Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesper

Kłamstwo

Polecane posty

Gość zdesper

Witam Chciałbym poprosić o pomoc zarówno facetów jak i babeczki. Sprawa wygląda następująco. Jestem w długim związku w sumie na odległość ale widujemy się w miarę możliwości. Na początku znajomości zanim zostaliśmy parą skłamałem na temat mojego stanu zdrowia. Powiedziałem że miałem operacje. Powiedziałem tak żeby dalej utrzymywać kontakt z tą dziewczyną bo miałem wrażenie że ona powoli go nie chce. Jesteśmy kilka lat razem co prawda jak pisałem wcześniej na odległość bo sprawy finansowe nie pozwalają zamieszkać nam ze sobą. Planuje oświadczyny itd. Mam niesamowite poczucie winy że ją okłamałem , wiem że zachowałem się jak szczeniak. Chciałbym z nią o tym porozmawiać i powiedzieć prawdę ale boję się że to może być koniec. Możecie jakoś pomóc , jak to powiedzieć? Nie chce jej stracic .......

Gość gość
Ale jaka operacje? Nawet jeśli skłamales to po co masz jej teraz mowic

Nikt nie związałby się z kimś tylko dlatego, że powiedział, że ma operację. Myślę, że być może przesadnie się martwisz sprawą z przeszłości.:)

Gość gość
ale masz pecha ty klamco wynocha stad !

Gość zdesper
o poważna operacje. Chce jej powiedzieć bo mam wyrzuty juz bardzo długo i to mnie zżera od środka. Zresztą jak każde kłamstwo w końcu wyjdzie.

Mówi się,cel uświęca środki.Gdybyś skłamał w sprawie np.zdrady,mógłbyś mieć wyrzuty sumienia.Powiedzmy,że to było kłamstwo,którym chciałeś dziewczynę zatrzymać przy sobie,też nie ładnie,ale są dużo gorsze i bardziej krzywdzące kłamstwa.

Gość gość
Ludzie robią gorsze swinstwa i nie mowią.Jestem kobietą i radzę Ci daj sobie spokój.Nie zabiłes..nie zdradziłes.

Gość zdesper
nie jestem pewien czy sam chciałbym żeby mnie ktoś okłamał w taki sposób.

[zgłoś do usunięcia] zdesper nie jestem pewien czy sam chciałbym żeby mnie ktoś okłamał w taki sposób. x Dlatego postaraj się nie powielać błędu.

Gość gość
jak nie wyrzadziłeś tym żadnej szkody /cel uświęca środki/ chodz nikt nie pochwala kłamst jak przez to ktos ucierpiał to juz inna bajka

Gość gośćOna
Byłam w podobnej sytuacji.... Było wspaniale...miałam nadzieję że gdy powiem wszystko szczerze, On doceni to i wybaczy... Niestety.....zakończył temat, tłumacząc się tym że już zawsze będzie się zastanawiać czy mówię prawdę.... że każde moje słowo będzie odbierał jako 50/50 prawda/fałsz.... Dziś gdy mogłabym cofnąć czas.....nie przyznałabym się..... tego jestem pewna. Mądrych wyborów życiowych Ci życzę....

Gość gość
na co miałeś operacje