Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze was napiszcie co o tym sadzicie

Polecane posty

Gość gość

Chcialabym sie czyms podzielic****odzielic z wami.Wyjechalismy za granice tam zalozylismy rodzine, w miedzyczasie stosunki z rodzicami meza tak bardzo sie pogorszyly( pol roku mieszkalismy pod wspolnym dachem)ze zerwalismy praktycznie kontakty ze soba i tak juz jest od kilku lat.Teraz spodziewamy sie naszego pierwszego dziecka.Powiadomilismy narazie moich rodzicow, oraz ciotki I kuzynostwo meza( niestety nie mamy aktualnych nr tel.) wiec zrobilam to przez nasza klase.Tesciow nie powiadomilam.Kiedys powiedziala mi ze jej nie zalezy na tym czy ja jej dam wnuki.Mniejsza o to , w kazdym badz razie jedna ciotka zablokowala mnie na tej naszej klasie, nastepnie kuzynka meza wogole nie napisala nic, tylko jedna ciotka sie odezwala i w @ zaczela sie wypytywac co tam I nas ze cieszy sie ze napisalam do niej itd.ze chce utrzymywac kontakty z nami przez nasza kl.poprosila tez zebym jej napisala jak nam sie zyje tutaj zagranica.Ja nie wiem co jej tesciowa powiedziala ale ja zgodnie z prawda napisalam ze nie jest nam lekko, ze jestesmy tutaj sami I skazani na siebie. Ze na rodzicow meza nigdy nie moglismy ( chodzi mi o wsparcie psychiczne)liczyc itd..tylko moi nam pomogli..ze wszystko co mamy zawdzieczamy sobie I na koniec dostalam ze maz ma zal do swoich rodzicow ze jego bratu pomogli w ze wszystkim a moj maz sie tylko patrzyl jak brat dostawal.Po tym @ tamta ciotka juz wiecej sie nie odezwala ( ponad 2 tyg temu do niej napisalam, a ona w tym pierwszym @ ktory mi odpisala,deklarowala sie ze chce zebym do niej pisala).Zastanawiam sie czy nie powiedziala cos tesciowej a tamta poradzila jej nie odzywac sie czy po prostu tesciowa naklamala na mnie. Co z ta sytuacja zrobic?zle sie z tym czuje?

Gość gość
olej to - wybraliściw życie za granica - tu widać kompletnie nikt się wami nie interesuje to wy się nie wpychajcie na siłe

Gość gość
Wiem ze ta ciotka przebywa na naszej kl.codziennie bo jest na chorobowym. Nie wiem moze mialam klamac ze wszystko bylo I jest swietnie? Tylko ze ja taka osoba nie jest.Zreszta ta ciotka sama przyznala ze nic o nas nie wiedziala I ze szukala nas " po internecie" jak to sama przyznala.Czyli musiala wiedziec ze z tesciami sie nie uklada.jak sie zachowac w tej sytuacji?moze ta ciotka jest obrazona ze nie poinformowalam tesciowej?

Gość gość
już tu pisałaś w tej sprawie, nie dostałaś odpowiedzi jakiej oczekiwałaś czy po co znowu taki sam temat zakładasz????????

Gość gość
Już zakladałas taki temat jak dla mnie powiadomienie o ciążu na portalu to porażka. Skoro dotychczas rodzina była wam zbedna nie oczekuj teraz sielanki

Gość gość
olej ciotke i już - jak będzie chciała to się odezwie - aż tak c***otrzeba rozgłosu ciąży po jakichś pociotkach z którymi i tak nie masz kontaktu??

Wiesz z jednej strony Cie rozumiem, ale z drugiej nie dobrze że wyrażałaś sienie dobrze o teściach ( nawet jeśli są podłymi ludźmi ) w wiadomościach. Trochę nie grzecznie postąpiłaś bo nawet jeśli teściowie nie są idealni to są sprawy między Wami a nie całą rodziną i w tym momencie zniżyłaś się do poziomu obgadującej d..e wszystkim teściowej.

Gość gość
Nie rozumiem po co ty OBGADUJESZ rodzinę swojego męża z jakaś tam ciotka ?

Gość gość
Zrąbałaś d**ę rodzicom tego męża .... masakra. Buractwo z twojej strony. i wcale sie nie dziwie ze ciocia nie chce z Toba rozmawiać.

Gość gość
hmmm a jaki temat autorka juz zalożyła to sobie przeczytam :)

Gość gość
w sumie chcialam zeby tesciowa poczula sie zle (tak ak my czulismy sie przez nia zle)i dlatego powiadomilam JEJ rodzine a specjalnie ominelam ja!

Gość gość poprawka
jeśli masz żal do teściów to tylko i wyłącznie im powinnaś o tym mówić a nie ich rodzinie. tak się po prostu nie robi, to nietaktowne. jak Ty byś się czuła, gdybyś się dowiedziała, że Twój mąż całej Twojej rodzinie opowiada o tym, że Twoi rodzice są beznadziejni? a ciotka pytała co u Was, pewnie trochę z grzeczności a trochę z ciekawości, żeby właśnie CO U WAS zapytać a nie o to jaki masz stosunek do teściów ;/ nieładnie :/ nie zdziwię się jak cała rodzina męża się od Ciebie odwróci.

Gość gość
"w sumie chcialam zeby tesciowa poczula sie zle (tak ak my czulismy sie przez nia zle)i dlatego powiadomilam JEJ rodzine a specjalnie ominelam ja!" Czy to ci sie podoba czy nie o jest babcia twojego dziecka . Wiec przestań zachowywać sie jak ostania idiotka i dorośnij.

Gość gość
heh szacunek dla tesciowej?!na to trzeba sobie zasluzyc!to napisze wam cos,jak mozna wogole takiej osobie jak moja tesciowa powierzyc swoje dziecko.Kiedy mialam 19 lat powiedziala mi ze urodze napewno chore dziecko bo ja mam 19 a maz 18 lat!!!! na chore dzieci z rakiem nie moze patrzec bardzo zle sie odnosi opisujac te chore dzieci i z wybrzydzeniem wydyma usta!dla niej kalekie/chore dziecko to dziecko 2 kategorii!wiec chyba nic dziwnego ze nie chce zeby polozyla lape na moje dziecko?

Gość gość
Ty nie jesteś nic lepsza bo obgadujesz ja przed rodzina .

Gość ale jestes glupia
na miejscu tej ciotki tez bym sie do ciebie nie odzywala, bo nie lubie tepych osob. A tesciowa widocznie wiedziala, ze jestes pusta i durna jak but wiec tak cie tez pewnie traktowala:D

Gość gość
Autorko aleś ty głupia heheh ciotka zapytała sie co u was z ty zrąbałaś d**ę tesciowej fujjj jak ja nie lubię takich osob jak ty.

Gość gość
ale ok jest kiedy tesciowka wysmiewa chore dzieci i yraktuje je z pogarda?

Gość ale jestes glupia
a co nas obchodzi twoja tesciowa? to nie ona ci obrabia d**e przez nasza klase:D i to nie ona zaklada debilne tematy na forum. Ma wiec wiecej rozumu i kultury niz ty. Nic dziwnego ze nie chce miec z toba nic wspolnego, z takim przyglupem to troche wstyd sie zadawac.

Gość gość
Autorko masz coś do tesciowej to weź telefon i zadzwoń do niej a nie zawracasz głowe cioci .

Gość gość
nie mam.

Gość gość
Ile ty masz lat ?

Gość gość
czy to jest wazne jestesmy po 30

Gość gość
taka stara i taka głupia :(

Gość gość
a ja sie tam ciesze ze mialam odwage to zrobic!po tym co moj maz przeszedl z nia w dziecinstwie to jest i tak za malo:( bicie,psychiczne tlamszenie itd..

Gość ale jestes glupia
a nie pomyslalas ciemnoto, ze twojej ciotki nie obchodzi dziecinstwo twojego meza ani twoje durne zale do tesciowej? Mnie tez by to nie interesowalo i jakbys do mnie tak napisala to poczulabym sie zazenowana twoja glupota. Jak juz musisz tak paplac o tesciowej to idz do jakiegos psychologa i sie wygadaj a nie ludziom d**e zawracasz

Gość gość
To sie nazywa Polska znieczulica! Ciemnota to cie zrobila, wiesz! Dramat w rodzinie / u sasiada ale lepiej SIE NIE WTRACAC I UDAWAC ZE WSZYSTKO JEST OK! nie nie jest ok, I trzeba od takich ludzi z daleka i kochac ich nie musze!

Gość gość
weszłaś do tej rodziny i wyciągasz jakieś brudy z przeszłości. PO CO???? plotkarstwo to twoje drugie imię? nie wiem dlaczego posatwiłas sobie za cel w życiu rozliczenie teściowej z błędów wychowawczych wobec twojego męża. Nie taka jest twoja rola. Nie wtrącaj się, jak twoj facet bedzie chciał kogoś rozliczyć z przeszłości zrobi to sam! nie dziwię sie ciotce że cie olała, to jej rodzina a ty narzekasz do niej jaka to jest zła.