Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet ciągle dotyka i pieści moją pupe zamiast łechtaczki

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że ma bzika na punkcie mojego tyłka, ale kiedy dochodzi do pieszczot stale jego ręcę wędrują właśnie tam, zamiast do mojej łechtaczki. Rozmawiałam z nim o tym, ale widać, że chyba nie może się powstrzymać od tego. W sumie na początku byłam zadowolona, że tak mu się podoba, ale wnioskuje, że ja przez to nie doznaje takiej przyjemności, zapomniałam już jak t jest dotykanie w tamtej strefie.. poradźcie mi coś dziewczyny, co ja mam zrobić? Czasami się zdarzy, źe mnie tam podotyka, ale nie na długo i raz na jakiś czas

Gość gość
wiem, właśnie kręci go anal i to bardzo ! Ale można powiedzieć, że częściej uprawiany sex oralny niż analny, z tym nie ma problemu, ale chodzi mi o tamte strefy

Gość gość
może to gej? i lubi od tyłu... :D weź jego dłonie i skieruj je na łechtaczkę, a później nadaj odpowiedni rytm by cię tam dotykał cały czas trzymając jego dłonie w swoich. jak zobaczy ja bardzo ci sie to podoba, to zrozumie, że moze ci zrobić taką przyjemność. jedna reka i tak może zostać na tyłku

Gość gość
może nie podoba mu się twoja pipka? masz motylka?

Gość gość
i jak wygląda wasz oral? całuje cie po tylku? czy normalnie "caluje" cię po łechtaczce, wargach, wejsciu do pochwy, wsadza jezyk do pochwy itd.?

Gość gość
wsadza język do pipki aż mnie łaskocze po żółądku

Gość gość
a językiem wędruje do łechtaczki? :/ a do o***tu wsadza język?

Gość gość
w pupę też wsadza i mnie z kolei łąskocze po dwunastnicy bo jęzor ma ponadprzeciętnie długi

Gość gość
jak dla mnie to gejus jakich mało! Albo jest strasznym ignorantem i egoistą. Jeżeli z nim rozmawiałaś o tym to powinien również myśleć o tobie. niech dotyka twojego tyłka jak go tak ubóstwia, ale niech nie zapomina o twoich potrzebach

Gość gość
a po tym wsadza ci jezyk do pupki, to później się całujecie? obrzydliwe

Gość dywanem w morde
egoista.

Gość gość
kurde, ale on ma fetysz...

Gość gość
tak, całuje mnie po tyłku i po łechtaczce jednocześnie, minetki mam często, lubi mi jerobić, z niczym nie mam problemu tylko z tym dotykaniem

Gość maz i przyjaciel
Hmm moja zona ma najladniejszy tylek na swiecie i pragne go piescic, kobieta musi byc kobieca i miec takowe ksztalty, oczywiscie w granicach rozsadku

Gość maz i przyjaciellll
Hmm moja zona ma najladniejszy tylek na swiecie i pragne go piescic, kobieta musi byc kobieca i miec takowe ksztalty, oczywiscie w granicach rozsadku

Gość gość
czyli po łechtaczce cie ani nie dotyka ani nie całuje ani nie liże? nic? egoista... chyba nigdy nie widział kobiety ktora ma zaj*bisty orgazm...

Gość gość
to jak ci minetki robi to się ciesz :)

Gość maz i przyjaciellll

Ja lubię te zabawy w lizanko wpadnij do mnie to tak cie popieszczę ze dostaniesz wytrysku......a motylki są spoko..

Gość gość
przecież piszę, że często mi robi minetki ! Z tym czuje sięokej, bo nie jestem zaniedbywana i na sex też nie narzekam, Mi też sięmój tyłek podoba, no bo ćwicze i też ma to duży wpływ na kształt, ale rękoczynami częściej do niego dochodzi niż do łechtaczki

Gość gość
my ci nie pomozemy. pogadaj z nim ponownie a jak nie zmieni swojego zachowania, to idz z nim do seksuologa :D

Gość gość
Najlepsze co może kobietę spotkać to seks analny połączony ze stymulacją łechtaczki.

Gość gość
na sex analny się tylko zgadzam jak jestem naprawdę napalona :) Tak, to prawda, to dobre połączenie, szczególnie jak tępo jest coraz szybsze to odlatuje, ojej chyba się troche rozmarzyłam ^^

Gość gość
analny jest naprawdę taki fajny? nie próbowałam nigdy więc pytam. ale lepiej w pupę, niż w pipkę? tzn. chodzi mi o doznania itp.

Gość gość
oczywiscie, że w pipcie lepiej jest :) bo do analnego musiałam się przekonać, każdy lubi inaczej. Jak jesteś rozluźniona i partner wchodzi powoli ( naprawde powoli ) i później coraz szybciej to sex może byc naprawdę fajny :)

Gość gość
e tam, to jak w pipcie lepiej, to nie skorzystam chyba z anala (czy tam analu)

Gość gość
jak chcesz, wszystkiego można próbować, Kochana ;)

Gość gość
może i wszystkiego. ale nie ciągnie mnie do tego, a jak lepiej jest w pipke, to po co mam próbować? żeby mi zwieracze poszły? jakoś mnie to nie pociąga

Gość gość
może to pupofil?

Gość gość
albo na anusofobie (o ile taka jest) ;)