Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lodzik czy walenie w usta

Polecane posty

Gość gość

moja żona jakoś dziwnie podchodzi do loda, zamiast powoli ssać szybki rusza głową i czuje jak bym walił ja w usta zamiast c****,czy to normalne zaraz jak włoży to jedzie na maksa maksymalnie szybko. Dodam że była dziewica być może nie wie jak to robić.

Gość gość
hahahah napewno dziewica była ale łoś z ciebie

Gość gość
dziewica :D :D

Gość gość
Przecież wiem że była dziewicą , nie ściemniam.

Gość gość
dziewicą w sensie że miała błonę, ale ile lodów i stosunków analnych ma na koncie, to już nie wiesz :)

Gość gość
naucz ja, a dwa lodzik powinien byc taki żeby Ci maluszek odretwiał wtedy bedziesz ja dłużej piłował a nie 5 sekund tupniesz jak króliczek i zlejesz się.

Gość gość
Tak ,napewno! Jestem jej pierwszym.

Gość gość
jak odrętwiał ? to długo czy krótko ?

Gość gość
bo tak c***owiedziała? Jak dorośniesz do dowiesz się że kobiety zawsze kłamią na temat ilośc***artnerów, zawsze zaniżają ich ilość... faceci robią na odwrót ;)

Gość gość
powiedz jej zeby robila to wolniej chyba nic w tym strasznego ja lubie jak mi maz mowi jak mam robic

Gość gość
okey iwęc tak, powinna zaczac robic to powoli coraz głebiej i mocniej zassac w penwym momencie to takie jakby z edochodzisz i za chwile ona zrobi cos ze zburzy ta harmonię.. no i w tym momencie pyrtek zaczyna odretwiec i nie ejst juz taki czuły.. po takim lodziku możesz walic lekko pół godizny i dopiero zaczniesz dochodzić. A jak jeszcze robi Ci takiego lodzika wkładając C***alec w pupke , pieszcząc prostate to odlot taki że zeza dostaniesz

Pomarańczo w chu.uja wali czy jak :O babełłe ma Ci ciągnąć jak pompa strażatzka :P reszta się nie liczy, tzo to za różnitza czy dziewitza czy nie, ważne żeby była orleańska :P:D

Gość gość
to zdzira no

Gość gość
Wiele kobiet nie potrafi robić loda. Nie wie co trzeba robić żeby mężczyźnie było przyjemnie. Później robią takie dziwne ruchy głową i byle głębiej. Mi jest najprzyjemniej jak kobieta ssie porządnie końcówkę penisa, a przy nasadzie rusza ręką. Wtedy jestem w niebie.

Gość miszczyni
ja wlasnie najwiecej bawie sie glowka penisa, draznie wedzidelko jezykiem az facet drzy z podniecenia, mniam :)

A co w tym takiego niesamowitego, że dziewica? Ja też próbowałam robić loda jako dziewica, aby nie wyjsć na zieloną.

,,bo tak c***owiedziała? Jak dorośniesz do dowiesz się że kobiety zawsze kłamią na temat ilośc***artnerów, zawsze zaniżają ich ilość... faceci robią na odwrót oczko.gif'' Moze w twoim pokoleniu.💤 Moje jest juz inne.;)

,,Dodam że była dziewica być może nie wie jak to robić.'' Najprawdopodobniej.;) I tak dobrze, że Ci fiuta nie pogryzła:D:classic_cool::O

Gość Baśka Jabłec
autorze ... : Jestem 23 letnią dziewicą :) Planuję w tym roku ślub z ukochanym :) Ale on nic nie wie o mojej przeszłości seksualnej i nigdy mu o tym nie powiem !! A miałam przed nim siedmiu partnerów no i każdemu z nich robiłam dobrze ręką i ustami ;) Oczywiście bez gumki i do końca (często z połykiem). Jednen z nich kilka razy przeleciał mnie w tyłek . Ale błonę dziewiczą mam do dziś ! :) Bo do myszki żadnemu nie pozwoliłam wejść ...

,,Widocznie ten co był przed tobą to lubił, żeby tak mu loda robiła i tak jej zostało.'' Ja myślę, ze zadnego przed nim nie było. Dlatego ona nie umie i myśli, że wystarczy zrobic pochwe z ust.:)

Gość BankowaPani
Ej wy a ja się zapytam :) ja robię tak że sse główkę i biorę tez całego i lize calego i jajka tez, różne tempo i ogólnie w różnych pozycjach ale mój facet nie dochodzi :/ tzn widzę że zaraz dojdzie ale chwila i nic z tego i już sama nie wiem. Pytalam czy coś źle robię co mu sie nie podoba ale on mówi że wszystko ok ale nie chce kończyć bo wtedy mnie nie przeleci ;) co sądzicie ?'

Gość gość
Musisz trenować gardło.