Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lipoxine wasze szczere opinie, czy dziala

Polecane posty

Gość gość
ja też zamówiłam za pobraniem i wtopa bo nie sprawdziłam następna nauczka w życiu

Gość gość
reklamują się na wp ciekawe ile zapłacili im a nawet opakowanie jest inne bo nie ma tam napisu utrata 16 kg jak pokazują na swojej stronie

Gość gość
witam, ja zamówiłam wczoraj późnym wieczorem za pobraniem, ale nie dostałam żadnej info zwrotnej na maila, po Waszych komentarzach teraz mam poważne obawy czy odebrać przesyłkę - tak się zastanawiam, co mogą zrobić jeśli jej nie odbiorę przesyłki????, bo z tego wynika, że faktycznie jest to firma która naciąga ludzi na kasę

Gość gość
nic Ci nie zrobia, nie odbieraj!!!

Gość gość
ok dziękuję, chciałam się upewnić... w takim razie nie odbieram i nigdy więcej takich zakupów przez internet!!!

Gość gość
jak kt0ś poda nr. telefonu to dzwonią i naciągają na kolejne promocyjne opakowanie ,które potem nie wysyłają i jak nie sprawdzisz to plecy

Gość gość
ja polecam, bardzo dobry produkt. Efekty widoczne, mi przyszly wszystkie certyfikaty

Gość alddinn84
Ja jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, ponieważ zapłaciłam za 2 opakowania a dostałam 3 - chyba się pomylili. Wszystko bardzo profesjonalnie - stosuje już niecały tydzien i 3 kg mniej!!!!! POLECAM

Gość alddinn84
Efekty są, wszystko wygląda bardzo profesjonalnie. Polecam

Gość gość
O Tym transbłonowym odchudzaniu głośno już dawno było - i warto sprobować bo efekty są super. Kobiety pisza że rzeczywiscie 10 kg to nie jest problem. Myslę że przy zachowaniu odpowiedniej diety, można schudnąć nawet 20 kg jak ktoś dużo ćwiczy. Trzeba wszystko brać z umiarem. Pewnie ile ludzi tyle opinii, ale na pewno działa. Może nie aż tak jak producent pisze 14 kg przy braku aktywności, ale 8 - 10 na pewno

Gość gość
Tak, to jest naprawdę niesamowity produkt! Moja najlepsza przyjaciółka używała Lipoxine i strasznie dużo już schudła... nie mogłam w to uwierzyć i musiałam sama trochę poszperać, żeby zbadać temat i tak właśnie znalazłam ten produkt. Nie mogę uwierzyć, że sprzedają to tak tanio! Wiem, że moja przyjaciółka wydała na to jakieś 500 zł, a i tak była zadowolona... wyobraźcie sobie, jak bardzo byłaby zadowolona, gdyby zapłaciła kilka razy mniej. To wspaniały dar, dzięki wielkie!!

Gość gość
Od dawna śledzę różne nowinki odchudzaniowe. Słyszałam nawet ostatnio, jak moja mama opowiadała coś o tym transbłonowym odchudzaniu, bo jej koleżanka schudła z 6 kg w w 15 dni! Na pewno muszę tego spróbować, dzięki.

Gość gość
Całe życie męczę się z nadwagą i mam nadzieję, że to mi w końcu pomoże. Złożyłam już zamówienie i zapisałam się na siłownię. Mam nadzieję, że do końca roku schudnę chociaż 20 kilo.

Gość gość
To wszystko co tu pisze o Lipoxine to jakaś bajka. Ttrudno w to uwierzyć. Brałam go i w 3 tygodnie schudłam ponad 10kg. Moja mama od 3 dni to stosuje i już schudła 2 kilo. I już jej nie ssie z głodu. Ja momentami byłam trochę głodna ale co z tego!! I tak większość tego to był taki głód psychologiczny. A to zadziałało, gdy żadna inna dieta nie chciała działać. Jaka inna dieta pozwoli tyle schudnąć bez żadnych ćwiczeń czy głodówek? Żadna!

Gość gość
Całe życie męczę się z nadwagą i mam nadzieję, że to mi w końcu pomoże. Złożyłam już zamówienie i zapisałam się na siłownię. Mam nadzieję, że do końca roku schudnę chociaż 20 kilo

Gość tusza
Drogie Panie, czy któraś może podać skład tego specyfiku bo na stronie chyba nie ma.

Gość gość
Jezu, jakie Wy jesteście naiwne... :|

Gość gość
strasznie naiwne, nie wierzę w to chyba że tam jest coś innego,bo pracuję w aptece znam masę preparatów na odchudzanie i ten skład co tam jest jeszcze nikomu nie pomógł

Gość gość
sklad to witamina C, cynk, chrom, i cambogna to zwykli naciagacze, nie ma zadnego certyfikatu skutecznosci, a wszytskie posty pisane na kafe to jeden gosc pisze i wkleja na rozne fora, poptrzcie na czas dodania wszytskie w tym samym czasie roznia sie 1-2 minutami....Dziewczyny wiem ze niektore bardzo chca schudnac i sa w despreacji, ale nie dajcie sie namowic tym oszustom szkoda kasy, lepiej te 112zl wydac na karnet do silowni

Gość gość
Zamówiłam ten preparat 3 dni temu i sama nie wiem dlaczego skoro na stronie brak nr telefonu adresu, a po złożeniu zamówienia nie przyszła żadna informacja na maila ani nr zamówienia -dla mnie to bardzo dziwne !!! Gdy dzisiaj zadzwoniła Pani potwierdzić zamówienie i namówić mnie na kolejny dodatkowy promocyjny zakup, (wcześniej zapoznając się z Waszymi wpisami) poinformowałam Panią, że rezygnuje. Nie spodobało się to jej, bo nie chciałam podać powodu. W odp. ode mnie usłyszała, że mam 14 dni do rezygnacji nie podając powodu, natomiast ona dodała, że właśnie zmienił się regulamin i już muszę podać powód!!! Powiedziałam, że składając zamówienie obejmował mnie inny regulamin i że prawo nie działa wstecz. W odpowiedzi usłyszałam od konsultantki, że "pożałuje Pani tej decyzji" i się rozłączyła. Wnioski wyciągnijcie sami...

Gość gość
Hej. Dziewczyny co za dramat. Ja zamowilam opakowanie, dzwonila babka namowila mnie na jeszcze jeden za 59zl a ja glupia naiwana wzielam, Przyszedl kuriwir przyniosl.....porazka masakra...jestem zalamana...dalam prawie 2 stowy za pic na wode.....kurde napisalam juz na tego ich maila ze chce zwrot kasy, ale raczej watpie czy odpisza....szkodaze nie weszlam na to forum zanim zamowilam. Przestrzegam wszytskich nie kupujcie!!!!!

Gość Megane474
efekty super, polecam

Gość Trust_Issue
Wiecie co, te wszystkie negatywne opienie mam wrazenie że pisze konkurencja. ja kupiłam i jestem bardzo zadowolona. Certyfikacja, świadectwo orginalności, wszystko super. Stosuje półtora tygodnia i schudła 3,5 kg! Plus kilka gwiazdek poleca. Efekt WIDOCZNY!

Gość gość
BANDA NACIĄGACZY I OSZUSTÓW!!!! To takie samo kantowanie ludzi jak to: www.f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5825048&start=30 czy to: www.f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5834324 Nieistniejące NIGDZIE firmy z adresami w rajach podatkowych, nabijanie postów na forach, gdzie nie jest wymagana rejestracja (ciekawe dlaczego? przecież takie cuda powinny być hitami na Wizażu chociażby... a tam ani słowa...), tworzenie fałszywych kometnarzy... I jak to wszystko się wyda czarno na białym (czyli ktoś to faktcznie kupi i się zorientuje, że został zrobiony w chvja) to wszystkie te legrandy i lipoksine znikną jak sen złoty.

Gość gość
O proszę!! Mamy dane naciągacza: www.who.is/whois/180next.com Registrant Name: Ahmed Majid Registrant Organization: Active Financial Services Ltd. Registrant Street: Suite 1156 BP 303 Registrant City: Mutsamudu, Anjouan Registrant State/Province: Registrant Postal Code: 30312 Registrant Country: KM Registrant Phone: +269.7611451 Choć nabranym to pewnie nic nie da, bo z komorów gie się da dojść. A oni nie tylko na dziadowskie kremy naciągają, ale też np. na płatne SMSY: www.productforums.google.com/forum/#!msg/groups-pl/tIS_fBsjN8k/sve0WhiNsVYJ Ciekawa firma, ciekawa...

Gość gość
I grzebiemy dalej. Czesi już się na oszustach poznali co najmniej rok temu: http://podvodnefirmy.cz/active-food-supplements-com/ A jak wynika z lektury tematu ta sama firma to oszuści od tabletek "odchudzających", i są nawet linki do polskich forów gdzie ludzie byli pooszukiwani.

Gość gość
No! A dla chcących podrążyć dalej: wpisujemy w google ""Suite 1156 BP 303" i sobie czytamy o naciągaczach, czytamy...

Gość gość
zadna konkurencja nie musi nabijac negatywow.....Ktos wyzej rzetelne info przedstawil o oszuscie ktory nabija ludzi w butelke i trzepie za to kase.Laski nie badzcie glupie, ja gdybym wczesniej przeczytala to na forum to nigdy bym nie zamowila, a tak sama sie nacięlam. Zastanwiam sie gdzie takie oszustwo mozna zglosic, bo chce zwrot kasy, napisalam oczywiscie do szanwoenej firmy ale zadnej odpowiedzi nie uzyskalam. Mo ze rzecznik praw konsumenta?

Gość gość
nalezy wystąpić do banku o zwrot niesłusznie przelanych pieniędzy na konto ....i po ok 2 tygodniach dostajesz zwrot pieniędzy

Gość gość
Ja placilam przez paypal i tez wystąpilam o zwrot, i czekaja teraz na odpowiedz drugiej strony. Kazali mi opisac co sie stalo opisalam i odpisali ze czekaja teraz na odpowiedz drugiej strony , a oni maja na to 30 dni.