Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość propozycja3546

Powroze z Tarorta 15 pierwszym osobom

Polecane posty

Gość gość
jadwiga co z moim zwiazkiem sypie sie cesarzowa odwrócona czwórka buław odwrócona królowa mieczy

Gość ZABAAG
ZAABAG- jestes samotna czy w zwiazku? Jesli w zwiazku, Wieza mowi o g***townym zakonczeniu relacji, w ktorej jestes.Rozpad zbudowanej struktury, dosc nagly i niespodziewany. Potem walka ze soba w tych 7 bulawach i finalnie odejscie, z bolacym sercem, w calkowicie nowym kierunku- 8 pucharow. Trudne karty. Jestem w zwiazku ale chodzi o mezczyzne ktory tez ma rodzine mialam z nim kontakt ponad 1,5 roku zabiegal o mnie i po swietach przestal sie odzywac chcialam wiedziec czy sobie mnie odposcil (sexu nie bylo bo nie chcialam powiedzial ze bedzie czekal) nie wiem czy chodzilo mu tylko o sex czy bylo cos wiecej z jego strony ja tesknie i cierpie z mojej strony sa uczucia ale sie pierwsza nie odezwe do niego mozesz mi cos wiecej napisac na ten temat

Gość majjjjja
ile bedę jeszcze żyć? Gwiazda Królowa buław odwrócona 7 buław

Gość propozycja3546
Zaciekawionya Nie widac w kartach powrotu, widac za to Twoja rozpacz, gleboka i dojmujaca. Kaplanka to bardzo wrazliwa kobieta, krolowa pucharow to kobietapraktycznie zyjaca emocjami, miloscia i nadzieja. 5 pucharow to rozpacz po utracie, ugrzezniecie w przeszlosci, w tym beznadziejnym poczuciu, ze cos sie stracilo i nie umiemy bez tego zyc. Umiemy, ale musisz zamknac ten etap. Pozwol sobie na rozpacz, ale niech nie trwa za dlugo- wtedy staje sie toksyczna i zaczyna zjadac od srodka/ Jutro tez jest dzien i kto wie, co Cie w nim czeka? :)

Gość propozycja3546
majjja, z reguly nie odpowiadam na takie pytania. Zrobie wyjatek, bo karty sa dobre- Dlugo i fajnie. Jestes urodzona pod ochronna gwiazda, masz w sobie duzo energii i potencjalu, woli walki, uroku, dily i dynamizmu. Good Luck :)

Gość gość
sąd ostateczny trójka mieczy czwórka buław odwrócona ssss czy zmienie miejsce zamieszknia

Gość edyta1111
ponawiam poniewaz nie uzyskalam odpowiedzi a byc moze moj post zostal nieumyslnie pominiety "edyta zadalam jeszcze raz pytanie a mianowicie jakie będą dalsze losy mojego związku? karty ktore tym razem wypadly to : CESARZOWA ODWRÓCONA KRÓLOWA BUŁAW ODWRÓCONA SIÓDEMKA BUŁWA ODWRÓCONA" (wczesniejsze pytanie ktore zadalam dalo takie karty "edyta czy zostane z obecnym partnerem i bede z nim szczesliwa? sprawiedliwość dziewiątka mieczy odwrócona giermek buław odwrócony.)

Gość propozycja3546
mmonikam- uwazalabym na Grzegorza. On sie chyba nie wykaraskal z poprzedniej relacji, jakis poraniony jest, chce cos sobie udowodnic za wszelka cene. Zamiary w 5 mieczach nigdy nie sa dobre :( Tak czy owak- miej oczy bardzo szeroko otwarte i nie zakochuj sie. Obserwuj go i badz ostrozna.

Gość gość
jestem na poprzedniej str Jadwiga pominełas mnie

Gość Radosnismutna
Odpowiesz mi prosze bo mnie pominelas Czy nasze drogi sie jeszcze zejda i bedziemy szczesliwi Cesarzowa odwr Król denarow 5 bulaw Anka

Gość propozycja3546
ZABAAG- zadaj prosze trzy oddzielne pytania: Jak potoczy sie znajomosc z tym czlowiekiem? Dlaczego milczy? Jakie sa jego intencje?

Gość propozycja3546
radosnaismutna, zadalam C**pytania, odpowiedz prosze na nie. jadwiga- nie widac konca relacji, ale czy chodzi o inna kobiete? czy taka jest przyczyna waszych problemow?

Gość szr79
pytanie: czy relacja z Przemysławem ma szanse przerodzić się w trwały, poważny związek? karty: eremita, giermek kielichów, ósemka kielichów...

Gość propozycja3546
edyta: zostac raczej zostaniesz z partnerem, ale szczescia tam za bardzo nie widac :( duzo kobiet w rozkladzie, Twoje czarne mysli w 9 mieczach odwr, paz bulaw odw- czy partner jest bawidamkiem, lubi przygody, taki troche Piotrus Pan?

Gość ojtamojtam875323
ponawiam pytanie czy poznam tego mężczyznę? śmierć 2 mieczy odw 6 kielichów odw

Gość propozycja3546
szr79 Czy Przemyslaw jest tuz po rozstaniu?

Gość szr79
to jeszcze raz ja i drugie pytanie: jakie są jego (Przemysław) intencje wobec mnie? karty: papież odwrócony, piątka buław, trójka buław odwrócona - chyba nic dobrego nie wróżą... :(

Gość propozycja3546
ojtamojtam- sprecyzuj pytanie. Jakiego mezczyzne- docelowego?

Gość szr79
to dość skomplikowane, ale krótko rzecz ujmując jest w trakcie rozwodu

Gość prawiczkaaa
czy uda mi sie utzymac obecna prace? 1. wisielec odwrocony 2. 9 buław odwrocony 3. 3 buław

Gość kalipoe648
jak przedstawiać się będzie moje dalsze życie rydwan odwr 8 buław as buław odwr

Gość propozycja3546
szr79, zwiazku z tej relacji nie bedzie. Paz pucharow mowi o poczatkach, jakims gescie, zaproszeniu na kawe czy obiad, ale lacznie z 8 pucharow- taka szarpana relacja, raz jest, za chwile nie ma. Pan w Pustelniku jest samotnikiem i w gruncie rzeczy dobrze mu z tym, jest obudowany taka skorupa, ciezko do niego dotrzec. Jest uparty, milczacy, z dnia na dzien moze zniknac, zwlaszcza przy 8 pucharach Powiedz cos wiecej o tej relacji, o nim

Gość ojtamojtam875323
mam na oku jednego mężczyznę który mi się podoba- nazywa się Adam czy będzie cos między nami?

Gość ZABAAG
jak potoczy sie znajomosc z tym czlowiekiem? sprawiedliwość odwrócona szóstka denarów dowrócona. szóstka denarów dowrócona.

Gość Radosnismutna
Tak oboje jesteśmy wolni kiedys byliśmy w udanym zwiazku który chyba rozpadł sie przez moja chorobę

Gość propozycja3546
szr79, no wlasnie. w Pustelniku Przemyslaw potrzebuje byc sam, odkryc na nowo, kim jest. on nie jest gotowy na zwiazek, na zaangazowanie sie w nowa relacje. nie ptrafi jeszcze patrzec w przyszlosc, sam nie rozumie swoich emocji, ktore nim szarpia. najlepiej zrobisz, jak nie bedziesz sie emocjonalnie angazowac w te relacje. jaki znak zodiaku ma Przemyslaw?

Gość gość
jadwiga raczej idzie o wygasniecie uczuc niz osobbe trzecią czyli to jest jeszcze do uratowania szczerze wątpie

Gość propozycja3546
radosnaismutna, nie widac tutaj zejscia sie z powrotem. widac natomiast energie miedzy wami, ale energie starc, sporu, jakiejs formy rywalizacji, w kazdym razie- troche negatywnych emocji zostalo.

Gość propozycja3546
ZAABAG, czeka was przebudowa tej relacji. Ktores z Was rozstanie sie z partnerem, tak czy owak- czekaja Cie duze zmiany w zyciu uczuciowym

Gość szr79
echh, taka właśnie jest ta nasza znajomość, znamy się już dość długo chociaż widujemy się nie za często (odległość), od początku coś nas do siebie ciągnęło, ale jednak zdecydował się na małżeństwo z inną, po kilku latach rozwód, a ja... ech głupia zawsze byłam gdzieś tam obok i tak do tej pory, niby ważna dla niego, ale chwilami kiedy przestaje się odzywać to już sama nie wiem, co myśleć...