam na imie ewa Czy pn o mnie myśli Gwiazda 7 denarow Królowa bulaw

Gość kubasss
kiedy wyzdrowieję? wisielec giermek denarów odwrócony 5 kielichów

Gość ciekaweciekawee
Ewusia, Mysli o Tobie, to jest bardzo hmm... delikatny czlowiek, kruchy, nieskory do wysilku. Platonicznie wzdycha w Gwiezdzie, ale nie wykona zadnego ruchu, bedzie czekal, az mu spadniesz z nieba albo nagle przed nim zakwitniesz (7 denarow). Jesli chcesz go miec, musisz byc jak krolowa bulaw- odwazna, seksowna, waleczna i wychodzaca z inicjatywa. Kobieta, ktora zdobywa mezczyzne. Czy pan jest spod znaku Wagi?

Gość Ewusiaaaaa
Nie on jest chyba z pod znaku panny tak jak ja

Gość propozycja3546
kubas Proces zdrowienia bedzie niestety bardzo powolny, przykro mi :( Wisielec to karta choroby, powolnej rekonwalescencji, Wisielec wszystko wydluza w czasie. paz denarow odwr radzi wlozyc wysilek, systematycznie pracowac nad swoim stanem zdrowia, na tyle, na ile to jest mozliwe. 5 pucharow wskazuje na Twoj stan emocjonalny- rozpacz i ogromny zal do choroby i do losu, ze ja zeslal. Postaraj sie skorzystac z porady psychologa- choroba to bardzo trudny stan, takze dla psychiki. Ale sa techniki, ktore pozwola Ci nauczyc sie radzenia sobie z takimi przeciwnosciami. PS. Czy ta choroba ma zwiazek z uzaleznieniem? Zmiennymi stanami swiadomosc****sychiki?

Gość gość
Sroczka Pytanie: czy zaistnieje coś pomiędzy mną o Bartek 23.05.1985? Słońce 3 buław 4 kielichów odwrócona

Gość propozycja3546
emilka, odpowiedzialam ci o 17.11.

Gość kubasss
od dłuższego czasu mam pewne problemy z gardłem ale lekarz twierdzi, że nie ma problemu a ja mam pewne obawy...

Gość propozycja3546
sroczka Slonce to szansa na fajna, ciepla i pozytywna znajomosc, taka przyjazn z dodatkami. podobnie 3 bulaw0 to karta przyjazni i fajnego spedzania czasu razem, snucia wspolnych planow, ale wlasnie na plaszczyznie kolezensko-przyjacielskiej, czesto w wiekszym gronie. perspektywy na ciepla znajomosc- nic, tylko sie cieszyc :)

Gość gość
edyta czy zostane z obecnym partnerem i bede z nim szczesliwa? sprawiedliwość dziewiątka mieczy odwrócona giermek buław odwrócony.

Gość propozycja3546
kubass, choroba jest widoczna w kartach. skonsultuj sie z innym lekarzem.

Gość Radosnosmutna
Czy nasze drogi sie jeszcze zejda i bedziemy szczesliwi Cesarzowa odwr Król denarow 5 bulaw Anka

Gość ZABAAG
co mnie czeka w tym roku w milosci wieża boga siódemka buław odwrócona. ósemka kielichów.

Gość pestkaaaa
Agata 12.06.1990 co wydarzy się w tym roku?