Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piotr Kupicha dzisiaj ma trzecie dziecko z nową partnerką

Polecane posty

Gość gość

dopiero co zrobił dwójkę żonie , chłopcy , szybko sie rozwiódł a nowa dziwa już wypluła dzieciaka masakra :O

Gość gość
facet ma kase wiec sobie zrobila z nim bekarta by bulil alimenty

Gość gość
śladami Michała W.? nie każdy jest w stanie udżwignąć 'sukces' życiowy nie bez powodu napisano 'prędzej wielbłąd przejdzie przez ucho igielne, niż bogaty wejdzie do Królestwa Niebieskiego'

Gość gość
To baby sa głupie ze sobie takich dzieciorobow biora

Gość gość
faktycznie "sukces" :(

Gość gość
nie widzisz cudzysłowu ?? 'sukces'

Gość gość
a widziałyście może jego nową partnerkę ? szukałam w necie ale nie ma nigdzie, ma na imię Ewelina nieźle musiało ich przypilić, szybki rozwód i dzieciok sie urodził , nawet nigdzie foty nie mają :O Kupicha zachwycony wypisuje takie bzdury typu - że moi fani pokochają moją córeczkę Jagódkę i jej mamusię Ewelinkę ło matko aż doope ściska :O

Gość gość
a kto to piotr kupicha? :O

Gość gość
pajac rozpłodowy , jeszcze nie raz będzie ćwierkał o nowonarodzonym tylko z inną

Gość gość
Facet jest sławny, muzyk, ma kasę, wygląd to i kobiety na niego lecą mimo tego, że zajęty. pewnie teraz już jeszcze inną obraca mimo, że się rozwiódł dopiero dla innej.

Gość gość
miał zonę Agatę z którą wszędzie wystepował, wywiady, szoły w programach i nagle rozwód w zeszłym roku, rzucił żonę i dwóch synów bo ma nową pindzię ja piertole a ta nowa pindzia dostanie od życia to samo za 10 lat znowu znajdzie sobie pindzię 22 letnią która wypluje dzieciaka

Gość gość
a co was tak to boli?

Gość gość
pilnujemy pilnujemy, bo dyć potem w społeczeństwie bracia z siostrami pod niwiedzą własną bedom na siano chodzić chędożyć i potem same chorowite osobniki sie porodzom hej!

Ja nawet o ty nie wedziałam, myślałam że Kupicha jest z żoną i dobrze im się żyje. Swoją drogą' dla mnie też to dziwne, że nowa partnerka tak szybko mu dziecko urodziła :P dla mnie to akt desperacji i próba usidlenia faceta. Mam takie odczucie na pierwszy rzut oka, ale nie należy ich oceniać, bo zazwyczaj media lubią koloryzować skandale.