Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak sie odciąć od tego bagna

Polecane posty

Gość gość

Wiem ze temat ten był poruszany tutaj juz chyba z 1000 razy ale nawet nie mam z kim o tym porozmawiać. Chciałabym... Właściwie to nie wiem co bym chciała. Chciałabym normalne zycie z kochająca matka która wesprze mnie w każdej trudnej sytuacji, oraz podzieli ze mną moje szczęście. Niestety tak nie jest. Wczoraj moja siostra wróciła z Polski i dała mi do posłuchania nagranie jak mamusia (nawalona w trzy d**y) wyraża sie o mnie i o mojej siostrze. Ja jestem najgorsza suka, która w d***e to ma ze matka nie ma co jeść i musi jeść zupki chińskie, ze przecież to ze ona sie napije raz na tydzień, no albo moze dwa to wcale nie znaczy ze jest alkoholiczka, ona wie ze to za moje pieniądze ale człowiekowi wszystko sie należy jej tez , a ja taka niewdzięczna jestem ze jeszce jej to wspominam ze ona sie napije za pieniądze ktore jej wysyłam. Moja siostra wysyła co miesiąc matce ok 1000 zł na spłacenie długu za mieszkanie (40 000zl) a ta powiedziała ze siostra miała tyle h*ji w d***e ile drzew w naszym mieście i ze ona radzi jej zostać k****. Ze ogólnie jestesmy p**********i niedorajdami i ze zdechniemy jak psy pod płotem. Juz mam dość. Siostra powiedziała ze słowem sie nie odezwie. O kasie matka moze zapomnieć.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować