Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy atrakcyjna, mimo wszystko niezalezna karlica

Polecane posty

Gość gość

...o wzroscie 130cm ma szanse na milosc mimo iz ma pare zwiazkow z niedojrzalymi, maminsynkami- ktore okazaly sie tylko porazka, bo wykorzystywano slodkimi slowkami- na milosc? Na znalezienie dojrzalego, normalnego faceta?

Oczywiście :) My kobiety generalnie mamy problem ze znalezieniem kochającego mężczyzny, ale nie można się załamywać, tylko z optymizmem patrzeć w przyszłość :)

Gość gość
Oczywiscie optymistka ze mnie ale stwierdzam, ze normalny facet za czasow naszych rodzicow czy dziadkow to juz na wymarciu!

Gość gość
Napewno ;-) grunt to jak ktos wyzej napisal- optymistycznie patrzec przed siebie mimo porazek!

Gość gość
ma szanse jak najbardziej. A jesli coś od siebie doda, to szczęścia życzę :) Takie dziewczyny mają prawko, zainteresowania i poglądy. Często ciekawą pracę:)

Gość gość
I z pewnością nie maminsynka wezmą, bo maminsynek ucieknie pod wpływem domowych nacisków:) . . Ale gdyby tak mój syn próbował-nie byłabym aż tak wyrozumiała- szczerze przyznam:( Sorry takie mamy czasy:(

Gość gość
Rozumiem. Niestety takie czasy. Bylam z takim maminsynkiem- 2,5 roku- pod koniec zwiazku poznal mnie z rodzicami- ojciec jak najbardziej polubil mnie ale matka- niby mila byla- i sie skonczylo, zadzwonila po jakims czasie i zwyzywala. Mimo wszystko nie trace nadzieji...jestem szczesliwa, mam znajomych rodzine! Tylko ze ten facet 34lata. Trudno. Ja rozkwitam on z mamusia zyje. I jeszcze napisal- wybacz ale musze sluchac mamy bo mieszkam z rodzicami. I dupppa.

Gość gość
Jestesmy takie jak Ci ludzie ze wzrostem normalnym. Wszystko takie same. I charakter i myslenie i serce i narzady i zainteresowania myslenie- tylko niskie. Nie zarazamy, nie jestesmy ulomne. No, teraz ludzie po okladce ksizki oceniaja nie zawartosci wiem ale mimo wszystko to nie razi mnie. 130 to i tak wiele ! A serce ho ho ;-)