Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM HIV jesli macie jakies pytania piszcie

Polecane posty

Gość mam ___ HIV
16:01 Piękne słowa, ale pisane z perspetywy osoby zdrowej. Co innego słowa i ideały, co innego prozaiczna rzeczywistość. Matka jest bardzo dystyngowana wykształcona poważna pewnie by się czuła zeżenowana i skrępowana. Babka jest religijna i staroświecka wpadłaby w histerię nasłałby na mnie księdza płakałaby mówiła że jestem jedną noga w grobie że co ze mną zrobił Palikot Tusk mój ojciec... Moje rodzeństwo ma swoje sprawy brat ma żonę dwujke dzieci z czego jedno z ADHD nie chciałby mnie widywac wiadomo człowiek się boi o swoje dzieci najgłupsze myśli przychodzą wtedy do głowy a jeszcze *****iwe dziecko mnie zadraśnie paznokciem albo wejdzie po mnie do toalety... nie chcę tego! Sama sie nauczyłam żyć z tym brzemieniem - ucze się nadal - nei chcę być ciężarem dla innych.

Gość mam ___ HIV
Rodzina moja to wykształceni dystyngowani ludzie spotykają się na stole koreczki winko nie wiem czy u wszystkich tak jest ja zniszczyłabym icgh ten swiat

Gość gość
wiem, że to nie jest to samo. ale kiedyś tez już myślałam że mam hiv i czekając na wyniki myślałam co zrobię z moim życiem jeśli bedzie +. myslałam, że najtrudniej będzie wyjść z cienia i zrobić coś dla innych. ale jeśli już to zrobię to przynajmniej będzie jakiś sens. wiem, ze trzeba mieć odwagę. Frida ją miała co widać na jej płótnach i z każdą chorobą trzeba sobie jakoś poradzić. gdybyś z kimś mogła się podzielić tym, może łatwiej znajdziesz jakś drogę, która da ci szczęscie.

Gość gość
mysle ze mialas za dobrze jako nastolatka i to tez cie zgubilo

Gość liza nie zabezpieczona
Autorka... U mnie to samo. Jakby sie dowiedzieli ze jestem les my mnie zabili:( oni patrza na sukces, kase... A tu ja. Wy tez pewnie macie mnie za gorsza?

Gość gość
nikt nie jest gorszy:) każdy popełnia błędy i za nie odpowiada. a poza tym, czy to Twoja wina, że jesteś les? Frida też lubiła dziewczyny, skoro już o niej zaczęłam:P a ja też mam swoje problemy, może nie tak poważne, ale też gorset musialam nosic jak ona :)

Gość gość
Witaj bardzo ci współczuję ze codziennie zmagasz sie z wirusem, musi byc bardzo cieżko codziennie o tym mysleć.Mam pytanko po jakim czasie od tego stosunku pojawiły sie u ciebie te pierwsze objawy?po 7 latach?zyczę dużo zdrowka i wszystkiego pozytywnego :D

Gość siatkaż
W jak dużym stopniu można się zarazić robiąc facetowi loda bez zabezpieczenia bez łyka nią jego spermy

Gość Rurella
Witaj autorko. Jak czujesz się fizycznie tak ogólnie? Jesteś silna, możesz z przyjemnością uprawiać sporty? Masz kategoryczne zakazy poza alko? Przysługuje Ci renta?