Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY FACECI REAGUJĄ NA BRAK KONTAKTU

Polecane posty

Gość gość

Przeczytałam to gdzieś, sama nie wiem gdzie.... co myślicie o tej teorii?? Ja nie odzywam się już drugi dzień (tzn dzisiaj jest ten 2) po tym jak się pokłuciliśmy o to, że on spędza więcej czasu z kumplami niż ze mną. Mam nadzieje ze to moje ''nieodzywanie sie '' coś da:)Ze zacznie on o mnie zabiegac, starac sie, ogólnie chciałabym stac sie dla niego wyzwaniem, żeby poczuł ze sie oddalam, ze mnie traci,żeby wzial sprawy w swoje ręce:)Wiem,że tutaj dwa czy trzy dni nic nie dadza, w tym przypadku bede musiała poczekac troszke dłużej....

Gość gość
gorzej, jak jedno czeka i drugie czeka, a czas płynie jak rzeka :P

Gość gość
ogólnie to chcialabym żeby w********al juz z mojego zycia

Gość ja myślę że raczej nic nie
wskórasz, jak facet woli kumpli, to niczego na nim nie wymusisz :o znajdź sobie takiego, dla którego jesteś na 1szym miejscu.

Gość gość
kłótnia o to, że on spędza więcej czasu z kumplami niż z Tobą a ty się nie odzywasz dla faceta to znak, że może sobie balować bo tobie to nie przeszkadza. Zresztą takie nieodzywanie się to strasznie niedojrzałe i szczerze mówiąc balowałbym dalej na jego miejscu i odezwałbym się jakby chciało mi się seksu. Zresztą widać, że do niczego innego się chyba nie nadajesz. sory ale tak wywnioskowałem z tematu. Facet nie zrezygnuje ze swojego życia dla kobiety a kobiety życiem jest facet. Miejcie trochę pasji, hobby czy zainteresowań i zajmijcie się swoimi sprawami zamiast wyczekiwać waszego pana. pozdrawiam facet 23 lata

Gość gość
ja myślę że raczej nic nie wskórasz, jak facet woli kumpli, to niczego na nim nie wymusisz pechowiec.gif znajdź sobie takiego, dla którego jesteś na 1szym miejscu. x Jak facet stawia kobietę na pierwszym miejscu jest dla kobiety nieatrakcyjny i staje się pantoflem czy jeszcze gorszą jakościowo wersją człowieka

Gość gość
"Jak facet stawia kobietę na pierwszym miejscu jest dla kobiety nieatrakcyjny i staje się pantoflem czy jeszcze gorszą jakościowo wersją człowieka " co Ty pieprzysz? mój mnie stawia na pierwszym miejscu i jestem z tego powody przeszczęśliwa :)

Gość gość
"Jak facet stawia kobietę na pierwszym miejscu jest dla kobiety nieatrakcyjny i staje się pantoflem czy jeszcze gorszą jakościowo wersją człowieka " coś w tym jest

Gość gość
jeżeli im zależy to tak

Gość jaaaaaaaaaaj
a ja bym zrobił tak.. zero odzewu do niego.. jak zadzwoni z propozycją spotkania to "o kurcze bardzo Cie przepraszam, umówiłam się z Iksińska na basen czy tam kregle" wtedy poczuje smak^^ No i potme zobaczysz czy to cos da czy dalej bedzie majciarzem.

Gość gość
"a ja bym zrobił tak.. zero odzewu do niego.. jak zadzwoni z propozycją spotkania to "o kurcze bardzo Cie przepraszam, umówiłam się z Iksińska na basen czy tam kregle" wtedy poczuje smak^^ No i potme zobaczysz czy to cos da czy dalej bedzie majciarzem" i dokładnie tak zrobię tylko zamiast basenu wstawię dyskotekę bądź jakąś imprezę, niech troszkę pobędzie zazdrosny

Gość gość
zacnzij mu opowiadac o jakims "znajomym" o osiągnieciach jego wiesz troche szpanu dla zazdrosci:D niech go tam skręci

Gość gość
oby podziałało :)

Gość gość
w co tu gramy, jakie są reguły gry? :D

Gość gość
jak umiesz grac w szachy to zbij konia w 2ch *****ch haha:D

Gość gość
haha, przy twojej pomocy :D

Gość gość
Ludzie zajmijcie się ortografią a dopiero potem zakładajcie związki.

Kiedy On zawali,bardzo szybko się reflektuje.

Gość gość
ale te kobiety są niedojrzałe i głupie :(

Gość gość
może się ogarnie chłopak