Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lipoxine wasze szczere opinie, czy dziala

Polecane posty

Gość gość
mnie też namazała baba na drugie opakowanie za 79 zł razem 191zł przysłali jedno drugiego w ogóle nie było i odzyskanie kasy nie realne banda oszustów nie dajcie się nabrać dzwoniłam do firmy siedziby siódemka bo z tego miejsca nadają o adres lub telefon do tego co nadaje ale nie mogą podać

Gość gość
ja kupilam zamowilam 1, na drugie mnie babka namowila za 49zl i wzielam, przyszly dwa, ale bez zadnego certyfikatu nawet lutoki w opakowaniu nie ma....w skladzie tak jak pisaly dziewczyny chrom, cynk, witamina C i cambogna. Jednak mialam nadzieje ze cos zadzialaja..biore 7-my dzien i nic zero jakichkolwiek zmian, o efektach nie wspomne. A Stosuje zbilansowana diete wlasnie od tygodnia zdrowo sie odzywiam, i chodze na fitness...Takze te tabletki to szajs...obiecuja ze zwracaja kase jak nie bedzie efektow, tylko szkoda ze nie podaja gdzies sie po ten zwrot kasy zwrocic....

Gość gość
dziękuję gorąco temu, kto napisał jacy to oszuszci! właśnie szukałam opinii bo chciałam zamawiać... już nei zamówię.

Gość gość
oszusci i nie dajcie się wiecej naciągać

Gość naninka
Ja mam mieszane uczucia. Z jednej strony skład produktu to rzeczywiście Garcinia, witamina C, cynk i chrom, a z drugiej strony już w pierwszym dniu brania tabletek dużo łatwiej zaczęłam się wypróżniać (wcześniej miałam z tym problemy) i nie mam w ogóle apetytu. Nie wiem co o tym myśleć i chyba zażyję całe opakowanie i dopiero wydam osąd. Szczegóły będę opisywać na moim blogu: http://naninka.wordpress.com/2014/02/09/lipoxine-cz-i-prawda-czy-oszustwo/

Gość gość
konkurencjo radze sie ogarnac bo ja jestem po pierwszym dniu kuracji z lipoxine, zamowilam 4, wszystkie przyszly po 2 dniach, jest certyfikat, glodu nie czuc kompletnie. osoby ktore nie widza efektow maja cos nasrane w glowkach bo to D Z I A L A . zegnam

Gość gość
jasne....wez sie gosciu usun z tego topiku, bo jestes podstawiony, wiemy juz ze to pic na wode, przestrzegam wszytskich przed tymi oszustami. Laski wydacie kase na witaminy ktore mozna kupic w aptece za 25zl

Gość gość
skoro masz ten certyfikat skutecznosci, to wklej foto, bo ja jakos go nie dostalam, tak jak i ulotki!!!! A moze na Twoim opakowaniu w skladzie jest tez cudowny skladnik alfa??To tez poprosze o foto opakowania, bo w moim to co wymienily dziewczyny cynk, chrom witamina C i ta cala cambogna!Tez postanowialm wyprobowac jak kolezanka wyzej co podala bloga biore juz 10 dni i nic, ze zmian, glodna chodze jak do tej pory, do WC chodze tak jak do tej pory. Waga bez zmian.Nie polecam!

Gość gość
Polecam, efekty naprawde widoczne.

Gość gość
nie mam potrzeby udawadniania ci czegokolwiek, wazne ze certyfikat mam i glodu nie czuje. pozdrawiam

Gość gość
jasne jak se sam go wypisales

Gość gość
prawda macie laski rację oszuści sami piszą posty

Gość gość
przecież te dziewczyny co dostały te niby certyfikaty to co za problem posłać foto

Gość gosienkaaaaa
zauważcie, że pozytywne wypowiedzi są pisane (czasowo) jedna po drugiej więc ktoś wpisuje kilka pozytywnych przez jakiś okres np. godzinę - że komuś się chce:D

Gość gość
Jest artykuł na onecie promujący ten specyfik http://kobieta.onet.pl/zdrowie/jak-szybko-schudnac-transblonowe-odchudzanie/bk74k (artykuł sponsorowany). Oczywiście wszystko naj naj same superlatywy i opinia fachowca, jednak coś mnie podkusiło aby sprawdzić co w trawie piszczy i tak znalazłam Wasze wpisy. Dzięki Wam wiem, że to zwykli naciągacze robiący ludzi w bambuko. Szkoda tylko, że tyle dziewczyn zostało oszukanych. Warto przed jakimkolwiek zakupem, poszperać w necie w poszukiwaniu opinii. Masa oszustów jest wszędzie, trzeba się pilnować. Pozdrawiam dziewczyny i dziękuję, za wasze ostrzeżenia.

Witam wszystkich, Jeszcze nie rozpoczęłam tej cudownej kuracji, chcę zrzucić jakieś 7 kg ale niepokoi mnie brak szerszych informacji na ten temat...dr Maria Waldorf - ciężko ją znaleźć poza stroną lipoxin.pl, podbnie dr Rucińską, dziwna sprawa też z odnalezieniem co to jest dietetyka nanobiologiczna... Pozdrawiam

Podmiot odpowiedzialny: firma IPHARMA z Wołowa została zarejestrowana 22.01.2014 r a firma podana pod tzw. certyfikatem (otrzymałam go wraz z zamówionym jednym opakowaniem) to jakaś firma kosmetyczna i nie ma tam nic o Lipoxine. Wezmę to opakowanie mimo tych wszystkich nieścisłości i poinformuję o efektach...

Gość gość
Witam Mam na imię Agnieszka , właśnie dostałam trzy opakowania Lipoxine . zobaczymy jak to działa po tygodniu wpisze wszelkie zauważone zmiany :)

Gość gość
Otrzymałam 2 tygodnie temu lipoxine ,odpowiem nie działa ,nie objadam sie ,zasugerowałam sie wpisami.To tak mniejwięcej jak zielona kawa.Trudno straciłam 112zł.Mam nauczkę,no niestety ale nastepna wtopa ,przkro mi ale to prawda.

Gość gość
Nie wiem kto jest podstawiony a kto autentyczny .Mam nadzieję ,że lipoxine ma wysoką zawartość Garcina cambogia .Zobaczę jak dostanę ,zamówiłam w poniedziałek .

Gość gość
Każdy, kto pisze, że coś dostał i że to działa jest podstawiony. Nie trzeba być geniuszem, żeby to zauważyć.

Gość gość
Ja nie będę się udzielać ,wiem jedno że garcina cambogia działa bardzo dobrze na zrzucenia wagi .Potrzeba tylko dużej dawki około 1000,sama garcina kosztuje około 170 zł na 30 dni kuracji .dlatego czekam na moje zamówienie .A niektórych zapraszam do poczytania na temat garciny w necie

Gość Mimrunia
Witam, Dziś po pracy, po włączeniu komputera i internetu wyświetliła mi się informacja nt. nowego środka odchudzającego LIPOXINE. Pełna euforii miałam już zamawiać, jednak postanowiłam zaciągnąć informacji wchodząc na obecne forum. A tu jak grom z jasnego nieba dostałam informację jakiej szukałam, że środek jest super, że można schudnąć 10 kg, może to nie tyle ile mówi producent, ale i tak jest OK (która z nas nie chciałaby schudnąć 10 kg w przeciągu miesiąca). Jednak na kolejnych stronach nie było już tak kolorowo. Nie będę się powtarzać, ale jedyne co można było stracić kupując Lipoxine to pieniądze i wiarę w drugiego człowieka. Dlaczego to piszę. A mianowicie ciągle wierzę, że jest środek dzięki któremu łatwo i szybko schudnę dlatego pomyślałam dlaczego mam wierzyć dziewczynom które piszą, że nie schudły, że nie dostały certyfikatu może te drugie mówią prawdę (ale jestem naiwna). Dlatego nie poddając się szukałam dalej na stronach internetu kolejnego super-środka. I mam. NUTRITION - 5 kg - 5 dni. Jeszcze krócej jeszcze więcej. Więc zaczynam czytać komentarze. Czytam, czytam i co - jakiś znajomy tekst. Wracam na obecną stronę - jest ten sam tekst. Tylko zmieniona nazwa z LIPOXINE na NUTRITION. Czyli ktoś (wiadomo kto - złodziej który nabija nas w butelkę i oferuje super środki odchudzające) wpisuje się na forum i zachwala produkt by na nas zarobić. Poniżej wklejam wypowiedzi z obecnego forum - wpis - gość i z tej drugiej stron. RESZTĘ DOPOWIEDZCIE SOBIE SAME.

Gość Mimrunia
cd. NUTRITION – TABLETKI ODCHUDZAJĄCE - Pozbądź się 5 kg tłuszczu z brzucha w 6 dni przy użyciu ketonu malinowego, który stosują celebryci. Oferta specjalna dla naszych czytelników. http://ek.pl/artykuly/health-journal-no/ JOLA STARSKA Od dawna śledzę różne nowinki odchudzaniowe. Słyszałam nawet ostatnio, jak moja mama opowiadała coś o tym ketonie malinowym, bo jej koleżanka schudła z 6 kg w w 15 dni! Na pewno muszę tego spróbować, dzięki. ANNA PORANNA Tak, to jest naprawdę niesamowity produkt! Moja najlepsza przyjaciółka używa Nutrition i strasznie dużo już schudła... nie mogłam w to uwierzyć i musiałam sama trochę poszperać, żeby zbadać temat i tak właśnie znalazłam ten artykuł. Nie mogę uwierzyć, że sprzedają to tak tanio! Wiem, że moja przyjaciółka wydała na to jakieś 500 zł, a i tak była zadowolona... wyobraźcie sobie, jak bardzo byłaby zadowolona, gdyby zapłaciła kilka razy mniej. To wspaniały dar, dzięki wielkie!! Ciekawe co by napisała ANNA WIECZORNA.... LIPOXINE – OBECNE FORUM Od dawna śledzę różne nowinki odchudzaniowe. Słyszałam nawet ostatnio, jak moja mama opowiadała coś o tym transbłonowym odchudzaniu, bo jej koleżanka schudła z 6 kg w w 15 dni! Na pewno muszę tego spróbować, dzięki. Tak, to jest naprawdę niesamowity produkt! Moja najlepsza przyjaciółka używała LIPOXINE i strasznie dużo już schudła... nie mogłam w to uwierzyć i musiałam sama trochę poszperać, żeby zbadać temat i tak właśnie znalazłam ten produkt. Nie mogę uwierzyć, że sprzedają to tak tanio! Wiem, że moja przyjaciółka wydała na to jakieś 500 zł, a i tak była zadowolona... wyobraźcie sobie, jak bardzo byłaby zadowolona, gdyby zapłaciła kilka razy mniej. To wspaniały dar, dzięki wielkie!! MOŻNA ZAUWAŻYĆ NAWET TE SAME BŁĘDY (podwójne w)

Gość gość
Czyli nie opłaca sie kupować przez internet, byłam dzisiaj w aptece i mogą tam zamówić cena 1 opakowania czyli 30szt. tabletek kosztuje ok 35zł ALE CZY SĄ TE EFEKTY, naprawdę można schudnąć 10 kg ? Stosowałam dużo preparatów odchudzających i żaden nie działał , boje sie że ten też okaże sie do d**y. KUPOWAĆ CZY NIE ?

Gość gość
czy może mi ktoś podać adres zwrotny z ulotki , ktorą ponoć dołączają do przesyłki lipoxine

Gość gość
Lipoxine to wielka ściema. Przeczytajcie artykuł w Angorze. Już sanepid bada temat. Nie kupujcie tego!!!

Gość gość
Witam obiecałam ze po tygodniu dam znać jak kuracja , niestety to wielka lipa kupiłam 3 opakowania ,i wzięła kolanka i ma to samo ,przepraszam nawet 2 kilo więcej . Moje jedyne osiągniecie po zakupie lipoxine to strata kasy :(

Gość Siania
Ja zamówiła 18 lutego i do dziś nie mam towaru:-( Podkusiła mnie reklama na fb i nie sprawdziłam,że firma nie podaje adresu ani nr telefonu.Czytając Wasze komentarze jestem załamana :-( Czy możecie napisać ile czekaliście na towar, bo tydzień to już chyba przesada???

Gość gość
To jest po prostu banda złodzieji, to trzeba sobie jasno powiedzieć, zamówiłam jedno lipoxine i zrobiłam od razu przelew. Na następny dzień, dzwoni miły pan i niby sprawdza czy adres się zgadza, nachalnie wciskając następne lipoxine po atrakcyjnej cenie. Nie zgodziłam się, czym się pan chyba bardzo zdenerwował bo nie dostałam nic, mimo wpłaconych pieniędzy. Tak że nie ma co pisać o prawach klienta, u nich to nie działa, można napisać 10 meili, dzwonić na skrzynkę, i nic, ich po prostu prawo nie obowiązuje, czują się bezkarni, pieniądze po prostu ukradli, i to nie jestem pierwsza która nie otrzymała przesyłki. Więc gdzież oni będą wysyłać pieniądze za nie działający towar. Możecie sobie wyobrazić, że każdy naciągnięty w ten sposób klient, ma prawie pewność, że te wszystkie osoby które ich tak łagodnie tłumaczą, lub tyle schudły są po prostu opłacone. Jedno chamstwo i tyle.