Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość femmefatale1

Nienawidze gdy obcy faceci zaczepiaja mnie w wugarny sposob

Polecane posty

Gość do goscRayder
zapomniałeś dodać o spoconych śmierdzących jajach i skarpetach

Gość femmefatale1
Rayder, moi adoratorzy nie są zazwyczaj tacy delikatni! Przewaznie najpierw taksują mnie wzrokiem i jeśli spelnie ich wygórowane wymagania laskawie na mnie zagwiżdżą i wykrzyczą "fajnytylek****agdziek***apedziszblondyneczkok***ahahaha"

Gość goscRayder
Do do goscRayder Nie jest tak zle, Nie chodzilem w jakims kaftanie kosmity Stary, to naturalne meskie feromony prawdziwego wojownika, kobiety je uwielbiaja

Gość femmefatale1
Wlasnie w takich momentach czuje niepokój ze byl jednak powod dla którego mnie zaczepiają i mój boże moze jestem w ich guście!:) Ale cp jak co to dbam o siebie. Ubieram sie bardzo skromnie. Przewaznie dopasowane ciemne jeansy z nieco podwyższonym stanem, batystowe koszule w bezowych odcieniach. Zazwyczaj buty na plaskiej podeszwie tyu czarne sztyblety albo skorzane baleriny. Czasem zdarzy mi sie zalozyc wysokie obcasy ale to rzadko. Na wierzch nosze prochowce. Nie maluje sie,prawie wcale. Delikatna henna na brwi, podklad na twarz i bezbarwny balsam do ust. Wlosy niezafarbowane. Mam zwyczajny, slomiany blond. Raczej nie ma w tym nic wyzywajacego...

Gość gość
I sadle na brzuchu I buraczanej mordzie

Gość gość
Chyba wystarczy być w miarę ładną i bardzo szczupłą. Ja do szczupaczków nie należę i pomimo, że moja twarz do brzydkich nie należy, otyła nie jestem, nie mam takich problemów. Co mnie cieszy.

Gość femmefatale1
czasami mam cuchnące upławy i popuszczam kleksy w majtki :(:(

Gość gość
tru tru

Gość vivici

Nie tylko wy dziewczyny, mnie też zaczepiają osoby w przedziale  od 30+. Piwny brzuch i nachalne  agresywne zachowanie. Na szczęście uwielbiam spacery z moją 3 letnią siostrzenicą. Mała to taka syrena alarmowa,  drze się jak dochodzi to takich sytuacji.