Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lipoxine wasze szczere opinie, czy dziala

Polecane posty

Gość gość

Drogie Panie :) Ostatnio wszędzie widzę reklamy transbłonowego odchudzania. Czy są osoby które korzystały z tego produktu Lipoxine? Czytam opinie na internecie i ludzie bardzo sobie zachwalają, mowia ze rzeczywiscie schudli. Czekam na Wasze zdanie

Gość gość
To jest ta nowa metoda odchudzania, na podstawie odkrycia sposobu transportu międzykomórkowego

Gość Mejbi34
Korzystałam już miesiąc temu. Schudłam 9 kg a producent mowi ze 14 - wiec jak zwykle troche przesadzone, ale efekt był, zwłaszcza ze nie ćwiczyłam :)

Gość gość
Ja używałam i schudłam 11 kg w miesiac, troche ćwiczyłam z Ewką ;) Polecam Lipoxine, chociaz na poczatku mnie troche przeczyscilo

Gość Skinnylove87
UWAGA: Dietetycy nas w konia robią. Produkt widze na internecie za ponad 100 zł a wiecie ile moj dietetyk mnie naciagnal? 390 zł za te kurację.. Efekty są po lipoxinie, to jakies nowe metody odchudzania ale jak kupujecie to tylko na internecie. Na pewno nie próbujcie zielonej kawy czarnych zielonchy i innhych bzów w kolorach tęczy - bo to nie działa :)

Gość gość
Moja szczera opinia :) Działa ale nie aż tak jak producent pisze. Max 10 kg, 16 nie zgubisz

Gość gość
zalezy w jakim czasie,mozesz zgubic i 30kg

Gość gość
do osoby powyzej, po co się odzywasz skoro nie masz nic do dodania?

Gość gość
Ja używałem produktu, efekty były bardzo widoczne. To nie jest spalacz tłuszczu tylko bloker apetytu, moim zdaniem bo w ogole nie odczuwa się głodu po tabletkach

Gość gość
skoro bloker apetytu to trzeba by sprawdzić, czy nie zawiera substancji amfetaminopochodnych.

Gość gość
A czy zaobserwowalyscie jakieś skutki uboczne po stosowaniu? Bo to chyba najważniejsza kwestia... no i czy wiadomo czy lipoxine nie ma w sobie substancji amfetaminy pochodnych?

Gość gość
sprawdzilam, nie zawiera tych substancji amfetamino pochodnych oraz jest bezpieczny. efekty super! :) Ja polecam

Gość gość
właśnie zamówiłam jedno opakowanie, strasznie jestem ciekawa efektów

Gość gość
Nie wydaje mi sie ze takie szybkie chudniecie nie zostawia "echa" w organizmie i jest 100% bezpieczne. Mysle ze jednak trzeba zapracowac na takie efekty aby wyhladac zdrowo i cieszyc sie nimi dlugo. Skad macie pewnosc ze po odstawieniu tego srodka efekt nie powroci ze zdwojona sila?

Gość gość
niewiem dopiero przysłali ale zapłaciłam za dwa opakowania a przyszło jedne teraz nie mam kontaktu do firmy bo wysyłaja jako hamilton

Gość gość
dzwoniła pani czy w promocji dać drugie opakowanie zgodziłam się policzyli za dwa a przysłali jedno

Gość sarki
Witam Zamówiłam wczoraj opakowania 2+1, pewnie jutro dojedzie. Trochę się zmartwiłam twoim przypadkiem, zastanawiam się czy nie otworzyć przy kurierze i ewentualnie i nie odebrać mojej przesyłki. Mam nadzieję, że dojdą 3 opakowania. I mam nadzieję, że to właśnie "to" zechce mi dopomóc.

Gość sarki
to jest w regulaminie na ich stronie: Sprzedający – właściciel Strony – spółka Hamiltons Group Limited, zarejestrowana w Republice Wysp Marszala, Ajeltake Road, Ajeltake Islands, Majuro, MI196960, przedstawiająca zaproszenie do zawarcia umowy za pośrednictwem Strony. Hamiltons Group Limited pełni funkcję administratora serwisu, pośrednika sprzedaży oraz agencji reklamowej. no to nieźle...

Gość gość
Witam . Ja zamowilam opkaowanie, przyszly mi 4...mial byc certyfikat skutecznosci, ale nic takiego nie dostalam...w skladzie jakies witaminy...to jest jakis pic na wode, jutro kontaktuje sie z nimi o zwrot kasy...w skladzie nie ma zadnego skladnika alfa i nic o trannsblonowym odchudzaniu...malo tego...nie ma nawet ulotki!!!!Ciekawe czy zwroca kase....watpie w to, ale bede probowac!

Gość gość
Czy ktos z Was otrzymal wraz z tabletakmi ten niby certyfikat skutecznosci?

Gość gość
brak do nich kontaktu proszę o jakiś kontakt jak ktoś zna

Gość gość
Ja juz napisalam o zwrot kasy, bo placilam przez Paypal i napisalam, ze opis niezgodny z opisem i niekompletny, bede sie z nimi klocic.....dziewczyny nie kupujcie tego!!!!

Gość gość
poprostu lipa te kapsułki, kolejna firma naciągacka do pani która dzwoniła i proponowała kolejne opakowanie nie odbiera pełna skrzynka

Gość gość
a ja zapłaciłam kurierowi za dwa opakowania dostałam jedno i nie sprawdziłam przy nim bo nie miałam czasu a teraz nie wiem gdzie się odezwać poradzcie

Gość gość
kontakt@whitetime.pl taki adres jest podany w kontakcie, ale watpie zeby odpowiedzieli....jednka przez payu musza odpowiedziec bo tam jest odpowiedzilanosc karna, wiec mi odpowiedza, tylko ciekawe czy nie beda ze mna dyskutowac czy zwroca orazu

Gość gość
a patrzecie co znalazlam w regulaminie Wszelkie informacje handlowe, cenniki i reklamy Produktów znajdujące się na Stronie stanowią wyłącznie zaproszenie do składania ofert przez Użytkowników i zawarcia umowy za pośrednictwem Strony. Żadna informacja zawarta na Stronie, bez względu na jej nazwę, nie może być uznana za ofertę w rozumieniu obowiązujących przepisów prawa. czyli moga nas oszukiwac bezprawnie

Gość sarki
CZYTAJCIE VI. Odstąpienie od umowy. 1. Ponieważ umowa sprzedaży pomiędzy Użytkownikiem a Sprzedającym zawierana jest wyłącznie na odległość, Użytkownik może każdorazowo odstąpić od umowy bez podania przyczyn w terminie 14 dni od daty potwierdzenia Zamówienia. 2. Odstąpienie musi każdorazowo zostać poprzedzone kontaktem telefonicznym oraz pisemnym oświadczeniem według wzoru załączonego poniżej lub załączonego do doręczonego Użytkownikowi Produktu, wskazującym rachunek bankowy Użytkownika, który dokonał zapłaty za Produkt. Kontakt telefoniczny oraz wysłanie oświadczenia musi nastąpić przed upływem wskazanego w paragrafie VI ustęp 1 powyżej 14 dniowego terminu. 3. Odstępując od umowy Użytkownik ma obowiązek niezwłocznie, nie później niż w terminie 30 dni od dnia odstąpienia, zwrócić doręczone mu Produkty na adres wskazany przez Sprzedającego. Produkty nie mogą nosić śladów używania i muszą być fabrycznie zapakowane. Użytkownik odpowiada za zniszczenia towaru powstałe z jego winy umyślnej. Sprzedający ma obowiązek niezwłocznie zwrócić Użytkownikowi pełną kwotę dokonanej przez Użytkownika zapłaty. ja na szczęście zamówiłam za pobraniem

Gość gość
napisz jak odzyskasz kasę

Gość sarki
a miało być tak pięknie ... :(