Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lipoxine wasze szczere opinie, czy dziala

Polecane posty

Gość gość
Nie powiem czy dział, bo dopiero zaczynam, ale Garcinia Cambogia działa, bo yżywałam z innej firmy :) efekty były dobre i trwale. Prytyłam po zakończeniu kuracji około 20% tego co zwaliłam, więc jojo nie było. Jedna tabletka "Lipoxine" zawiera 300mg w tym kwas hydroksytrycynowy 180mg . Z tego wynika, że czystej Garcinii jest tylko 120mg... Hmmm... zobaczymy ;)

Gość gość
a ja nic nie chudne :(:(:(:(

Gość gość
Zamówiłam 2+1 i zadzwoniono do mnie czy nie chcę jeszcze wybielacza do zębów w promocyjnej cenie. Dostałam cztery opakowwania lipoxine. Teraz sobie poczytałam o tym fałszywym prwparacie. Wątpię czy uda się odzyskać kaskę. Dostałam jakiś certyfikat - ale te osoby nie istnieją ani Pani Doktór ani jakiś tam dyrektor. Podobno to jakiś milioner. Jeszcze mu mało i nabił nasw butelkę.

Gość gość
moi drodzy Ja zamówiłam 3 i tyle dostałam, ale niestety efekt u Mnie jest odwrotny bo po wybraniu jednego listka czyli po 10 dniach przytyłam 4 kg. zamiast schudnąć.. Czy ktoś miał podobnie? a może coś robię nie tak z tymi tabletkami łykam je rano poł godz przed jedzeniem... może ktos miał podobnie prosze o kontakt...

Gość gość
Nie do wiary,że tyle osób jeszcze kupuje to świństwo. Na stronie kafeterii jest sporo informacji na temat oszustwa Kaszubskiego,które bezkarnie(?)kwitnie na oczach wszystkich. W internecie zamieszczane są reklamy (onet,wp i inne),co jakiś czas nazwa środka odchudzającego jest zmieniana.... Interes kwitnie,ludzie kupują i nabijają kasę w/w /

Gość gościara
ja wysłałam oświadczenie o odstąpieniu od umowy na adres ; Podbipiety 27 W-wa. Wrócił się - niedokładny adres. Taki podali -oszuści jedni !

Gość gość
Po ile to teraz stoi? Bo ja widziałam jedynie za 228zł, a dla mnie to trochę dużo. Wydaje mi się że wcześniej było tańsze.

Gość gość
A tu dalszy ciąg afery, tym razem z policją i sanepidem w tle: http://natemat.pl/99617 ,podejrzanymi-suplementami-lipoxine-i-lipocycle-juz-zaje la-sie-policja-wykryje-powiazania-tych-firm-z-piotrem-kaszub skim#comments

Gość gość
Nie wiem jakim cudem Wasza waga spada w dół. Ja zażywam już 3 tygodnie i waga stoi w miejscu. Dzisiaj pojawiły się nudności i niepokój w żołądku po zażyciu tabletki. Jestem załamana. 238 zł poszło w błoto bo efektów nie ma.

Gość gość
http://7.hialuro-ultra.com/-kameleon Kaszubski dalej dziala,wymyśla coraz to inne nazwy i preparaty "na coś tam". Lipoxine oczywiście już nie sprzedaje ale inne cudowne rzeczy.I co dziwne pomagają mu w tym reklamy na najczęściej odwiedzanych stronach internetowych. Nie dajcie się zwieść reklamom!!! Bo wszystkie "cudowne preparaty" są do d... Niech ktoś z Was napisze,czy odzyskał pieniądze za lipoxine lub inny "cudowny preparat"

Gość gość
HAMILTONS GROUP LIMITED WARSZAWA PODBIPIĘTY 27 to firma oszust, proponuje także inne "genialne" produkty, nie dajcie sie wkręcić. ja zorientowalam się w porę i nie odebrałam przesyłki za 144 PLN - na szczeście.

Gość mam alergię na oszustów
UWAGA!!! UWAGA!!! UWAGA!!! Hamiltons Group Limited - oszuści wprowadzający na rynek NIEREJESTROWANE produkty wprowadzają na rynek kolejny "cudowny" środek na odchudzanie Phosphatix!!! http://phosphatix.pl/ Jakimś "dziwnym" sposobem strona Phospatix oraz kontakt prowadzi do ich innego produktu - BłonnikPro!!! http://blonnikpro.pl/ Ten produk to też OSZUSTWO!!! Ja dałam się nabrać na "Jęczmień Młody", który okazał się "sklonowanym", "ukradzionym" produktem "Młody Jęczmień Zielony" firmy Masterpharm z Łodzi. Nie dajcie się oszukać!!! Wszystkie produkty, które sprzedaje HAMILTONS GROUP LIMITED to wielka ŚCIEMA i OSZUSTWO!!! Za całą sprawą kryje się pseudo celebryta Piotr Kaszubski, przeciwko któremu toczą się już sprawy w warszawskiej prokuraturze na Żoliborzu i Mokotowie. Hamiltons Group Limited naciągają ludzi również na inne produkty: Lipoxine, Liposuction, Mitoxine, Hialuro Ultra, Lipocycle, BłonnikPro, Jęczmień Młody. UNIKAJCIE ICH JAK OGNIA!!! NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ!!! TE PREPARATY NIE POMOGĄ WAM!!! W OPAKOWANIACH NIE MA ULOTEK, NIE MA PODANEGO SKŁADU, ŚRODKI TE NIE SĄ NIGDZIE ZAREJESTROWANE, NIKT NIE WIE "CO TO JEST"!!! MOGĄ WAM TYLKO ZASZKODZIĆ!!! STRACICIE PIENIĄDZE!!! Też daliście się oszukać??? Piszcie greeny@inbox.com

Gość gość
Dałam się nabrać. Teraz mi wstyd. Pierwszy raz zamówiłam środek na odchudzanie (i nie tylko)- młody zielny jęczmień i taka porażka. Dostałam przesyłkę bardzo szybko ale środek wywaliłam do muszli klozetowej, bo nie ma nawet składu...

Gość OSZUKANA KOLEJNA
ZAMÓWIŁAM 2 OPAKOWANIA LIPOSUCTION ZA POBRANIEM 153,98ZŁ; W ŚRODKU ZNAJDUJE SIĘ INNE OPAKOWANIE Z INNĄ NAZWĄ A W JEDNYM Z NICH NAWET INNE TABLETKI NIŻ OPAKOWANIE. KOSZT ROZMOWY Z TEL. 703 803 014 INFOLINI - 31ZŁ PIONFORMOWANO MNIE ZE OTRZYMAM GWARANCJE ZWROTU JEZELI ZAŻYJE TO CO DOSTAŁAM(NAWET JEZELI JEST NIEZGODNE) I NIE ZADZIAŁA!!!!!!!!

Gość mam alergię na oszustów
Taką oto otrzymałam odpowiedź w sprawie Phosphatix, oczywiście tyczy się to również innych produktów NIELEGALNIE wprowadzanych na rynek przez HG Limited / Hamiltons Group Limited. Piszcie go Głównego Inspektoratu Sanitarnego, wysyłajcie im to co otrzymaliście, tylko w ten sposób będziemy w stanie powstrzymać tę firmę. W pojedynkę nic nie zdziałamy, trzeba walczyć zbiorowo!!! W odpowiedzi na Pani pismo (...) Departament Żywności Prozdrowotnej w Głównym Inspektoracie Sanitarnym (zwany dalej "Departamentem") uprzejmie informuje, iż zgodnie z art. 29 ust. 1 pkt 2 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2010 r. Nr 136 poz. 914 z późn. zm.) w celu monitorowania produktów wprowadzanych do obrotu na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej, podmiot działający na rynku spożywczym, który wprowadza lub ma zamiar wprowadzić po raz pierwszy do obrotu suplement diety jest zobowiązany powiadomić o tym Głównego Inspektora Sanitarnego. Biorąc pod uwagę powyższe Departament pragnie zaznaczyć, iż produkt pn. "Phosphatix" nie był przedmiotem powiadomienia Głównego Inspektora Sanitarnego. (...) Dodatkowo zgodnie z art. 17 rozporządzenia (WE) nr 178/2002 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 28 stycznia 2002 r. ustanawiającego ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego, powołującego Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności oraz ustanawiającego procedury w zakresie bezpieczeństwa żywności podmioty działające na rynku spożywczym i pasz zapewniają, na wszystkich etapach produkcji, przetwarzania i dystrybucji w przedsiębiorstwach będących pod ich kontrolą, zgodność tej żywności lub pasz z wymogami prawa żywnościowego właściwymi dla ich działalności i kontrolowanie przestrzegania tych wymogów. Tym samym art. 17 nakłada na podmioty działające na rynku spożywczym odpowiedzialność za działalność przez nich kontrolowaną zgodnie z klasycznymi zasadami odpowiedzialności, zgodnie z którymi dana osoba ponosi odpowiedzialność za kwestie i działania podlegające jej kontroli. Tym samym wzmacnia to wymóg zawarty we wspólnotowym porządku prawnym, mający zastosowanie w dziedzinie prawa żywnościowego (nie tylko w prawodawstwie w zakresie bezpieczeństwa żywności, ale także w innym prawodawstwie w zakresie żywności) i zakazuje Państwom Członkowskim utrzymywanie lub uchwalanie takich przepisów krajowych, które mogłyby zwalniać podmioty działające na rynku spożywczym z tego obowiązku. Co więcej Departament przypomina, że zgodnie z art. 100 ust. 1 pkt 3 ww. ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia kto wprowadza po raz pierwszy do obrotu środek, o którym mowa w art. 29 ust. 1, bez powiadomienia Głównego Inspektora Sanitarnego podlega karze grzywny. Ponadto zgodnie z art. 96 ust. 2 ww. ustawy, kto produkuje lub wprowadza do obrotu, szkodliwy dla zdrowia lub życia człowieka, środek spożywczy specjalnego przeznaczenia żywieniowego, suplement diety lub nową żywność, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 3.

Gość gość
Wiecie co ręce opadają tyle było artykułów na temat oszust Kaszubskiego o tych dziwnych preparatach z reklam, tyle opinii, a wy dalej dajecie się w to wrabiać. A ten młody debil co nie skończył nawet średniej szkoły śmieje się z was i wymyśla co rusz to nowe głupkowate produkty tym razem może wymyśli czarodziejską maść, która z 70-letniej baby zrobi noworodka i zamieści tam swoje fotki i fikcyjnych lekarzy, a ja się założę, że ci co tu teraz płaczą, dadzą się wkręcić i zakupią ten produkt bez chwili zastanowienia. Pewnie teraz sobie pomyślicie, że się mądrze bo pewnie sama padłam ofiarą tego oszusta otóż niestety nie! Czytam o nim i znalazłam się tu bo fascynuje mnie ludzka głupota wręcz nie wiarygodna naiwność. Obawiam się, że nasze władze oleją ten problem i wcale by mnie to nie zdziwiło ponieważ na takich jak wy nie mam mocnych, zamkną Kaszubskiego pojawi się ktoś inny i wy polecicie do niego kupować znowu i tak bez końca. A wystarczy tylko przed zakupem czegokolwiek w necie poszperać 10min. poszukać opinii i wszystko jest jasne, ale po co! was to nie obchodzi bo zachłanni ludzie mają już taką naturę w d***e mają opinię kierują się swoim zdaniem, myśląc sobie, a ja to kupie bo mnie stać, a ci zazdrośnicy niech nie kupują bo kasy nie mają .....więc macie teraz za swoje teraz....no nic brutalnie nie co to napisałam, ale może coś do was dotrze czego wam wszystkim życzę i więcej rozumu i rozsądku. A tak na marginesie suplementy diety czy inne smarowidła kupuje się raczej w Aptece, a nie u małoletnich oszustów z podstawowym wykształceniem.

Gość staneciten1983qxtdb
to jest w regulaminie na ich stronie: Sprzedający – właściciel Strony – spółka Hamiltons Group Limited, zarejestrowana w Republice Wysp Marszala, Ajeltake Road, Ajeltake Islands, Majuro, MI196960, przedstawiająca zaproszenie do zawarcia umowy za pośrednictwem Strony. Hamiltons Group Limited pełni funkcję administratora serwisu, pośrednika sprzedaży oraz agencji reklamowej. no to nieźle... Jasne http://www.rll.cc/ek6R

Witam. Pracuje w telewizji i szukam par do programu, w których kobieta ma problem z nadmiernym odchudzaniem, utratą wagi lub anoreksją. Zainteresowane osoby, oraz osoby znające takie pary, bardzo proszę o kontakt: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam.

Gość gość
UWAGA!! Niech każda osoba która czuje się oszukana przez Piotra Kaszubskiego sprzedającego LIPOXINE i jego firmy takie jak ESTINITY, BIOCARE, MPM Entertainment LLC, MPM LTD, WHITETIME Proffesional Distribution LLC ( WPD LLC ), HAMILTON Group Limited ( HG Limited ), Beauty Invest i szereg innych niech skontaktuje się z Prokuraturą Rejonową Warszawa Mokotów, która prowadzi wielowątkową sprawę przeciwko Piotrkowi Kaszubskiemu. Zgłaszajcie się bezpośrednio do Prokuratora prowadzącego Pani Agaty Kucharskiej, tel 222171222 e-mail: prokuratura.mokotow@warszawa.po.gov.pl Nagrywajcie swoje rozmowy telefoniczne z konsultantami. Tego typu nagrania stanowią dowód w sprawie i nie musicie informować konsultanta, że go nagrywacie. Produkty sprzedawane przez Piotra Kaszubskiego to: Liposuction, whitetime, vitalash, VITA SLIM, beverly smile, thermasin, liverine detox, hialuro-ultra, błonnik beta, varico vain, LIPOCARE, ProKardin, Hair ultra, NeoRest, NikoEnd, Bionea, młody jęczmień, Błonnik Pro, Phosphatix, Delipox, UreaCare i szereg innych

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.