Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystko jest pozbawione sensu

Polecane posty

Gość gość

Nic się nie układa... Źle się czuję, fizycznie i psychicznie, wszystko mi się wali na głowę, nic nie potrafię zrobić, wszystko jest przeciwko mnie... Staram się, nic mi nie wychodzi, bo ciągle okazuje się, że ktoś ma to w dupie. :(

Gość Taktik
To olej innych I zajmij sie soba;)

Gość gość
Ale tutaj chodzi o moją przyszłość. Poszłam na praktyki dziennikarskie, ponadto rozpoczęłam współpracę z pewnym czasopismem, wszystko w celu poszerzenia doświadczeń, a teraz okazuje się, że chyba obydwie te rzeczy stracę. I dlatego nie chce mi się żyć. :(

Gość gość
Tracę wenę, mam problem z napisaniem tekstu, mimo że zawsze byłam w tym dobra, chciałam przygotować reportaż, to osoby, które miały ze mną porozmawiać, olały to...

Gość Taktik
chcesz byc dziennikarka, to tym bardziej nie mozesz sie poddawac. No jak? Ktos Ci odmowil I to juz ma byc koniec? No chyba ze nie mozesz tych osob zastapic innymi? Tak czy inaczej nie ma co sie poddawac. Zawzietosc w dziennikarstwie to chyba wazna cecha, a jesli jej nie masz, to moze zajmij sie czyms innym? To nie grzech.

Gość gość
Chcę być dziennikarką, próbuję z tym walczyć, ale mam straszną depresję i wystarczy, że coś się nie wiedzie, to wybucham płaczem. Mam mieć gotowy na jutro wieczorem gotowy reportaż, napisałam do kilku osób w tej sprawie, a te nawet nie odpisały (a wiem, że wiadomości sprawdzały, na fejsbuku się wyświetliło)... Teraz na bank stracę szansę, która dostałam.