Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karola111

Czy jestem w ciąży

Polecane posty

Gość Karola111

Mój problem jest następujący. W grudniu 2013 roku miałam dwa razy miesiączkę, raz mniej więcej na początku grudnia a drugi raz dostałam tak prawie na końcu miesiąca. Teraz powinnam dostać już okres ale nadal go nie ma. Brzuch boli mnie ,ale nie tak bardzo jak przy okresie. Co do współżycia z moim partnerem to jeszcze tego nie robimy ale uprawiamy petting. A więc ,czy jest możliwość żebym była w ciąży? Na koniec dodam ze nie robiłam żadnych testów ciążowych. Licze na szybką odpowiedz. Pozdrawiam

Gość Little M
Skończyłaś jakąś szkołę?

Gość Karola111
A co tu ma teraz szkoła do znaczenia ?

Gość Hej Pippi
Zawsze testuję wróżki, które twierdzą, że przepowiedzą moją przyszłość dowc****i 'Puk Puk' Jeśli zapytają 'kto tam?' - wstaję i wychodzę.

Gość Little M
Bo gdybyś chodziła do szkoły i uczęszczała na lekcje biologii to byś wiedziała, że od pettingu w ciążę się nie zachodzi.

Gość gość
Możesz byc w ciąży. Co więcej- wnioskując z tego co piszesz- obawiam się, ze może to byc ciąża mnoga. Już za kilka miesięcy urodzisz dwóch chłopców i dziewczynkę. Chłopcy będą mieli krótkie czarne włosy a dziewczynka urodzi się łysa i z kolczykami.

Gość gość
drogie maleństwo (bo wygląda na to że jesteś jeszcze baaaaaardzo młodziutka). prawdopodobnie nie jesteś w ciąży, a jeżeli jesteś tak młodziutka jak myślę to twoje cykle jeszcze jakiś czas mogą być nie regularne. ale jeżeli się martwisz to koniecznie idź do apteki i kup test ciążowy. to żaden wstyd. pogadaj z kimś zaufanym i dorosłym na temat seksu i ciąży, najlepiej z mamą. pewnie nie będzie zachwycona że już interesujesz się tymi sprawami ale doceni to że odpowiedzialnie podchodzisz do tematu.

Gość Karola111
Okres mam już około 6 lat, pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło.

Gość Little M
Ile Ty masz lat?

Gość Karola111
Nie będę podawać tutaj swojego wieku, ponieważ nie jest on potrzebny.

Gość gość
a teraz ile masz? 12? bo duże dziewczyny poszły by jednak po test lub do lekarza, a nie zadawały takie pytania na forum? skad my mamy to wiedzieć?

Gość Little M
No to poczytaj trochę i nie zadawaj głupich pytań.