Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poproszę spokojnie wytłumaczyć mi czemu ztaka pogardą wypowiadacie się o lewicy

Polecane posty

Gość gość

jak wyżej skąd pojęcia jak 'lewactwo' 'lewaki' nie jestem ani stricte lewicowa ani stricte prawicowa socjalizm zrobił dużo zła, ale kapitalizm tez ludzi ****** wydoić człowiek ana maximum, zapłacić w minimum ergonomia???? a co to jest? zgadzam sie, że człowiek powinien mieć tyle, ile wypracuje i popieram pracowitośc, nie podoba mi się zbyt silnie rozbudowany system zabezpieczenia społecznego, te zasiłki, powinno się je wypłacac tylko najbardziej potrzebujących, państwo powinno wspierac pracowitych i walkę z bezrobociem uważam, że wszystkie predsiębiostrwa usługowe, w tym szpitale powinny byc sprywatyzowane społeczeństwo to całość, owszem, ale całość składająca się z indywidualnośc****opeiram wolność jednostki przy jednoczesnym poszanowaniu ogółu społeczeństwa, tego, że wzajemnie z siebie korzystamy, kupujemy chleb, który piecze ktoś inny, idziemy do lekarza korzystać z jego umiejetności, a oni sami też w piecu nie palą korzystają z wiedzy innych ludzi, z fryzjerów, prawników itd. jako ludzie jesteśmy sobie nawzajem potrzebni, lecz jednak każdy jest jednostką osobną czemu uważacie, że lewica jest wyłącznie zła a prawica wyłacznie dobra?

Gość gość
poperam więc solidarność społeczną, ale z zachowaniem pewnych granic, bo jak ktoś pól życia pobiera zasiłek, a ma zdrowe ręce i nogi i nic nie robi, bo wie, że i tak dostanie, to tego nie popieram

Gość spaślak_
z tego co piszesz to przeciez ty nie masz lewicowych pogladow :D w polsce masz szeroki wybor bo mamy lewice lewicowa i prawicowa albo jak ktos woli lewice wierzaca w boga i niewierzaca :D z wierzacym ale niepraktykujacym bylym prezydentem na czele :D

Gość gość
lewactwo to idioci, ekonomiczni analfabeci 🖐️ poza tym lewaki deprawują społeczeństwo, jakieś homo-małżeństwa, gendery :o a idź w pizzz/du!! 🖐️

Gość gość
ja uważam że tylko skrajna prawica albo tylko skrajna lewica u nas się sprawdzi. PO won! Przy skrajnej prawicy będą wielkie zasiłki, będzie można się opieprzać albo narobic dzieciaków i z tego żyć. A przy skrajnej lewicy z łatwościa prowadzić firemkę i rozwijać się. A platforma... no cóż... ani w te ani we wte

Gość gość
dlaczego ekonomiczni analfabeci? no nie wiem czy jestem prawicowa...hmmm...w sumei mój dom był strasznie antylewicowy i to pewnie we mnie ukształtowało poczucie wstydu za fakt, że jednak z wieloma sprawami lewica do mnie przemawia ergonomia do mnie przemawia owszem, człowiek powinien z*********ć, kto nie pracuje niech generalnie nie je, za wyjątkiem gdzie realnie trzeba wspomóc kogoś z przyczyn niezaleznych od niego, tzn. pijaków nie, niewykształconej patologii z 7 dzieci, którzy płaczą, że nie mają, prędzej im zabrać dzieci i wysterylizować niz im jeszcze płacić za łajdactwo ale z drugiej strony sprawy jak aborcja...mnie to nie obchodzi- skoro laska nie umie sie nawet zabiezpeiczyć, to po co jej dawać kredyt zaufania, że wychowa? skoro jednak nie chcesz, t po co na siłe mieć, albo przechodzic przez ciąże, która neutralna dla kobiety nie ejst, rodzić 17 godzin, nabrac urazy i traumy na całe życie, a następnie oddać do osrodka opiekuńczego? k******.tylu ludzi jest, potem na to niemowle się rzucają, a takiego 3latka już nie wezmą, bo lepiej niemowlę... gender mi nie przeszkadza, bo krytykują go głównie ci, którzy pojecia o nim nie mają, geje mi nie robia, bo są gorsze problemy niż to, że dziewczynki lubia sie języczkami posmerac, mnóstwo heteroseksualnych facetów kocha na to popatrzec, a potem idą tępic paradę homoseksualistów, hipokryzja jak s*******n