Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wydaje mi sie ze jestem nie lubiana przez atrakcyjnosc

Polecane posty

Gość gość

Wydaje mi sie ze jestem nie lubiana przez atrakcyjnosc. Tylko,ze co ja zrobie,ze lubie o siebie dbac? Mam dlugie czarne wlosy,ciemna karnacje itd... A moje kumpele z klasy-wiekszosc jakos krzywo patrzy. Nie wszystskie oczywiscie. Jak wloze zdjecie na profil to zadko,ktora polubi ;// czemmu tak jest ?? Ja jestem miłą osobą...

Gość Ona szalona łona
Mam to samo. I też mało która polubi moje zdjęcie choć sama wiem że ładne zdjęcia dodaje... Bo też jestem atrakcyjna mam czarne długie włosy zielone oczy długie czarne rzęsy i fajna figurę mam..

Gość gość
Zazdrosc.Olej to ;)

Wątpię :) tzn może tak być jeśli nie lubi Cię kilka osób, ale jesli zdarza sie tak często, powodem jest na pewno coś innego :) A co do zdjęć to nie wszyscy ciągle coś polubiają...osoby które mają zwyczaj notorycznie coś polubiać wylatują z mojego fb :p

Gość gość
jest bardzo dużo pięknych dziewczyn które są lubiane - zapewniam Cię. To nie może być tylko Twój wygląd... chociaż... nie wiem w jakim jesteś wieku, ale wśród tej "dzisiejszej młodzieży" to właściwie cholera wie ;)

Gość gość
Jeszcze wiecej jest pieknych dziewczyn,ktore sa nielubiane-i to nie przez trudny charakter czy arogancje.

Gość gość
nie znam tych pieknosi, ktore by byly nielubiane. zazwyczaj jest na odwtot;O niestety jest tak, ze nie kazdy chce sie kumplowa z brzydkimi osobami, np ja do takich ludzii naleze. sama jestem kobieta i otaczam sie raczej ladnymi kolezankami, z ktorymi nie wstyd jest wyjsc do baru;) znam jedna laske, ktora jest niby piekna (taka pseudo fotomodelka) i ona rzeczywiscie nie jest lubiana, ale to dlatego, ze ma bardzo wysokie mniemanie o sobie. niby jest mila, ale widac, ze uwaza sie za pieknosc, co razi, wlaszcza, ze tak na prawde wcale do pieknosci nie nalezy, jes pustawym plastikiem:O

Gość laura275
Znam to;( ale to tylko zazdrość ze strony kobiet

Gość gość
ja tam bym to olala:)ciesz sie ze jestes ladna!