Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość propozycja3546

Powroze z Tarorta 15 pierwszym osobom

Polecane posty

Gość propozycja3546
edyta, zadaj prosze jeszcze raz pytanie. jedno pytanie: jak sie potocza dalsze losy tego zwiazku?

Gość gość
czy będę szczesliwa swiat 10 bulaw

Gość propozycja3546
ZAABAG- jestes samotna czy w zwiazku? Jesli w zwiazku, Wieza mowi o g***townym zakonczeniu relacji, w ktorej jestes.Rozpad zbudowanej struktury, dosc nagly i niespodziewany. Potem walka ze soba w tych 7 bulawach i finalnie odejscie, z bolacym sercem, w calkowicie nowym kierunku- 8 pucharow. Trudne karty.

Gość pippi0000000
kiedy skończy się moja choroba?

Gość moniaaam
kiedy znajde prawdziwa milosc rydwan odwrócony. giermek mieczy. siódemka buław odwrócona.

Gość pestkaaaa
umiarkowanie odwrócone, giermek odwrócony, król buław odwrócony

Gość propozycja3546
Radosnosmutna- nakresl prosze kontekst relacji. Oboje jestescie wolni?

Gość pippi0000000
Kiedy skończy się moja choroba? eremita odw 7 denarów odw 4 kielichów

Gość gość
edyta zadalam jeszcze raz pytanie a mianowicie jakie będą dalsze losy mojego związku? karty ktore tym razem wypadly to : CESARZOWA ODWRÓCONA KRÓLOWA BUŁAW ODWRÓCONA SIÓDEMKA BUŁWA ODWRÓCONA

Gość pestkaaaa
a pytanie jakie zadałam:kiedy urodzę pierwsze dziecko?

Gość kkkkkkkkkkkk
czy mam szansę na spotkanie bratniej duszy w tym roku? i wyszło Gwiazda odwrócona 6 buław odw 7 buław odw

Gość gość
czy w tym roku zajde w ciąże 1.kochankowie 2.trujka kielich odwrócony 3. dziesiątka buław

Gość moniikaa
kiedy zmieni sie moja sytuacjia zawodowa koło fortuny odwrócone król denarów. siódemka kielichów.

Gość jakobita
pytanie: czy znajdę szczęście kochankowie odwrocona 9 mieczy odwrocona 8 kielichow

Gość propozycja3546
Moniam- wyglada na to, ze masz bardzo duze "cisnienie" na znalezienie tej milosci :) Przepelnia Cie silna potrzeba wywalczenia tego, wyrwania od swiata, ale jednoczesnie niewiele robisz realnie. Obserwujesz, dosc podejrzliwie i nieufnie otoczenie (paz mieczy). Walka odbywa sie w Tobie, wewnatrz. To, radza karty, to otwarcie sie na innych. Takie spokojne, serdeczne. Uspokojenie mysli i emocji. Nie nastawiaj sie na znalezieni kogos za wszelka cene. Po prostu poznawaj ludzi i ciesz sie tym. Nie podejrzewaj nieuczciwosci i podstepu, nie boj sie wyjsc z inicjatywa i pokazac prawdziwa Ciebie ;)

Gość propozycja3546
moniiika Twoja sytuacja zawodowa zmieni sie, kiedy wezmiesz wlasny los we wlasne rece. Kolo Fortuny odwrocone wlasnie o tym mowi- przestan snuc mrzonki w 7 pucharach, wyobrazac sobie tysiac scenariuszy i myslec, mysle, myslec. Zacznij dzialac, jak krol denarow- wytycz sobie cel i konsekwentnie do niego daz. Tylko wtedy masz szanse na zmiane.

Gość propozycja3546
Czy w ytym roku zajde w ciaze? Dosc dziwne karty wyszly. Czy masz jakies problemy ze zdrowiem, sprawy hormonalne? Czy Twoj partner jest Ci wierny? :)

Gość gość
demon królowa bulaw czwórka bulaw co przyniesie ten rok cecylia

Gość propozycja3546
pestka, Pokazalo sie Twoje rozchwianie energetyczne. Chcialabys to dziecko juz, teraz, najlepiej dzis :) Uspokoj swoje emocje, wycisz sie, zadbaj o swoje cialo i psyche- tu wazne jest harmonia, tak, jak na karcie Umiarkowanie.

Gość qwertyuiop987367
kochana moja propozycjo3546 pomóż mi bo nie mam nadziei... od miesiąca mam lęk że coś złego mi dolega. Ostatnio chorowałam ale niezbyt poważnie. Mimo to dziwnie się czuję i mam obawy co do mojego zdrowia... Czy wrócę do zdrowia? Wyszło mi tak: Cesarzowa Królowa Mieczy odwr. 10 buław Bardzo proszę o pomoc...

Gość propozycja3546
Cecylia- ano zalezy, o jaka dziedzine zycia pytasz. rok moze przyniesc szalenie intensywny romans, takie uczucie na granicy kompletnego zatracenia siebie. ogromna dawka namietnosc****ozadania, no seksualne spelnienie w 100% ;_)

Gość gość
WROZYSZ Z PRAWDZIWYCH KART?

Gość gość
MOZESZ ZROBIC WIEKSZY ROZKLAD NA EMAIL?

Gość gość
duże liery mi się wlaczyl,prosze wybaczyc

Gość propozycja3546
qwertyuiop987367 Z Twoim zdrowiem wyglada na to, ze jest wszystko ok :) Cesarzowa to kobieta zdrowa, plodna. ALE Twoje mysli powoduja u Ciebie zle samopoczucie. krolowa mieczy odwrocona mowi o tym, ze negatywnie sie nakrecasz, masz bardzo negatywistyczne podejscie do zycia. i ta zla energia dodatkowo Cie przygnebia, czujesz sie przytloczona, zmeczona, i obciazona (10 bulaw). Rada: Twoje samopoczucie moze miec podloze psychosomatyczne, nerwowe. Dla pewnosc***przebadaj sie raz jeszcze u lekarza- jesli nic nie wykryje, postaraj sie skorzystac z porady psychologa.

Gość mmonikam
czy grzegorz 23 05 84 ma powazne zamiary wobec mnie 1 rydwan 2 piatka mieczy 3piatka kielichow odwrocona

Gość ojtamojtam875323
czy poznam tego mężczyznę? śmierć 2 mieczy odw 6 kielichów odw

Gość propozycja3546
jakobita Widac, ze bardzo przejmujesz sie sprawa zwiazku, milosci. Beda sie klebic w Tobie bardzo trudne emocje, bezsennosc i wyolbrzymianie problemow tez nie beda Ci obce. Czy planujesz odejscie od obecnego partnera? Czy wyczuwasz koniec Waszej relacji? pokazala sie karta odejscie z ciezkim sercem z obecnego miejsca w zyciu.

Gość Zaciekawionyna
Czy wroci do mnie Papiezyca Królowa kielichow 5 kielichow