Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fafadfda

Czy powinnam mieć do niego pretensje

Polecane posty

Gość fafadfda

Umówiliśmy się na niedzielę lub poniedziałek, ale ostatecznie stanęło na poniedziałku. Sobota (rano się widzieliśmy) i niedziela się nie odzywał, więc w poniedziałek po południu sama napisałam żeby wiedzieć, na czym stoję, i okazało się, że nie wie czy się spotkamy (ew. późno) bo musi zostać dłużej w pracy i ma jakieś sprawy rodzinne rzekomo. W między czasie pytał czemu nie dałam znać, że zostawiłam u niego swoje rzeczy. Ostatecznie się nie spotkaliśmy, napisał mi smsa, że nie zawsze jest tak jak byśmy chcieli, i czy u mnie wszystko idzie po mojej myśli. Mniejsza, zastanawiam się tylko, czy powinnam napisać, że mi przykro, czy jednak mieć do niego pretensje, że nie dał znać wcześniej, czy co...

a co dadza C**pretensje , ktore w sobie wyhodujesz? Juz asekuruje sie , ze nie zawsze jest tak , jak chcemy .Tak -oczywiscie , ze moze tak byc .Tyle , ze czlowiek ktory szanuje partnera / czlowieka informuje , ze plany moga sie zmienic , ze cos wypadlo , ze jest niepewny uzgodnien wczesniejszych .I to swiadczy o doroslosci tegoz osobnika .Tak to jest Pinokio z dlugim nosem . Niestabilna osobowosc, lekcewazaca drugiego. Niby nic sie nie stalo ,a jednak . Odkryl sie po calej linii. Zle rokuje twoj znajomy .